2012 Şubat Anneleri

canım senn eş ne iş yapıyo ..
bizimkinn ayda hafta sonu 3 gün nöbeti..haftada da 1 gün nöbeti..
bugünkü nöbeti 2 hafta sonraydı da ben daha ağırlaşmadan ağrım olmadan bu hafta tutuyum dedii

bende o kadar kilolu bebekleri sevmemm aslında bebek dediğin çıtıpıtı olcak :))
bakalım ben hep öyle diom ama
benm kız nasıl doğcak :/

ya erkek çıkarsaa

bnm kocıste ole. her kalkısımda geleyımmı bende dıyo nıye yavrum bende tutacak seyde yokkı tutasın dıyorum
gulmekten kırılıyoruz. (ben her yataktan kalkısta wc ıcın yuruyemıyorum sancı vuruyor ozellıkle ıdrara cok sıkısıkken)
adam telas yapıyo dogal olarak :)

sacmalama balım 3000den asagı olmasın dgduklarında o yeter..
damadım cok tombık olmasın fıt olsun fıt

sende benim gibi sorucam diye gidip heyecandan unutuyosun demek ki anaaa senin bebeiş bi doğuyomuş erkek ne komik olur ama utangaç kızın kapamış kukusunu

hatırladım canım benim kocişte o modda valla uykusu bölünüyo diye wc ye gitmeye çekiniyorum ama tutamıyorum napıyım

o dert bende de var canım yaaa hamileliğin ilk aylarında başladılar
erkek demeye benide şartlandırdılar erkek die die
o kadar kız istediğim halde doktr kız değince sanki sevinemedim gibi geldi..
daha geçen hafta ilk defa markette öalışan biri kızmı dedi..
ben direk şükür sonunda kız diyen çıktı demişim

cnm benım esım de saglık memuru (yanı hemsıre:) )
bende izmitt canım...
ooo 45dk mesafemız var yani
kırmızım benim oğlanında başı aşşağıdaa

bnmkıde asagıda ama ıse yaramıyor

benim kızın da başı uzun zamandır başı aşağıda bakalım ne zaman ben geldim yapacak..
haftaya cts ..kontrol var çatal muyanesi
size yapıldımı :18::18::18::18::18:

ne zaman döndü bebeğin acaba? yrn bende kontrole gşdşyorum bakalım benimki başaşağı olacak mı?

benimki 34+ 4 de döndü... baş aşşağı zaten hıçkırığından anlamıştım aşşağıda atıyo sık sık pıt pıtları....kalp atışıda benimkinin tam göbek deliğimin orda ayaklarıda sağıma doğru uzatıyo....yaramazım oyyy Rabbim ne büyükki içimizde bi can taşıyoruz yaaa..Allahım olmayanlarada versin..hasretiyle yananlara....

bana yapılmadı çatı.. 7 sinde gel 10 gün kala dedi ama çatıdan hiç söz etmedi...niye bilmem:44:

benimkide unutur inşallah...
unutursada hatırlatmayı düşünmüyorum
ben sürekli adama çok korkuyorum deyince doğumdan oda bakalım dedi
belki sezzeryan yapalım dicek sanki bana biraz o yöne eğilimli gibi geldi
doktr..bakalım günahını almayımda cts anlıcazz.:18::18:

aaa bende öyle hissediyorum o zaman benimkide döndü .. göbeğimde artık bacaklarıma yakın iştekilerde öyle diyo..amin canım iteyen herkese nasip etsin..

canım eğer öyle hissediyosan ve sni öyle yönlendirirse başka bi dra daha görünürsün olmaz mı?

cnm sen kararlı ol oda sana cesaret verir inş...ne istediğine emin ol önce.....

o zaman döndü kesin sıpaaateyzesi yesin onuuuu

şurda kaç günüm haftam kaldı ki başka doktor zor ban burda minacık yer zaten bu doktr da eğey bi araştırıp gittim..ilk günden beri aynı
doktr bakalım cts ne dicek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…