2012 Şubat Anneleri

ben arada giriyorum ama bulaşıklar makineyi, çamaşırlar yerlerine gitmeyi, ömer'in oyuncakları da yerden kalkmayı bekliyor ama ben ne yapıyorum... dizi izliyoruuummm :16: öyle bir geçer zaman ki.

benim_olan kereviz salatasını dene, en azından bir tane kerevizden yap, gerçekten çok lezzetli birşey, yemeğindeki tat olmuyor.

ayrıca enginarda eğer dışarıdan hazır temizlenmişini alırsan beğenmezsin, zehir gibi limonlu oluyor. ben temizlenmemiş haliyle alıp, kendim ayıklayıp, küçük küçük doğrayarak zeytinyağlı yemeğini yapıyorum, bayılarak yiyoruz. garnitürlü, tabak gibi yapılandan yaptım bir kere, onu da şifa niyetine yedik :1:

canım sen izmirli aydınlı falan mısın?

herkese söyle bidahada kimse çağırmasın ayıp yani aldığın parayı hak et dimi? hiç gelemiyorum böyle şeylere

kız hugo konuya çok fransız kaldım da ondan yazdıklarınıda anlamadım daha önceden o konularıda takip etmediğim için:17:

Hic sorma cnm ya sanki o paralar sokaktan toplaniyo. Bide uatanmadan siz olsaydiniz o zaman diyo esim anlsmsmis bununda isine gelmis. Bi kadin olarak sen nasil yskistiriyodun bu temizligi kdndine pislik sey

Hic sorma cnm ya sanki o paralar sokaktan toplaniyo. Bide uatanmadan siz olsaydiniz o zaman diyo esim anlsmsmis bununda isine gelmis. Bi kadin olarak sen nasil yskistiriyodun bu temizligi kdndine pislik sey

aynı şekilde sinir oluyorum bunlara. bu tipler yüzünden evde kendi temizliğimizi yapmak zorunda kalıyoruz. onun afrasını tafrasını çekiyorsun. bir gün eve temizlikçi aldım ben de yardım ediyorum detaylı olsun, bitsin diye. bi ara baktım kadın işi bırakmış bana laf anlatıyor, ben elimde bez bi yerleri ovuyorum. düştüğüm hali görünce sinir oldum öyle uyanıklar ki.

hafta sonu kadın dogum uzmanı arkadasların evindeydik. evleri 4+1 ve çok büyük. işi yoğun ve yorucu kadının. baktım ev temiz. eve kadın mı geliyor dedim. yok ya kaç kadın aldıysam begenmedim sinir oldum. oturup kendim temizliyorum, sinirlerim yıpranacagına elim kolum yorulsun dedi. ama çok memnun olan arkadaslarım da var. o kadar memnunki öve öve bitiremiyorç
lar. onlar da bana denk gelmedi.

aynı şekilde sinir oluyorum bunlara. bu tipler yüzünden evde kendi temizliğimizi yapmak zorunda kalıyoruz. onun afrasını tafrasını çekiyorsun. bir gün eve temizlikçi aldım ben de yardım ediyorum detaylı olsun, bitsin diye. bi ara baktım kadın işi bırakmış bana laf anlatıyor, ben elimde bez bi yerleri ovuyorum. düştüğüm hali görünce sinir oldum öyle uyanıklar ki.

hafta sonu kadın dogum uzmanı arkadasların evindeydik. evleri 4+1 ve çok büyük. işi yoğun ve yorucu kadının. baktım ev temiz. eve kadın mı geliyor dedim. yok ya kaç kadın aldıysam begenmedim sinir oldum. oturup kendim temizliyorum, sinirlerim yıpranacagına elim kolum yorulsun dedi. ama çok memnun olan arkadaslarım da var. o kadar memnunki öve öve bitiremiyorlar. onlar da bana denk gelmedi.

