2012 Şubat Anneleri

şimdi çalıştığım yerde mutfakta bi bayan var onun kız kardeşi dün gece normal doğum yapmış ilk bebeği onunda... bi anlık geldi geçti hiç korkulan söylenenler gibi değil demiş...içime su serpti...şimdi evdeymiş ertesi gün hemen çıkmış.... onunda bebeği erkek.... inş bizimde doğumlarımız normal olur..bayan abla diyoki ben devlette yaptım ilk oğlumu diyo...ordaki kadınları sırayla çatalda görünce hastaneden kaçtım diyo...zeynep kamilde belki duymuşunuzdur.... son anda bide suni sancı vermişler ama hemen doğmuş bebek..çok çekmedim dedi...yani saatlerce sancı çekmedim dedi..hemen doğsa bende yarım saat 1 saat sancıya razıyım yeterki dikişim çok olmasın hatta hiç olmasın...:18:..normal doğuran herkes yeni doğmuş gibi oluyosun bebek doğunca dedi...o duyguyu çok merak ediyorum..herkesten duyuyorum bu sözü...bebeği görünce insan herşeyi unutuyomuş....bakalım bizler neler göreceğizz...ALLAH yrdımcımız ola..güç kuvvet vere bize inş....bol bol dua edelim birbirimize kızlarr

benimki 34 + 4 de 2500 düseninki daha fazladır bence......

doğurma balım yaa dur azcukk daha

yalnızlık hakkaten çoook zor ...........................
eşim asker canlarım ast. lojmanda oturuyorum sürekli arıyo arıyorum gel desem 5 dk sürmez gelmesi..
bide nöbeti 3 gün
pzt gelcek inşalla...

hadı ınsallah hepımzıın dogumları kolay olur ınsallahhhh..
rabbım yar ve yardımcımız olsunnn

oy kuzuuuu..
bak guzel kılosu cıkacak emın olllll... uzme kendını

inş canım inş o düşünceyle yatıp kalkıyorum hazırlıklı değilim az bişeye

evet bol bol dua edelim gerçekten
zor yada kolay Allahın izniyle çatır çatır normal doğuralım kız senle

kızzzlaaarrr ben geldım bugün doktora gıttım benım zıllı kızım 2.400 olmuş
herşey gayet normal...hatta şuan doğum bıle normal dedı doktor...
26 şubat muthelem doğum tarıhı verdı..
ama bence o tarıhı bekleme

eşim asker canlarım ast. lojmanda oturuyorum sürekli arıyo arıyorum gel desem 5 dk sürmez gelmesi..
bide nöbeti 3 gün
pzt gelcek inşalla...

cnm ne kutsal bi mesleği var astsubaymı çok severim astsubayları yaaa allah yardımcısı olsun kazadan beladan korusun inş yakınsa sıkma canını cnm..zor tabi herkesten uzak ama naparsın oda sizin için çalışıyo...bebek gelsin bol bol zaman geçiririz....

maşallahhhh cnm o zamana kadar beklemez ama en azından şubatı kesin görürsün sen....yorma kendini fazla artıkda...benimkide 2700 dü bugün az geldi bana ama.. dr 3 ü geçer dedi....inş...

bide nöbeti 3 gün
pzt gelcek inşalla...
uhhh 3 gun muu ne dıyosunnnn...
allah yardım etsın valla ben 1 gun zor duruyorum :S
kuzu sacmalamaaa.. herseye alıss.. bak kırmızıcılek senden 1 hafta onde 2400daha
ve dr normal demıs.
yuksek olursa surprız olur:)

masallah cnm 1 aya 1 kg daha alır muhtemelen
ama 15-18 subatı gecmes senın dgm :=)

listede tek normal doğuran biz oluyomuşuzz ,nş gülüm yaa inş kolay olurr..Allah yardım ediyo diyo herkes....sancımız oluncada bol bol dua edelim..aklımıza ne geldiyse....

