- 25 Ağustos 2008
- 420
- 3
- 296
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.881
ya bende öyleyim işte hep kendimi avutuyodum ama artık bi adım atayım dedim,
enson 2 gün önce koca bir kaşık nutellayı tam yerken oğlum elime bi vurdu heryer çikolatasonra dedim ki kendime vardır bunda da bi hayır demekki yememem gerekiyo
Nutella deyince yazmadan geçemedim, az önce kaşık kaşık yedim valla yorgunluktan, açlıktan yerlerde sürünüyordum. Oğlum bir an olsun durmuyor, uyumuyor çok kuduruk. Enerji versin ve açlığımı kessin diye doldurdum ağzıma :) Ben hamile kaldığım kilonun da altındayım şimdi. İlk başlarda giysilerime elveda demiştim çok üzülüyordum hiçbiri kapanmıyor diye. Ama işte yedi ayda hiçbir şey kalmadı.
süt sağa sağa eridin gittin
artı yaramaz bir oğlan
günde toplam kaç kere sağıyosun canım
kızlar benim kızımda hiç durmuyorr delirmiş gibi hiç uyumadı bu gün gecede geç yatıyor artık bir dakika gözünün önünden ayrılamıyorum krize griyor oyun oynuyor hesapta tek gözüde bende bugün evi silip süpürecektim mümkün değil sürekli koltukların altından topluyorum ve uyumadığ içinde sürekli mız mız nasıl oyalayacağımı şaşırdım ağlaya ağlaya yerde yuvarlanıyor arada bakıp gülüyor bide ya delirtecek beni
bakalım inşallah işe yarar, hiç kaçamak olmadıktan sonra kilo veririm diye düşünüyorum
akşamları 20-30dk. kondüsyon bisikletine başladım, çay ve kahvede şekeri kullanmıyorum zaten yıllardır.
beni zorlayacak tek şey her türlü tatlı olur.
birde benim şöyle kötü bir huyum var, karnım tokta olsa bazı şeylere dur diyemiyorum yinede yiyorum
şimdi diyetisyene gittiğim için kendimi suçlu hissederim yiyemem, yani beni zorlayacak bişey oldu
işe yarayacak inşallah
neden girmiyosun :44:
Kızlar birşey soracağım. Ek gıdaya başladık.Menümüz şöyle (miktarlarını yazmadım. ama doktorun verdiği miktarlar):
09.30 Kahvaltı (yağsız labne+pekmez+tereyağı+yumurta sarısı)
11.00 Meyve püresi
13.00 Sebze püresi
17.00 Yoğurt (mamadan)
20.00 Muhallebi
Doktorumuz vermedi ama gece bir biberon da devam sütü için uyanıyoruz. Allaha şükür sebze hariç diğerlerinde sorun çıkarmıyor.
Tanıtımlarda 500 ml devam sütü verilmesi lazım. Ek gıda 2 çay bardağını geçmemeli falan diyor. Bu menü ile 2 çay bardağını geçiyoruz. Ve devam sütünü verecek saat kalmıyor. Siz de devam sütü veya anne sütünü ne zaman veriyorsunuz? Obezite tehlikesi olmuyor mu?
Bunun dışında hayatım boyunca çok zayıf bir insandım ama şimdi balık etli formundayım ve asla kilo veremiyorumYazdıklarınızı takip edeceğim :
Hoşçakalın...
Kızlar sağlığınızın kıymetini bilin bugün ilkkez ağrısız wc ye çıktım allahıma şükürler olsun sanki dünya zenginiyim o kadar mutlu oldum kantaron yağı çok iyi geldi makat çatlağıma yani fissüre... İnş geçer sağlık bambaşka....allah sağlığımızdan alı koymasın
Bu bebeklerimizin hep yanında olmamızı istemeleri ne zaman bitecek acaba?en zoru bu...çok yoruyo insanı...herkestede var bu sorun bizmi bi yerde hata yaptık onu bilmiyorum...çokmu bağladık anlamadan kendimize....mesela ben onla yatıyorum bi sağ göğsümü ver bi sol uğraşmak zor oluyo uyku sersemi diye yanıma aldım bakalım nereye kadar gitcek böyle hata ettim ayırmam lazım kışa kalmadan.... Allah yardım eder inş.....
canım eşimin memleketindeyim 2 ay falan burdayım AĞRI ya taşınma olayları biraz sorunlu oldu ondan ben kaynanamın yanında kalmak zorunda kaldım..ekim sonu falan geçiçem evimize inşallah..o zaman sık sık girerim görüşürüz bol bol ...özledim burdaki sohbetleri...özellikle senn pratik fikirlerini ....
Bu bebeklerimizin hep yanında olmamızı istemeleri ne zaman bitecek acaba?en zoru bu...çok yoruyo insanı...herkestede var bu sorun bizmi bi yerde hata yaptık onu bilmiyorum...çokmu bağladık anlamadan kendimize....mesela ben onla yatıyorum bi sağ göğsümü ver bi sol uğraşmak zor oluyo uyku sersemi diye yanıma aldım bakalım nereye kadar gitcek böyle hata ettim ayırmam lazım kışa kalmadan.... Allah yardım eder inş.....
Nerdesin yaaa naptoınız bugün bişeyler yazın
yanına yatırıyorsun ama ayırman zor olur ileride. senin kokuna alıştı, sana iyice alışmadan yatağında uyusun annesi.
benim oğlum da hep beni görmek istiyor. ben de bugün yemek yaparken yanıma koydum yere, tahta havanı da verdim eline, biraz onunla oynadı, biraz etrafı karıştırdı, dolandı yerlerde. 8'de yıkadım, emerken uyudu. sonra uyandı, salladım yine uyudu. Allah'tan uykusu bölünmedi. iki gündür hastaydı, nezle olduğundan uyuyamadı doğru düzgün, şimdi uykusunu alır inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?