- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.901
günaydınlarr
dün çorba içiriyodum bi ara bıraktım arkamı döner dönmez çorba kasesini çekmiş önüne döke saça almış kaşığı iççekmiş
ama kaşığı ters sokmuş
naptın diyorum gülüyo
bu arada bizim kayınvalide söylemiştim devamlı öbür oğluna kredi çekiyo diye o yüzden parası olmaz hiç
bu yaz öbür torunlarına 2 ay baktı meğer borç para almış öyle bakmış
akşamda bize diyo çocuğun oyuncaklarını neden getirmediniz burda sıkılmasın diyo
hiç cevap vermedim
hiçbişey aldığı yok birde hsap soruyo
eşimlede tartıştık hala ailesini savunuyo
akşamda dedim ayrılcaksan ayrıl yetti artık dedim
benim ailemin durumu iyi diye hiçbişeye el attıkları yok
birde dört dörtlük ilgi beklerler
hiçbişeye elimi sürmüyorum bile
biz ana olunca kendime güvenimiz geldi. hayatta tek başımıza olmadıgımızı gördük sanırım. (ailemiz vardı ama) ben de dün eşime beni bi boşasan da rahatlasam diyorum. çünkü ben de çok sıkıldım. sabahtan akşama kadar bebekle ilgilen, akşam gelsin iki öpsün sonra yine bana kalıyor, çok yorgunum sen bak deyip duruyor. sadece benim çocugum sanki. bir de ben 3 çocuk istiyorum demez mi? bi laf diyesim geliyor şimdi de neyse. akşam bir daha çocuk mu tövbe dedim. artık yorulmanın dışında sinirlerim geriliyor.
hugocuk aile konusunda aynı sorunlar biz de de var canım. şimdi de tüm akrabalar toplanmış karar almışlar 2 kuzeni var üniversitede onlara para gönderecekmişiz. kafayı yemişler bizim kazancımızla. ama diğer çocuklarına kimse böyle davranmıyor. biz sesimizi çıkarmadıkça böyle oluyor. yıllardır borç ver, hibe gönder, verilen parayı geri alama amann canım. eşim iyi kaznıyormuş ve aldıgımız gayrimenkul yatırım falan da yok ya. ben çalışırken de çift maaşsınız diyorlardı. senin de ailen varlıklıymış ve tek çocugum diyordun. nasılsa hugocuk da para var, diğer çocuga yardım edelim diyorlardır. düşün düşün başıma ağrılar giriyor. burda bunları da yazma istemiyorum. biri okur diye endişeleniyorum. eşim ne yazıyorsun öyle diye sorar ben yazarken. seni ve akrabalarını çekiştirip rahatlıyorum kk. da diyorum.
anaaaaaaaam kaynana yanındamısın
allah tez zamanda kurtarsın ordan seni
Bu bebeklerimizin hep yanında olmamızı istemeleri ne zaman bitecek acaba?en zoru bu...çok yoruyo insanı...herkestede var bu sorun bizmi bi yerde hata yaptık onu bilmiyorum...çokmu bağladık anlamadan kendimize....mesela ben onla yatıyorum bi sağ göğsümü ver bi sol uğraşmak zor oluyo uyku sersemi diye yanıma aldım bakalım nereye kadar gitcek böyle hata ettim ayırmam lazım kışa kalmadan.... Allah yardım eder inş.....
öyle deme canım her kaynana bir degil benimki cok iyi (maşalllah) ...annem gibidir ...hatta ondan cok düşünür...iyiki burdayım benim sıpa diş cıkardıgından cok huysuz bu ara...burda görümcemler kaynım falan bayaga kalabalık ev onlarla oyalanıyo ...bana cok yük olmuyo cok şükür ....allah herkese böyle bi aile nasip etsin...cok memnunum eşimin ailesinden....Allah razı olsun hepsinden....
slm kızalar..
bugünlerde hiç yazmaya fırsatım olmuyor,bir iki bişeyler yazdım çıktım,cevap yazanlar olmuş sağolun,ama geri cevap yazamadım hiç,okumaya bile fırsatım olmuyor.
temizliğe baaşaalamıştım demiştim,bana bi iki kere aldığım bi kadın vardı çok memnundumdoğum için,mevlüt için falan almıştım onun dışında hep kendim yaaparım temizliğimi ,temizliğe başladım baktım yetiştirremicem aradım ama çok yoğunmuş anca 15-20 güne gelirim dedi,bende elime koluma kuvvet kendim yapıyorum.bi yandan da oğlumla ilgilen,ana öğün,ara öğün,bize yemek derken hiç yetişemiyorum.
oğlum 7 ay 10 günlük itibariyle tam anlamıyla emeklemeye başladı.artık her daim peşimde.
ve bu aralar uyku sorunumz var,gece 4 den 7.30 a kadar uyumadı.uykusuzum bende.şuan uyuyor bende bi bakıyım dedim.
hasta olan bebişler varmış çoook geçmiş olsun arkadaşlar..inşallah iyileşirler hemencik.
benimkinide bu aralar kafası çok terliyor,rahatsızmı acaba?
aklımda okadar çok yazacak şey vardıki ,şuan aklıma gelmiyor.
kdiyetistene giden arkadaşım listeni bende uygulamaya çalışıcam.
hala 7 kilo fazlalığım var.62-63 kiloda gidip geliyorum,55 olamam lazım .
bu kiloya birde saçlarımın kısalığı eklendi!((((
kızlar dün kıyma vermiştim oğluma biraz artmıştı o nu bugünde veremem dimi?!!!
kızalar görüşürüz..işlerim biter bitemez yine aranızda oluucam inşallah..
çok öpüyorum sizleri birde bebişlerinizi...
oofff ooffff....bendede var aynı sorun ....yapışık ikizler gibiyiz gece gündüz hep yanımda ...napcaz nasıl ayırracaz bilmiyorum.....bilen varsa söylesin lütfen....
ne güzel allah herkese böyle nasip etsin
ya bende toştoşumun resmini degiştrmek iistiyorum ama olmuyo ...hata veriyo hugocuk sende koysana cok merak ediyorum senn sıpanı...
biz ana olunca kendime güvenimiz geldi. hayatta tek başımıza olmadıgımızı gördük sanırım. (ailemiz vardı ama) ben de dün eşime beni bi boşasan da rahatlasam diyorum. çünkü ben de çok sıkıldım. sabahtan akşama kadar bebekle ilgilen, akşam gelsin iki öpsün sonra yine bana kalıyor, çok yorgunum sen bak deyip duruyor. sadece benim çocugum sanki. bir de ben 3 çocuk istiyorum demez mi? bi laf diyesim geliyor şimdi de neyse. akşam bir daha çocuk mu tövbe dedim. artık yorulmanın dışında sinirlerim geriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?