• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

[ı]bu arada dun bır ara okumustum...

Benım_olan; aılen ıle barısmıs olmana o kadar cok sevındım kı!
Rabbım bundan sonra ınsallah hep guzel haberler almayı nasıp eder.
Bebegınle bırlıkte yuvanızın huzuru, bereketı artsın ınsallah.

Ben de cıkıyorum.

ıyı aksamlar hepı
[/ı]nıze.

ii aksmalrrr :3:

Nıhlem, bazı ıslerı ofıste halletmem gerekıyor.
Mesela bugun bırebır gorusme yapmam gereken personeller vardı ve dun.
Bıttı cok sukur.
Tek bır sube kaldı, onları da bıtırdım mı yukum bayagı hafıfleyecek.

Dedım ya, ben hasta ruhluyum.
Eve gıderım, bu yorgunlukla evı sıler supururum.
Sonra da marıfet zannederım yaptıklarımı.
Ancak ayaklarım sızlamaya baslayınca kendıme zaman ayırırım.

Soyle bır bakınca, aılem epey bırsey yapmıs gıbı gozukuyor :1:
Artık laf soylerlerse de kendılerı bılır.
Ya ıyı yanıma denk gelır susarım yada kötü yanım konusur.

Rabbım hayırlısı ıle Nıhle bebegı kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.
Dualarımız sızınle.

Adesecıgım, o nasıl bır guzellık oyle.
Rabbım nazarlardan korusun ınsallah.:nazar:
Op yavrunu bızım ıcın.

cnm sıızın tukkan ne ıs yapıyo :) masallah epey calısan ve ısler yogun..
restaurantmı demıstn
sankı ole hatırlıyorum..

aa temızlık krızıne gırmeden bence bı temızlıkcı tut.
en temızı
heryer toplu olunca sadece elıf ın odası ıle ılgılenırsın oda tatlı yorgunluk olur:)

bosver kayınvalıdenler konussada duyma
kndı kendıne konussun daha cok dokunur sen duymamazlıga gelınce :52:

saol cnm benım ınsallah
en gec saat 9 9,30da bebegıme kavusacagım
cok sukur rabbıme kazasız belasız tamamlamayı da nasıp eder ıns.

Bu arada dun bır ara okumustum...

Benım_olan; aılen ıle barısmıs olmana o kadar cok sevındım kı!
Rabbım bundan sonra ınsallah hep guzel haberler almayı nasıp eder.
Bebegınle bırlıkte yuvanızın huzuru, bereketı artsın ınsallah.

Ben de cıkıyorum.

ıyı aksamlar hepı
nıze.

ıyı aksamlar cnm rabbıme emanet
dıkkat et kendıne..

özel gaziosmanpaşa hastanesi
canım.. iyiki akşam sen yazmışsın ki bende danıştım hemen dra
adamda şaşırdı ilk defa soranını görüyorum diye
çok sevinmiş bilinçli anneler çoğalıyo diye
o bilinç sana ait tabi vivacım:38:

aman efendim rica ederim. bööle geziniyorum bazen internette, ordan oraya bakınırken dikkatimi çekti. bi faydası olcaksa bizlere onun mutluluğu yeter bana :49:

peki sana tarih falan verdimi veya yaklaşık bir zaman??

aman efendim rica ederim. bööle geziniyorum bazen internette, ordan oraya bakınırken dikkatimi çekti. bi faydası olcaksa bizlere onun mutluluğu yeter bana :49:

peki sana tarih falan verdimi veya yaklaşık bir zaman??

tarih veremiyo ki dr 2hafta önde görünüyo bebek 37.hafta raporunu almaya geldiğinde bi daha bakalım dedi.. 40.haftayı beklerse şubatın sonu tatlım ama düşün 37de suni sanvı veriyim istersen sesi yani 08.02.2012 diyo dr bilemiyorum yani..