günaydın minnoşlar :9:
bu akşam annemle babam gelecek bizde kalacaklar
yemecikler yapıyodum
meoda uyuyo
bi koşu mutfağa gidip patlıcanları çeviriyorum bi koşu gelip memoyu sallıyorum

kızlar yardım hafta sonu kayınvalidemler gelicek:37: başka birileri geliyo olsa yemekleri döktürürüm ama çocuk olsa bile :) içimden gelmiyo şuan bana kolay ama şık bi sofra görntüsü oluşturacak menü lütfen

kızlar yardım hafta sonu kayınvalidemler gelicek:37: başka birileri geliyo olsa yemekleri döktürürüm ama çocuk olsa bile :) içimden gelmiyo şuan bana kolay ama şık bi sofra görntüsü oluşturacak menü lütfen

şimdi özelden yazardımda cevap vermiyon :43:
sonra neden yazmadın diye soruyorum yine cevapp vermiyon :ssz:

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var kafayi yemek uzereym bu kusma ne fena biseymis ben anlamadm sorun bendemi cokmu veriyorum acaba sadece mamayla besleyen anneler kac ogun veriyosunuz neyi ne kadar veriyosunuz tum arkadaslar neyi ne kadar veriyosunuz ben abartiyomuyum cildiricam gercekten haliyi topluyorum suan battiiii

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var kafayi yemek uzereym bu kusma ne fena biseymis ben anlamadm sorun bendemi cokmu veriyorum acaba sadece mamayla besleyen anneler kac ogun veriyosunuz neyi ne kadar veriyosunuz tum arkadaslar neyi ne kadar veriyosunuz ben abartiyomuyum cildiricam gercekten haliyi topluyorum suan battiiii

Geçmiş olsun, az ve sık vermeyi denesen belki hazmedemiyordur yavrucak. Bizim ana öğünler hala süt. Ara öğünlerde ise yarım kase ek gıda veriyorum. Günde iki defa. Toplamda takriben 1,5 çay bardağı oluyor.

Hemşire acaba yedirdikten sonra azrayı eline alıp midesine dogru mu bastırıyorsun, ben bazen yedikten sonra yanlış tutuyorum karnına bastırıyorum ve kusuyor. Yemeği verdikten sonra ayağa kaldır, karnından ve bastırma, memelerinin oldugu yerden bastırınca mama inmemiş oluyor. Yani koltuk altından tutma. Ay anlatabildim mi. Ayakta ttut, yediği aşagı gitsin.

Bir diğer konu saatine göre veriyorsan acıkmamış olabilir. Sen mızırdanınca ver belki çok geliyordur. Senin kızında mide sorunu yoktu. Aşarsın inşaallah

kızlar oğluma uyutmadan önce yoğurt yediröiştim,1.30 da uyudu,hala uyuyor,birazdan uyanır.
plamut balığından ve sebzeden oluşan çorba yapmıştım.onu da uyanınca vermemin bi sakıncası olurmu?yoğurtla balık arası kaç saat olmalı!!!!!1
lütfen cevap verin!!!

:47:

hafta sonu kadın dogum uzmanı arkadasların evindeydik. evleri 4+1 ve çok büyük. işi yoğun ve yorucu kadının. baktım ev temiz. eve kadın mı geliyor dedim. yok ya kaç kadın aldıysam begenmedim sinir oldum. oturup kendim temizliyorum, sinirlerim yıpranacagına elim kolum yorulsun dedi. ama çok memnun olan arkadaslarım da var. o kadar memnunki öve öve bitiremiyorç
lar. onlar da bana denk gelmedi.
Hic sorma sen insanlik yapim diyosun onlar daha bi enayi yerine koyuyo. Zavalli esim bu kadini evinden alip getirmis sabah 10 dan aksam 6 ya kafarda disarda beklemis gelip gidip abla bi ihtiyacin varmi diyomus. Yedigi ictigi zikkim olsun ona. Hamileligimde bile temizlikci tutmadim. Su sansima bak les gibi eve tasindim onun yuzunden. Esim artik ihtiyacimda olsa tutmaz. Aynen ya arkadasinz en iyisini yapiyomus tlfnu suratima kapatinca sinirden basim catladi. Bunu yasiyacagima yorgunluktan 1 hafta yatim temizlenmis ev bana huzur verir

Back
X