- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.521
yarın dr iyi bi kg söylerse tutmayacam kendimi ilk sancıda ıkınıp doğuracam ahahahaaaa
evet canım çalışmak zor ama senin durumunda zor haklısın kıyamam sana bi kaç arkadaşın olsaydı en azından
git gel yapardınız:26:
şimdi çalıştığım yerde mutfakta bi bayan var onun kız kardeşi dün gece normal doğum yapmış ilk bebeği onunda... bi anlık geldi geçti hiç korkulan söylenenler gibi değil demiş...içime su serpti...şimdi evdeymiş ertesi gün hemen çıkmış.... onunda bebeği erkek.... inş bizimde doğumlarımız normal olur..bayan abla diyoki ben devlette yaptım ilk oğlumu diyo...ordaki kadınları sırayla çatalda görünce hastaneden kaçtım diyo...zeynep kamilde belki duymuşunuzdur.... son anda bide suni sancı vermişler ama hemen doğmuş bebek..çok çekmedim dedi...yani saatlerce sancı çekmedim dedi..hemen doğsa bende yarım saat 1 saat sancıya razıyım yeterki dikişim çok olmasın hatta hiç olmasın...:18:..normal doğuran herkes yeni doğmuş gibi oluyosun bebek doğunca dedi...o duyguyu çok merak ediyorum..herkesten duyuyorum bu sözü...bebeği görünce insan herşeyi unutuyomuş....bakalım bizler neler göreceğizz...ALLAH yrdımcımız ola..güç kuvvet vere bize inş.... bol bol dua edelim birbirimize kızlarr
oy kuzuuuu..
bak guzel kılosu cıkacak emın olllll... uzme kendını
şimdi çalıştığım yerde mutfakta bi bayan var onun kız kardeşi dün gece normal doğum yapmış ilk bebeği onunda... bi anlık geldi geçti hiç korkulan söylenenler gibi değil demiş...içime su serpti...şimdi evdeymiş ertesi gün hemen çıkmış.... onunda bebeği erkek.... inş bizimde doğumlarımız normal olur..bayan abla diyoki ben devlette yaptım ilk oğlumu diyo...ordaki kadınları sırayla çatalda görünce hastaneden kaçtım diyo...zeynep kamilde belki duymuşunuzdur.... son anda bide suni sancı vermişler ama hemen doğmuş bebek..çok çekmedim dedi...yani saatlerce sancı çekmedim dedi..hemen doğsa bende yarım saat 1 saat sancıya razıyım yeterki dikişim çok olmasın hatta hiç olmasın...:18:..normal doğuran herkes yeni doğmuş gibi oluyosun bebek doğunca dedi...o duyguyu çok merak ediyorum..herkesten duyuyorum bu sözü...bebeği görünce insan herşeyi unutuyomuş....bakalım bizler neler göreceğizz...ALLAH yrdımcımız ola..güç kuvvet vere bize inş.... bol bol dua edelim birbirimize kızlarr
yalnızlık hakkaten çoook zor ...........................
eşim asker canlarım ast. lojmanda oturuyorum sürekli arıyo arıyorum gel desem 5 dk sürmez gelmesi..
bide nöbeti 3 gün
pzt gelcek inşalla...
kızzzlaaarrr ben geldım bugün doktora gıttım benım zıllı kızım 2.400 olmuş
herşey gayet normal...hatta şuan doğum bıle normal dedı doktor...
26 şubat muthelem doğum tarıhı verdı..
ama bence o tarıhı bekleme
uhhh 3 gun muu ne dıyosunnnn...yalnızlık hakkaten çoook zor ...........................
eşim asker canlarım ast. lojmanda oturuyorum sürekli arıyo arıyorum gel desem 5 dk sürmez gelmesi..
bide nöbeti 3 gün
pzt gelcek inşalla...
kuzu sacmalamaaa.. herseye alıss.. bak kırmızıcılek senden 1 hafta onde 2400dahainş canım inş o düşünceyle yatıp kalkıyorum hazırlıklı değilim az bişeye
evet bol bol dua edelim gerçekten
zor yada kolay Allahın izniyle çatır çatır normal doğuralım kız senle
inş canım inş o düşünceyle yatıp kalkıyorum hazırlıklı değilim az bişeye
evet bol bol dua edelim gerçekten
zor yada kolay Allahın izniyle çatır çatır normal doğuralım kız senle
cnm ne kutsal bi mesleği var astsubaymı çok severim astsubayları yaaaallah yardımcısı olsun kazadan beladan korusun inş yakınsa sıkma canını cnm..zor tabi herkesten uzak ama naparsın oda sizin için çalışıyo...bebek gelsin bol bol zaman geçiririz....
maşallahhhhcnm o zamana kadar beklemez ama en azından şubatı kesin görürsün sen....yorma kendini fazla artıkda...benimkide 2700 dü bugün az geldi bana ama .. dr 3 ü geçer dedi....inş...
maşallahhhhcnm o zamana kadar beklemez ama en azından şubatı kesin görürsün sen....yorma kendini fazla artıkda...benimkide 2700 dü bugün az geldi bana ama .. dr 3 ü geçer dedi....inş...
AYNEN KATILIYORUM SIZLERE BENDE ÖYOE HISSEDIYORUM...uhhh 3 gun muu ne dıyosunnnn...
allah yardım etsın valla ben 1 gun zor duruyorum :S
kuzu sacmalamaaa.. herseye alıss.. bak kırmızıcılek senden 1 hafta onde 2400daha
ve dr normal demıs.
yuksek olursa surprız olur:)
masallah cnm 1 aya 1 kg daha alır muhtemelen
ama 15-18 subatı gecmes senın dgm :=)
listede tek normal doğuran biz oluyomuşuzz,nş gülüm yaa inş kolay olurr..Allah yardım ediyo diyo herkes....sancımız oluncada bol bol dua edelim..aklımıza ne geldiyse....
dunruum sendemı yaaa..
yahu su kılo meselesını aklınızdan cıkarın
dgduktan snra alırlar allalal yaaa....
delı hatunlar..
ayyy ne güsel herşeyin yolunda ve normal olması çok güzel ohhh boyuda yaz canım merak ettim
acaba soğuk kanlı olabilir miyiz ki? kız benim kociş benden panik geceleri kırk defa wc ye kalkıyorum her seferinde yataktan doğruluyo noldu sancın mı geldi diye? akşamlarıda 5 dk arabayı açıp motoru ısıtıyo gece sancım gelirse araba kalmazsa korkusu yaşamamak için acaip temkinliyiz bakalım
ay vallahı herkes sezeryan bızım topıkte normal doguran cok az olacak galıba :)listede tek normal doğuran biz oluyomuşuzz,nş gülüm yaa inş kolay olurr..Allah yardım ediyo diyo herkes....sancımız oluncada bol bol dua edelim..aklımıza ne geldiyse....
ben sakarya dayım cnm sen nerdeydın.. ıstanbulmu?alıştım canım artık gurbete yalnızlığa artık eskisi kadar bunalım takılmıyom...:))
sen istanbuldamı oturuyodun canım :26:
ve diğer arkadaşlar siz nerdendiniz???
ben pek sık girmediğimden hakkınızda pek bişey bilmiyom
AYNEN KATILIYORUM SIZLERE BENDE ÖYOE HISSEDIYORUM...
BEBIŞ DÖNMÜŞ...KAFASI AŞAĞIDA:128:
banada kılosu az gıbı geldı ılk etapta sonra netten falan baktım
normalmı... aman çok büyük olursa normal doğuramam dedım kendı kendıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?