• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

gunaydın cnm bosma moralını
ınsallah bısecık olmaz.
yapacagın sey pts gunune kadar kusana kadar su ıceceksın
artık mıdenın almamasına yakın su ıc dusun lt hesabı deıl kusana kadar
cok etkısı oluyormus
su konuusnda
pts gunu hazırlıklı gıt sezeryan ıste kuru dogum olmaz susuz.
canını alırlar valla
haftanı da tamamladın sen neyı beklıyor kı o dr bılmem.
pts gunu pılını pırtını topla
gece 12den snra bıse yeme ıcme sabahın 9ınde hastane kapısına dıkıl.
sezeryanla alsınlar..
hıc korkma bolbol dua et ayetel kursı oku hıc bısecık olmaz rabbımın ıznı ıle..
bnm kızda bu aralar hıc hareket etmıyor. bakalım umarım bı sorun yoktur bendede
dua dua dua... bırde ıstırat et su ıc baskada bıse yapma..

hacerım gunaydın cok uzuldum morlaını bozma dularım oglusunla eger kısmet olan pazartesı oğlusuna kavsumaktansa öle olsun saglıklı olunda ıkınız hem doktor bobrke faln bısey dedımı yooo hemn kurma lutfennn

canım çok geçmiş olsun benim ablamın da öyle olmuştu hiç suyu kalmamıştı normal doğum yaptı ve maşallah çokta sağlıklı bi kızı var şimdi hemde 7 aylık doğmuştu.inş.seninkinde de bi problem olmaz kendine çok iyi bak.dinlen yat dua et pazartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz.dualarımız seninle

canlarım hepiniz sağolun pzt haber veririm şimdi biraz yatıcam giremem artık bugün nıhlee allah yardımcın olsun kuzucum kalbim sizinle dua edin bize

ama aynı bebklerımız balım benım 37 haftasına ıdı 3000 kg :):nazar: bana krem felan vermedı ustelık ya bıu doktorun ban akastımı var acep:1:

biz seninle aynı durumdayız desene? bebek doğum pozisyonu almış mıydı? kastı yoktur canım ama her drun yaklaşımı yada müdehale şekli başka olabilir.. istersen şimdi doğur dedi adam bana yok annem yok daha dedim? gelmeden doğurmam :19:

selam kızlar yoğun bi dr maceram oldu sonunda gelebildik eve .. ben resmen bu adamı geçen sefer yanlış anlamışım çocukğa zayıf dememiş ki şuan doğursan normal doğumla 2 kg bebeği kolay çıkarırsın demiş:1: nasıl dinlediysem adamı artık:33::33: sonra bebeğim 1.pozisyondaymış yani normal doğum pozisyonunu almış başaşağı duruyo:16:yanlız 2 hafta ilerideyiz bebeğim iriymiş kızlar dediğim gibi yanlış anlamışım adamı resmen.. 3000kg 48cm :nazar::nazar: tamam iyi hoş ağladım sızladım burda zayıf bebeğim diye ama bi bebek 2 haftada tam olarak 950 gr alır mı yahu:44:dr da çok şaşkındı ama nasıl oldu anlamadım ne yedin ne içtin dedi ? sonra göğüs ucu kremi verdi artık başlamam gerekiyomuş.. bu kadar iri bi bebeği normal doğurcam diyosan sen bilirsin dedi ama 40.haftana kadar sancı beklersen bu çocuk 4500ü geçer dedi.. istersen 2 hafta sonra suni sancı deneyelim dedi o zamanda biliyosunuz 8 şubat olcak 37.hafta çalışamaz raporu alacağım güne randevu verdi hem raporunu al hem doğum yap demeye getirdi.. karar senin o zamana kadar düşün karar ver dedi? istersem sancıda bekleyebilirmişim.. ama bebek usg de 37.haftada görünüyo haberin olsun dedi..şuan durumlar böyle kızlar.. 2 hafta düşünücem bakalım sancım gelse keşke o zamana:31:ama ekledi 40a kadar sancın gelmezse şubatın sonuna doğru tosunun olur dedi bakalım..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
kocaman bir maşallah canım bebişine...:1:
ben en kısa zamanda szeryana giderdim herhalde
o kadar iri bebeği doğuramam kii zaten aşırı korku varken bende:1::1::1:

o kremden 3 hafta önce bende aldım 1 gün durup 1 gün sürüyom arkadaşım tavsiye etmişti..
göbek kaşıntısı bende de arttı gece kalkıp yağlanıyorum bebe yağıyla :49::49:

aslında diyorum ki sabah işten rapor almaya gidicem raporu ben doğumdayken kociş işe yetiştirir artık:9::9:
bu haftada çok iri dedi hatta endişe edilecek bişey yok ama 40.haftada çok kilolu olurmuş.. canım bak sende al bu kremden doğumdan sonra yara olmasın en azından 2 gün kullan olmaz mı?

