- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.721
kızlar canlarım neydiyonuz ay baktımde nıhleninde günü belli olmuş birimiz daha eksiliyor aramızdan allahım hepimizi bir avazdan kurtarsın inşallah
Ayyyyyy neden böyle düşüncesiszlik yapmış senin beyin bak bende gıcık oldum şimdi anlayış yok bunlarda güzelim sanki bizim işimiz bide ağırlığımız yetmiyor bide emri vaki gelde kapatma kapıyı ışıklarıda söndür ne eşini nede arkadaşlarını alma diyesim geliyo ama malesefbenimde 2 gündür kaynanamlar bende oğlumun odasını düzeltmeye ablam gelmişti onlarda burdaydı bi curcuna sorma 3 gün patladım
aaaaaaa nedne böle yaptı sımdı sneın yukun sana yeter be canım hıc ugrasma özel yemkle ne varsa onu yesınler bırakk
benim annem kardeşim buraya bana desteğe gelsin ok bebeğin eksiklerini düzeltmeye gelsin ama eşimde durumumu görmezden gelsin.. iyide bu adam beni anlayamıyosa nasıl baba olacak hade onuda geçtim nasıl eş bu yahu? anlayışlı erkekler çok canım denk gelmemiş bana napıyım işte
ama şuan kukuya baskı yapıyo bebek neden böyle oldu anlamadım resmen zorluyo gibi
bnm de kardesım gelıyomus ısten cıkınca ohh ohh
dguma kadar da kalacakmıs ohh ohh
tarih veremiyo ki dr 2hafta önde görünüyo bebek 37.hafta raporunu almaya geldiğinde bi daha bakalım dedi.. 40.haftayı beklerse şubatın sonu tatlım ama düşün 37de suni sanvı veriyim istersen sesi yani 08.02.2012 diyo dr bilemiyorum yani..
şimdi eşim aradı zira gıcık oldum kendisine
arkadaşını yemeğe çağırmışş tabi 9 aylık hamile ollan onun eşi değil sonuçta
haaa arkadaşını ağırlatacak sonrada telde sipariş veriyo yok şu gömleğim yok bu pantolunum yıkandı dimi akşam annemlere geçicemde diyoo
pardonda ben neyim kızlar ordan bakınca hem işte hem evde çalışan ezik anne adayı mı? sanırım birazdan bu evde kıyamet kopacak
ay kusum o kadar da deıl adam senın her wcye gıdısınde ayakta noldu sancınmı geldı dıye
dusuncelı senın koca yahuuuu
bence bol bol şımar, doğurunca ararsın sonra bugünlerini :)))
40 tan önce olur doğumun büyük ihtimal canım
valla bizimkide aynı o yüzden ne diyim ki sana . canını sıkma bence milyonlarca erkek böyle zaten
bazen ayarı bozuluyo demek ki
yada ara sıra mı düşünceli oluyo:44::44:
hangisi acaba? bilemedim kuzum
bazen ayarı bozuluyo demek ki
yada ara sıra mı düşünceli oluyo:44::44:
hangisi acaba? bilemedim kuzum
ama beni güldürüp sakinleştirdiniz şimdi kızlar ya
tühhh bu adamı kim paylıycak şimdi
selam kızlar nasılsınız bukleecim hiç bozma sinirini inan hepsi aynı bende de var aynısından(
canım sonuçta beni tanıyo ondan böyle yapıyo
biliyo ki ben baştan sağma ağırlamayacağım resmen emrivaki yapıyo
ama bu akşamın bide gecesi olacak o zaman görsün o
dur hemen sınırlendırırım sımdı senı balım
bnm kocıste utu yapıyor camasırları. yorulmustur garıbım
bende pcde sıze bakıyom :)) ne kadar sınır bozucu bı durum
kızdınmı
aslmm hg
dur hemen sınırlendırırım sımdı senı balım
bnm kocıste utu yapıyor camasırları. yorulmustur garıbım
bende pcde sıze bakıyom :)) ne kadar sınır bozucu bı durum
kızdınmı
aslmm hg
cnm esım ve ben varım resımde.bacım ya fecede hangisisin bacım hangi resim var nerelisn çatlicam
hg cnm saol sen nasılsın..nasılsınız bakiyimmm keyifçikleriniz yerindedir inşallah
nen sizin koca göbişlerinizi ısırırım nen
ay kız benim eşimde bu aralar bi iyi sorma maşşallah laz uşağıma :)
kızmaya başlıyorum yeniden
gidiyim salatamı yapıyım kızlar öperim sizi katılırım size yine
Nihlee ve pomak kımıldamayın uçan terlik geliyoooooo
utanmıyomusunuz burda anlatmaya
olan var olmayan var heeee
Nihlee ve pomak kımıldamayın uçan terlik geliyoooooo
utanmıyomusunuz burda anlatmaya
olan var olmayan var heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?