kız kardeşim geldi yemek yapıcaz bi türlü karar veremedik ne pişirsem acep kocişte gelir birazdan acıktım da:31:

corbaaa turlu salcalı makarna
yogurtlu(bıber patlıcan kabak)
en pratık yemekler
bu ara ben bunları yapıyorum :1:

veya patates yemegı :)

tarih veremiyo ki dr 2hafta önde görünüyo bebek 37.hafta raporunu almaya geldiğinde bi daha bakalım dedi.. 40.haftayı beklerse şubatın sonu tatlım ama düşün 37de suni sanvı veriyim istersen sesi yani 08.02.2012 diyo dr bilemiyorum yani..
kız 12 2 12 de al sunı sancıyı :1:
cok seksı bı trh olur :1:
canım ne güzel işte tek değilsin bak üzülme artık
zzaten geliyo bebişin ayyy ne heyecanlı:52::52:

ay sanırım suan ıtıbbarı ıle tam 38 saat sonra amelıyatta olacak ve yaklasık 39 saat sonra kucagıma alacam :52::52:

kız 12 2 12 de al sunı sancıyı :1:
cok seksı bı trh olur :1:

ay sanırım suan ıtıbbarı ıle tam 38 saat sonra amelıyatta olacak ve yaklasık 39 saat sonra kucagıma alacam :52::52:

Selam kızlar nıhlecim hadi allah yardımcın olsun hepimizin allah bir avazdan kurtarsın inşallah canım benim .bende 14 şubat istiyorum eşime hediyeden yırtarım diye :) ama normal doğum şimdilik benim 14 şubata suni sancıyla normal doğum yaparlarmı pazartesi dr gidicem sorıcam

şimdi eşim aradı zira gıcık oldum kendisine
arkadaşını yemeğe çağırmışş tabi 9 aylık hamile ollan onun eşi değil sonuçta
haaa arkadaşını ağırlatacak sonrada telde sipariş veriyo yok şu gömleğim yok bu pantolunum yıkandı dimi akşam annemlere geçicemde diyoo
pardonda ben neyim kızlar ordan bakınca hem işte hem evde çalışan ezik anne adayı mı? sanırım birazdan bu evde kıyamet kopacak :20::20:

kızlar canlarım neydiyonuz ay baktımde nıhleninde günü belli olmuş birimiz daha eksiliyor aramızdan allahım hepimizi bir avazdan kurtarsın inşallah

haaa arkadaşını ağırlatacak sonrada telde sipariş veriyo yok şu gömleğim yok bu pantolunum yıkandı dimi akşam annemlere geçicemde diyoo
pardonda ben neyim kızlar ordan bakınca hem işte hem evde çalışan ezik anne adayı mı? sanırım birazdan bu evde kıyamet kopacak :20::20:

Ayyyyyy neden böyle düşüncesiszlik yapmış senin beyin bak bende gıcık oldum şimdi anlayış yok bunlarda güzelim sanki bizim işimiz bide ağırlığımız yetmiyor bide emri vaki gelde kapatma kapıyı ışıklarıda söndür ne eşini nede arkadaşlarını alma diyesim geliyo ama malesef :( benimde 2 gündür kaynanamlar bende oğlumun odasını düzeltmeye ablam gelmişti onlarda burdaydı bi curcuna sorma 3 gün patladım

pardonda ben neyim kızlar ordan bakınca hem işte hem evde çalışan ezik anne adayı mı? Sanırım birazdan bu evde kıyamet kopacak :20::20:

aaaaaaa nedne böle yaptı sımdı sneın yukun sana yeter be canım hıc ugrasma özel yemkle ne varsa onu yesınler bırakk

Selam kızlar nıhlecim hadi allah yardımcın olsun hepimizin allah bir avazdan kurtarsın inşallah canım benim .bende 14 şubat istiyorum eşime hediyeden yırtarım diye :) ama normal doğum şimdilik benim 14 şubata suni sancıyla normal doğum yaparlarmı pazartesi dr gidicem sorıcam
amin cnm hayırlısı ıle kurtulurum ınsallah
bnm dra solesem senın soracagını benı kovar:1:
cocuk ne zmn ısterse o zmn gelır senmı belırlıcen ıstersen gelmesı ıcın okuyup ufleyelım der:1:
sor bakalım ne dıcek :1:
:53::53:yorum yok balım :53:
kızlar canlarım neydiyonuz ay baktımde nıhleninde günü belli olmuş birimiz daha eksiliyor aramızdan allahım hepimizi bir avazdan kurtarsın inşallah

cnm bnm gunum 1 ay oncesınde bellıydı tarıh.
ama zmn yaklastıkca tırstım :52:
saat sayıyorum artık :52:
darısı basınıza ınsallahhh

Back
X