- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.501
canım çok sıkılıyo kızlar yaa, deli olacam evde otura otura,çıkamıyorumda soguk ve buzdan ağlıcam artık
kızlar napıyosunuz aman bi hastalık salgını mı var topikte?
dikkat edin bu kadar sona yaklaşmışken hiç çekilmez valla
niye balım yaa eşin işten gelmiyomu sonuçta...yakında bak bebeğinle çok güzel günlerin olck...onunla zamanın nasıl geçtiğini bile anlamicaksın üzülme bebemmmmbiraz sık dişini..seninki bide ısırımlık..ohhh
enice bak normal doğuracaksan normal doğum jeli varmış bende az önce tesadüf gördüm
bende evde çok sıkılıyorrum
dışarı çıkınca hasta oluyorum hemen
eşimin işleri yoğun geç geliyo
geç gelince benim halim kalmıyo uykum geliyo zaten((
yarın dra diycem bana söylemen gereken ne varsa bugün söyle normal doğum jeli yok efendim göğüs ucu kremi
bide bugün duydum mantar bebeğe bulaşabilirmiş ve normal doğumu zorlaştırımışş adam hiç bişey demedi
enice kuzucum evde olmakta böyle bi sıkıntı demek annen gelince geçer üzülme
yaa bence sakladıkları çok şey var
güvenmiyorum doktorlara ben
slm kızlarrrr
bende bütün gün yattığım yerden pc de oyun oyna kanal gez
aburcubur ye akşamı ettim eşim de yok nöbetçi
sıkıldım
Nihlee yemek yiyodur şu saatlerde şayet doğurmuyosa :))
anam dut yemiş bülbül gibisiniz noldu bu akşam size
belimde acaip ağrıyo derin nefes alıncada boşluklarıma doğru sancı giriyo üşütüyo muyum doğuruyo muyum acep?
keşke bende evde olsaydım daa akşama kadar devrilip yatsaydım
slm kızlarrrr
sıkıldım
insanın eşi eve gelmeyince cidden zaman geçmiyo yaa..eşimde geç gelince bende çok sıkılıyorum..allahtan bu ara öyle bi derdim yokta...yoksa seni çok iyi anlıyorum cnm...
usutuyorsun sen sıkı gıyın yavru.anam dut yemiş bülbül gibisiniz noldu bu akşam size
belimde acaip ağrıyo derin nefes alıncada boşluklarıma doğru sancı giriyo üşütüyo muyum doğuruyo muyum acep?
cnm esın ne ıs yapıyor senın kıııı cok sukur benm kı ızınde nobet derdım de yok bu araslm kızlarrrr
sıkıldım
Nihlee yemek yiyodur şu saatlerde şayet doğurmuyosa :))
oda bi yerden sonra sıkıyo merak etme canım...
ama bu son zamanlarda çalışmak hakkaten çooook zordur allah yardımcınız olsun..
ama yalnızlıkta kötü ....ailem arkadaşım yok benim burda
evde doğursam kapımı çalan olmaz hamile olduğumu bile yeni gören komşular var ...oda tesadüf karşılaştıkta ondan
yarın dr iyi bi kg söylerse tutmayacam kendimi ilk sancıda ıkınıp doğuracam ahahahaaaayok kız doğurma daha çok erken sana.... bende ferihaya daldım çıkamıyorum çok heyecanlıı
oda bi yerden sonra sıkıyo merak etme canım...
ama bu son zamanlarda çalışmak hakkaten çooook zordur allah yardımcınız olsun..
ama yalnızlıkta kötü ....ailem arkadaşım yok benim burda
evde doğursam kapımı çalan olmaz hamile olduğumu bile yeni gören komşular var ...oda tesadüf karşılaştıkta ondan
yarın dr iyi bi kg söylerse tutmayacam kendimi ilk sancıda ıkınıp doğuracam ahahahaaaa
evet canım çalışmak zor ama senin durumunda zor haklısın kıyamam sana bi kaç arkadaşın olsaydı en azından
git gel yapardınız:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?