2012 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar, doktordan geliyoruz. Miniğin kontrolü vardı 8.145 kg olmuş 400 gr bile almamış. Ben zayıf diyordum ama doktor büyüme grafiği üzerinde gösterdi "Normali bu, daha fazla istemiyoruz." dedi. "Ana öğünleri anne sütü olsun" diyerek, ek besin için liste verdi. Denemem için Hipp'in ürünlerinden verdi. Dişimize baktı "Kabarmış ama çıkması bir ayı geçer." dedi. Sünneti de bir yaşına girmeden yaptırmamı önerdi. Pazartesi sünnet için kontrole gideceğiz bakalım. Şimdiden stresi başladı.

günaydınlarr
hala uykum var memo sekizde uyandırdı beni
birde kabız olmuş demir damlası çok kötü yapıyo yaa
sinirli bugün
mecburen 1 çay kaşığı zeytinyağı içirdim sabah
dünden beridir ne zaman meme versem hayır demiyo ama ısırmak için
daha dişleri çıkmadı ama çıkacak o zaman napıcam
şimdi bile acıtıyo bağırıyorum gülüyo ve daha çok yapıyo nasıl vazgeçircem bundan
dün yaptı bugünde yaptı unutmamış geveleyip duruyo ucunu emiyo ısırıyo geveliyo

bende evelsi akşam söylendim ama neye yarar
hiçbişey değişmiyo değişmeyecek buklee
allaha havale etmekten başka yapılacak bişey yok
aslında ben kayınvalidemin hakkından geliriim
eltimden çok korkar gıkını çıkaramaz devamlı ona yalakalık yapar
eltiim hiç sevmez onu
o da sevmez ama belli edemez korkudan
eltimin arkadasından dediklerinin yarısını söylesem eltiye yıkamet kopar
ama işte allahtan korkuyorum
eltime benim hakkımda konuşmuş geçen söyledi ama ben demedim senin arkandan asıl neler dedi bilsen diye
işi gücü ortalık karıştırmak

sana da huzurlu günler dilerim iki çocukla işin daha zor..

bennebileyim gece yarıları ayakta oldugu için gündüz giremiyorsun sanırım biz seni özlüyoruz, gündüz ses ver arada

ses verıyorum cooook yorgunum bıtkınım halım yok bırazdan kızım uyuyacak ama ben uyuyamadan uyanacak ((
siz neler yapıyorsunuz cnm??

hugocuk şu aldatılan kızın konusunu senın yuzunden okudum walla kocamdan sogudum kız
kımseye guven olmaz bu dewırde demek yaa çok kötu oldum ben de ondan saydırıyorum kızlar..

hugocuk şu aldatılan kızın konusunu senın yuzunden okudum walla kocamdan sogudum kız
kımseye guven olmaz bu dewırde demek yaa çok kötu oldum ben de ondan saydırıyorum kızlar..

ya bende sanki kendi başıma gelmiş gibi kötü oldum
heleki eski konularını okudum valla ağlıcaktım
yazık ne fedakarlıklar yapmış iş bulmuuş ev tutmuş evi dayamış döşemiş herşeyi kadın yapmış
adamın yüzünden parasız kalmış neler neler
inşallah adamı affetmez

o kadar emekten sonra hıcbır guc benı bı dakıka o adamla tutamazdı resmen kızı kullanıp kandırmıs zaten
nişanda dugunde bıle pisliklerı varmıs yazık ya((

o kadar emekten sonra hıcbır guc benı bı dakıka o adamla tutamazdı resmen kızı kullanıp kandırmıs zaten
nişanda dugunde bıle pisliklerı varmıs yazık ya((

çıkmış gelmiş memleketinden işsiz güçsüz parasız ailesi arayıp sormamış bile
aylarca kızın evinde kalmış kız ona iş bulmuş ev tutmuş adam düğüne kadar bile boş durmamış nankör

ses verıyorum cooook yorgunum bıtkınım halım yok bırazdan kızım uyuyacak ama ben uyuyamadan uyanacak ((
siz neler yapıyorsunuz cnm??

benim oğlan çok hızlandı, bir anda odalar arasında maşaallah. yoruluyorum ve eşim gelince de yükümü hafifletmiyor ona geriliyorum işte. bn yorgunum sen bak diyor. önceden ortalama 22.30- 23.oo gibi uyur ben de dinlenirdim. şimdi sürekli emekliyor. kafasını çarpacak diye indir kaldır belim ağrıyor ve 01.00 gibi uyuyor dinlenemiyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/557766-ihanetin-affi-olmazmis.html
SENFATcıgım lınk burda kız 3 gun oldu aldatılalı ve 200 sayfa yorum var( oku
okuyabılırsen cok acı bee..

İLK 5-6 sayfayı okuyabildim. dün vermiş mi dilekçesini. çok yakın arkadasımın iş yerinde olmuştu böyle bişey. evli karı koca aynı yerde çalışıyor. bekar bir kız (hatun süper taş gibiydi) ile adam haşna fişne yapıyorlarmış, kadının haberi yok. hatta bu adaamla kız tatile gidiyorlar. kız önce bizim arkadaslarla antalyada tatil yaptıktan sonra herkes dönüyor , bu eski kız arkadaslarım gelecek onlarla tatile devam edeceğim deyip bizim arkadaşları gönderiyor, adamda eşine erkek arkadaslarla tatil yapacagız diyor. bunların bişeyden haberi yok. daha sonra olaylar ortaya çıkınca öğreniyorlar. sonra bizim arkadaslar bu kıza tepki koydular, artık görüşmüyorlar ama çift de boşandı tabi.

iyı yapmıs bosanarak yuh ya ne ınsanlar var ne kadar yuzsuzler..aynı işyerınde kadın nasıl fark etmıyor
ya?Sen de mı o ısyerındeydın hıc suphe duymadınız mı cnm??İnsanlar gurrursuz mıdesız artık!

olaya felsefi yaklaşıcam ama bilemedim.. yani erkekler hep böyle diyemiycem kadınlarda yapıyo sonuçta allah ildiği gibi yapsın bunları.. ama önceden asla dediğim şeylere artık diyemiyorum herşey başıma gelebilir.. ayy midem bulandı terbiyesiz insanlar

yok canım ben devletteyken onlar özeldeydi, farklı şehirlerde ama arkadasım vasıtası ile onlarla tanışmıştım. ya şu kadın ne yapmış elmayra ayrılıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…