- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.541
ay şekerım telaştan boyunu sormadım kı doktora :)
kan ıdrar gayet ıyı...
sıvısı çok normal dedı doktor kağıtta da öyle yazıyor...
ıdrarda hç sorun yok
rabbımce bınlerce şükür...
haa bıde ben doktormu değıştırmıştım...
herkes bana erkek karnın gıbı karnın var sıvrı dıyordu...(halbukı kızımın tutusunu gördüm ultrasonda 4.ayda)
bende koca karıların gazına geldım sordum bugün doktora ama benım kızım açmadı bacaklarını....
yan yatıyordu...
kız kız ben bılıyoorummmm
bnm kocıste ole. her kalkısımda geleyımmı bende dıyo nıye yavrum bende tutacak seyde yokkı tutasın dıyorumacaba soğuk kanlı olabilir miyiz ki? kız benim kociş benden panik geceleri kırk defa wc ye kalkıyorum her seferinde yataktan doğruluyo noldu sancın mı geldi diye? akşamlarıda 5 dk arabayı açıp motoru ısıtıyo gece sancım gelirse araba kalmazsa korkusu yaşamamak için acaip temkinliyiz bakalım
ne bilim cnm yaa 3500 leri duyunca cnm sıkılıyo işte erken doğarsa minik kalcak diye...yoksa zayıf doğan çocuk daha çabuk gelişiyo aslında....ne bilim annelik böyle bişi demek..şimdiden zayıf geliyolar bize....
kan ıdrar gayet ıyı...
ıdrarda hç sorun yok
herkes bana erkek karnın gıbı karnın var sıvrı dıyordu...(halbukı kızımın tutusunu gördüm ultrasonda 4.ayda)
bende koca karıların gazına geldım sordum bugün doktora ama benım kızım açmadı bacaklarını....
yan yatıyordu...
yok artıkkkkkız alem seninki yaaa benimki uyuyunca dünyayı yıksan duymaz.....anca dürtmen gerekk korkuyorum o uyurken sancım gelmesin diye..... saçmalar bide uyku sersemi... çok yoruluyo bide ondan sanırsam hemen yatışş...senin eşin çocuklar duymasında bi bölümde selami öyleydi eskiden..bilmem hiç izledinmi..ahan geliyo bebek gönülll gönüll diyodu...onun gibi
ya erkek çıkarsaa
kan ıdrar gayet ıyı...
ıdrarda hç sorun yok
yan yatıyordu...
cnm benım esım de saglık memuru (yanı hemsıre:) )canım senn eş ne iş yapıyo ..
bizimkinn ayda hafta sonu 3 gün nöbeti..haftada da 1 gün nöbeti..
bugünkü nöbeti 2 hafta sonraydı da ben daha ağırlaşmadan ağrım olmadan bu hafta tutuyum dedii
bende o kadar kilolu bebekleri sevmemm aslında bebek dediğin çıtıpıtı olcak :))
bakalım ben hep öyle diom ama
benm kız nasıl doğcak :/
ooo 45dk mesafemız var yanibende izmitt canım...
kırmızım benim oğlanında başı aşşağıdaa
yok yaahuuu...bak bak sende kafamı karştırıyorsun ama ben bılıyorummmm kızzzzz.
3 kere sormuştum doktora hepsınde baktı kız dedı...
yok yaahuuu...bak bak sende kafamı karştırıyorsun ama ben bılıyorummmm kızzzzz.
3 kere sormuştum doktora hepsınde baktı kız dedı...
ne zaman döndü bebeğin acaba? yrn bende kontrole gşdşyorum bakalım benimki başaşağı olacak mı?
ne zaman döndü bebeğin acaba? yrn bende kontrole gşdşyorum bakalım benimki başaşağı olacak mı?
bana yapılmadı çatı.. 7 sinde gel 10 gün kala dedi ama çatıdan hiç söz etmedi...niye bilmem:44:
benimki 34+ 4 de döndü... baş aşşağı zaten hıçkırığından anlamıştım aşşağıda atıyo sık sık pıt pıtları....kalp atışıda benimkinin tam göbek deliğimin orda ayaklarıda sağıma doğru uzatıyo....yaramazım oyyy Rabbim ne büyükki içimizde bi can taşıyoruz yaaa..Allahım olmayanlarada versin..hasretiyle yananlara....
benimkide unutur inşallah...
unutursada hatırlatmayı düşünmüyorum
ben sürekli adama çok korkuyorum deyince doğumdan oda bakalım dedi
belki sezzeryan yapalım dicek sanki bana biraz o yöne eğilimli gibi geldi
doktr..bakalım günahını almayımda cts anlıcazz.:18::18:
cnm sen kararlı ol oda sana cesaret verir inş...ne istediğine emin ol önce.....benimkide unutur inşallah...
unutursada hatırlatmayı düşünmüyorum
ben sürekli adama çok korkuyorum deyince doğumdan oda bakalım dedi
belki sezzeryan yapalım dicek sanki bana biraz o yöne eğilimli gibi geldi
doktr..bakalım günahını almayımda cts anlıcazz.:18::18:
aaa bende öyle hissediyorum o zaman benimkide döndü .. göbeğimde artık bacaklarıma yakın iştekilerde öyle diyo..amin canım iteyen herkese nasip etsin..
canım eğer öyle hissediyosan ve sni öyle yönlendirirse başka bi dra daha görünürsün olmaz mı?
cnm sen kararlı ol oda sana cesaret verir inş...ne istediğine emin ol önce.....
o zaman döndü kesin sıpaaateyzesi yesin onuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?