ayyy ne güsel herşeyin yolunda ve normal olması çok güzel ohhh boyuda yaz canım merak ettim

alıştım canım artık gurbete yalnızlığa artık eskisi kadar bunalım takılmıyom...:))
sen istanbuldamı oturuyodun canım :26:

ve diğer arkadaşlar siz nerdendiniz???
ben pek sık girmediğimden hakkınızda pek bişey bilmiyom

maşallahhhh cnm o zamana kadar beklemez ama en azından şubatı kesin görürsün sen....yorma kendini fazla artıkda...benimkide 2700 dü bugün az geldi bana ama.. dr 3 ü geçer dedi....inş...

dunruum sendemı yaaa..
yahu su kılo meselesını aklınızdan cıkarın
dgduktan snra alırlar allalal yaaa....
delı hatunlar..

AYNEN KATILIYORUM SIZLERE BENDE ÖYOE HISSEDIYORUM...
BEBIŞ DÖNMÜŞ...KAFASI AŞAĞIDA :128:
banada kılosu az gıbı geldı ılk etapta sonra netten falan baktım
normalmı... aman çok büyük olursa normal doğuramam dedım kendı kendıme

listede tek normal doğuran biz oluyomuşuzz ,nş gülüm yaa inş kolay olurr..Allah yardım ediyo diyo herkes....sancımız oluncada bol bol dua edelim..aklımıza ne geldiyse....

acaba soğuk kanlı olabilir miyiz ki? kız benim kociş benden panik geceleri kırk defa wc ye kalkıyorum her seferinde yataktan doğruluyo noldu sancın mı geldi diye? akşamlarıda 5 dk arabayı açıp motoru ısıtıyo gece sancım gelirse araba kalmazsa korkusu yaşamamak için acaip temkinliyiz bakalım

dunruum sendemı yaaa..
yahu su kılo meselesını aklınızdan cıkarın
dgduktan snra alırlar allalal yaaa....
delı hatunlar..

ne bilim cnm yaa 3500 leri duyunca cnm sıkılıyo işte erken doğarsa minik kalcak diye...yoksa zayıf doğan çocuk daha çabuk gelişiyo aslında....ne bilim annelik böyle bişi demek..şimdiden zayıf geliyolar bize....

maşallah kızınaa :))
35 haftalıkmı canım şuan...
bide boyu kaç cm di..

ayyy ne güsel herşeyin yolunda ve normal olması çok güzel ohhh boyuda yaz canım merak ettim

ay şekerım telaştan boyunu sormadım kı doktora :)
kan ıdrar gayet ıyı...
sıvısı çok normal dedı doktor kağıtta da öyle yazıyor...
ıdrarda hç sorun yok
rabbımce bınlerce şükür...
haa bıde ben doktormu değıştırmıştım...
herkes bana erkek karnın gıbı karnın var sıvrı dıyordu...(halbukı kızımın tutusunu gördüm ultrasonda 4.ayda)
bende koca karıların gazına geldım sordum bugün doktora ama benım kızım açmadı bacaklarını....
yan yatıyordu...
kız kız ben bılıyoorummmm

yok artıkkkk kız alem seninki yaaa benimki uyuyunca dünyayı yıksan duymaz.....anca dürtmen gerekk korkuyorum o uyurken sancım gelmesin diye.....saçmalar bide uyku sersemi...çok yoruluyo bide ondan sanırsam hemen yatışş...senin eşin çocuklar duymasında bi bölümde selami öyleydi eskiden..bilmem hiç izledinmi..ahan geliyo bebek gönülll gönüll diyodu...onun gibi

ay vallahı herkes sezeryan bızım topıkte normal doguran cok az olacak galıba :)
aa bıde ozellıkle normal dogum da sancı cekerken ne dua edersen kabul olurmus aklınızda bulunsun..
dunurum dua et saglık sıhhat ıste
aaa anneme de dua edın noluuuuuurrr...
ben sakarya dayım cnm sen nerdeydın.. ıstanbulmu?

masallah normal dgm ıcın ıdeal epeyce.
hayırlısı ıle dogurun ınsallah cnmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…