- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.861
kızlar biz evde iki kişiyiz yani öyleydik 3 yıllık evliyim 2 yıllık bi ev arkadaşımız var ne ev arkadaşı evin bi ferdi resmen odası bilem var hı bide pekde büyük sayılmayan eşim var haşimle eşim arasında dönüp dururken şimdi bir erkeğimiz daha hayırlısıyla gelecek oldular 3 erkek başıma ben onlarla nasıl başa çıkıcam vay zavallım vay bana .Ama kesinlikle haşimden yanı papağanımdan vaz geçmeyi düşünmedim allahımda zor durumda bıraktırmasın inşallah bizi evimizde güzel güzel geçinelim şubattan sonra inşallah
canımcım selam geç günaydınlar olsun bizde kalktık kahvaltı falan eşimle temizlikte yaptık şimdi o ps3 te bende sizlere bakayım dedim .NİHLECİMMMMMMMMMM korkma bidenem allahın izniyle kurtulucan ve bebişini alıcan kucağına hayırlısıyla canım.Hasret bitiyor arkadaşım geçenlerde doğum yapan bi arkadaşım aslı tutabildiğin kadar tut karnında demişti hep ağlıyormuş kızcazı ama olsun kucağımızda tutalım artık bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mucuk
elmacım nihleecim saolun
bende bu şans varken doğumada grip olur girerim herhalde
merhaba kızlar nasılsınız pek konuşan yok sanırım, bende yemek hazırladım eşimi bekliyorum açlıktan ölecemmmmm
nasılsınızz şubatt topişleriii
ben bugün 6 da kalktımm evi topladım süpürdüm sildimm yemekte yaptımm sonra arkadaşıma gezmeye gittim
tüm gğn ordaydımm şimcik geldimm
hergün gezesim varrr
hamile kaldım kalalı evde durasım yokk
canım Allah hayırlı ,sağlıklı doğumlar nasip etsin .
Ben genelde okuyorum yazdıklarınızı ama atladım herhalde neden bebişini erkenden alıyolar,merak ettim.
valla gez son zmnlar gezılmıyonasılsınızz şubatt topişleriii
ben bugün 6 da kalktımm evi topladım süpürdüm sildimm yemekte yaptımm sonra arkadaşıma gezmeye gittim
hergün gezesim varrr
nıhleeee
çok sevindim bebişine kavuşacaksın canımm
ayy ne güzel yaa
bnimde doğurasım geldiiii
nasılsınızz şubatt topişleriii
hergün gezesim varrr
merhaba canım sağol sn nasılsın evet bugün herkes formdan düşmüş eşleri evde bulunca herkes iş yaptırıyo galiba benim gibi ama bende acıktım ne var yemekte fikir olsun banada
nıhleeee
çok sevindim bebişine kavuşacaksın canımm
ayy ne güzel yaa
bnimde doğurasım geldiiii
kız yolda doguracan otur evinde artık bak biz geziyoz mu
canım söylemiyim canın çekmesin, annem var o bişeyler yaptı işte torununa jest işte
herkes sırasını beklesin lütfennnn sona kalmak istemiyorummmm bende dogurmak istiyorum,
sevgili Feraycığım nasılsın ??
Aysebahar sana bi türlü denk gelemiyorum, bi kere o kara kedini yerim. portakallı pırasadan dolayı öğretmenmiyim diye sormuşsun ama hayır değilim sadece ilgilendiğim herşeyi aklımda tutuyorum nedense :)
oooo aferım buyuk sıpaya.
5 he karnesı benım yerımede aksama tebrık et cnm ve kocamaaaann op
sı sem dun deılmıydı dogumu?
oyle hatırlıyorum ama..
saol cnm benım bakalım pts gunu nasıl olacak :18:
ınsallah hayırlısı ıle kurtuluruz hepımız..
afıytet olsun cnm
afıyet olsunnnn kuzumaaaa.a.....
dıyenee bak..
aslm hg kayıp nemo
korku stres ve heyecan karıstı cnm ınan dudaklarımı yıye yıye farketmeden ıclerı yara olmus hep..
aminnn ınsallahhh..
ben persembe hatırlıyordum ama ptsmıymıs :44:
ınsallaaahhhhhhh.. tsk ederım.
kız pts gunu sabah uyanırsan tabı dua et hee
gelının ve ben ve tum dgm yapacaklar sag saglım kurtulurlar ınsallahhhh....
maşallah canım sana, kaç haftalıktın sen bu ne enerji
dogurmadan bıde ev yemeklerı yıyeydımmm
yabamıyom beeennn
2 gunun lafımı olur canım
dogurmadan bıde ev yemeklerı yıyeydımmm
yabamıyom beeennn
kız yolda doguracan otur evinde artık bak biz geziyoz mu
canım söylemiyim canın çekmesin, annem var o bişeyler yaptı işte torununa jest işte
niden yapamıyonn
ben sana yaparımm kıss
hugocuk sen hangi şehirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?