zaten sende kılolu ıstıyordun alsana topac gıbı bı oglan :)
nasıl dguracan bılmem:DD:

hafta sonu eczane kapalıdır buyuk olasılık.
merkezde anca
oda esımı gondermem artık bı yere ben cıkamazsam onuda gondermem :1:
bakalım dgmda veya dgmdan snra alırım belkıde..
zaten her turlu ıster ıstemez ılk ıkı gun sızlıyormus
sanırım bu krem yara olmaması ıcn cnm

korkmıcaksın hatıcme bebgıne kavusakcın ve burdakı butun annlerın duları sneınleee olucak san ogun sureklı dua edıce zkorkucak bısey yokkk canım benımm
ınsallah hayrlısı ıle kurtuluruz..
canlarım hepiniz sağolun pzt haber veririm şimdi biraz yatıcam giremem artık bugün nıhlee allah yardımcın olsun kuzucum kalbim sizinle dua edin bize

rabbım yardımcım olsun cnm bnm bısecık olmucak emın ol

biz seninle aynı durumdayız desene? bebek doğum pozisyonu almış mıydı? kastı yoktur canım ama her drun yaklaşımı yada müdehale şekli başka olabilir.. istersen şimdi doğur dedi adam bana yok annem yok daha dedim? gelmeden doğurmam :19:

yok canım bana normla dogumu andırmadı gıbı bısey yonlndırmk ıstedgını sezeryan benımkının ama gercektende bebgım ıcn soyluyor olabılırr dımı bebgım donmus falan demedı canımm bana ıstersen gel alalım hemn dedı bebklerımız önde ya cok sukru saglıklılar:1:

keşke kaşımasan ama insan duramıyo kaşıyınca daha çok çatlıyo diyolar sen beni gör harita gibi oldum

bende harita gibiyim canım napalım artık canım keşke kaşımasaydık en baştan

canım inş Allah gönlüne göre verir.. sağlıklıca doğsunda bebeğin gerisi teferruat dikkat et kendine bol bol dinlen

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
kocaman bir maşallah canım bebişine...:1:
ben en kısa zamanda szeryana giderdim herhalde
o kadar iri bebeği doğuramam kii zaten aşırı korku varken bende:1::1::1:

o kremden 3 hafta önce bende aldım 1 gün durup 1 gün sürüyom arkadaşım tavsiye etmişti..
göbek kaşıntısı bende de arttı gece kalkıp yağlanıyorum bebe yağıyla :49::49:

kız şimdi normal doğurcam dedim doğurcam kararlıyım :49:

hafta sonu eczane kapalıdır buyuk olasılık.
merkezde anca
oda esımı gondermem artık bı yere ben cıkamazsam onuda gondermem :1:
bakalım dgmda veya dgmdan snra alırım belkıde..
zaten her turlu ıster ıstemez ılk ıkı gun sızlıyormus
sanırım bu krem yara olmaması ıcn cnm

rabbım yardımcım olsun cnm bnm bısecık olmucak emın ol

cumartesi açıktır canım eczaneler sadece pazar kapalı oluyolar :34:

yok canım bana normla dogumu andırmadı gıbı bısey yonlndırmk ıstedgını sezeryan benımkının ama gercektende bebgım ıcn soyluyor olabılırr dımı bebgım donmus falan demedı canımm bana ıstersen gel alalım hemn dedı bebklerımız önde ya cok sukru saglıklılar:1:

knu karısmasın dıye buraya yazdım balım bu kremı ıstedgımı demı alıyoruz canım benım zaten memlerım öle bı sısmedı agrı faln da yok ucları faln normla sutte gelmedı ama uçların beyz sey var:1: süt olabılrımı alıymmı acaba

knu karısmasın dıye buraya yazdım balım bu kremı ıstedgımı demı alıyoruz canım benım zaten memlerım öle bı sısmedı agrı faln da yok ucları faln normla sutte gelmedı ama uçların beyz sey var:1: süt olabılrımı alıymmı acaba

benimde göğüslerim çok şişmedi canım ama doğumdan sonra emzirmeye bebeği alıştırırken yara oluyomuşş yada süt gelmiyomuş dr kullan hemen başla dedi son haftandada ayva çekirdeğini suya koy jelleşince onuda sürebilirsin demişti daha önce.. al bencee :31:

canııım zaten şimdi sürmemizin sebebi doğumdan sonraki acımaları kanamaların acısını dindirmek için şimdiden kullanılması
öneriliyo bence al yoksa bende de şişme yok sadece ucları kaşınıyodu en azından o kesildi...

kız şimdi normal doğurcam dedim doğurcam kararlıyım :49:

cumartesi açıktır canım eczaneler sadece pazar kapalı oluyolar :34:

yukardakı eczaneye baktırayım o zmn :1:

inşallh canımm allhın ıznıyle kurulucakısn dusnsene haftaya bugun aslı nıhle kucagında olucak ne kaa gusel:nazar:

nıhle aslı ::D
ters okuma len kızımın adını :1:

aaaaaaaaaaaay heyecanlandırma benı burcuuuuuuu :52::52::52:

benimde göğüslerim şişmedi canım ama doğumdan sonra emerken bebek yara olabiliyomuşş ve süt kolay geliyomuşş al kullan dedi sende kullan bence en azından önlem almışş olursun.. ayva çekirdeğide deniycem ben

benimde göğüslerim çok şişmedi canım ama doğumdan sonra emzirmeye bebeği alıştırırken yara oluyomuşş yada süt gelmiyomuş dr kullan hemen başla dedi son haftandada ayva çekirdeğini suya koy jelleşince onuda sürebilirsin demişti daha önce.. Al bencee :31:

aa bende denıyım ayva olayını bu kremın adı ne canım?

canııım zaten şimdi sürmemizin sebebi doğumdan sonraki acımaları kanamaların acısını dindirmek için şimdiden kullanılması
öneriliyo bence al yoksa bende de şişme yok sadece ucları kaşınıyodu en azından o kesildi...

hımmm ya benı du doktor delı edıyorr ne den söylemıyoru salıcam oğlumu usutune gorıcek saol canımmm

benimde göğüslerim şişmedi canım ama doğumdan sonra emerken bebek yara olabiliyomuşş ve süt kolay geliyomuşş al kullan dedi sende kullan bence en azından önlem almışş olursun.. ayva çekirdeğide deniycem ben

ayy bidakka ben anlamadım konuyu kızlar yara olmasın diyemi krem,süt olsun diyemi bide hangi kremden ben aldım bi krem ama

Back
X