• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

canım çok sıkılıyo kızlar yaa, deli olacam evde otura otura,çıkamıyorumda soguk ve buzdan ağlıcam artık:50::53::14::14:

niye balım yaa eşin işten gelmiyomu sonuçta...yakında bak bebeğinle çok güzel günlerin olck...onunla zamanın nasıl geçtiğini bile anlamicaksın üzülme bebemmmm:34:biraz sık dişini..seninki bide ısırımlık..ohhh:16:

kızlar napıyosunuz aman bi hastalık salgını mı var topikte?
dikkat edin bu kadar sona yaklaşmışken hiç çekilmez valla:50:

hg cnm cok sukur bende cok mınıcık kaldı grıp
oda sadece sabahları tutuyor.
amelıyat gunu de burun spreyımı erken alacam hıcbıse kalmaz amelıyata kadar ınsallah.
sende yoksa grıp sımdıden onlemını al balım
bolbol c vıtamını al
portakal mandalına vs vs v s..

niye balım yaa eşin işten gelmiyomu sonuçta...yakında bak bebeğinle çok güzel günlerin olck...onunla zamanın nasıl geçtiğini bile anlamicaksın üzülme bebemmmm:34:biraz sık dişini..seninki bide ısırımlık..ohhh:16:

ah canım onunda canı bişeylere sıkıldı, onu görünce daha kötü oldum, çıkalım biraz dedi ama ben yürüyemiyorum karda kışta,spora gitti oda evde tekim
yarın annem geliyo biraz olsun rahatlarım
bebişimde gelirse rahatlıcam inşallah

enice bak normal doğuracaksan normal doğum jeli varmış bende az önce tesadüf gördüm

bende evde çok sıkılıyorrum
dışarı çıkınca hasta oluyorum hemen
eşimin işleri yoğun geç geliyo
geç gelince benim halim kalmıyo uykum geliyo zaten :(((

enice bak normal doğuracaksan normal doğum jeli varmış bende az önce tesadüf gördüm

bende evde çok sıkılıyorrum
dışarı çıkınca hasta oluyorum hemen
eşimin işleri yoğun geç geliyo
geç gelince benim halim kalmıyo uykum geliyo zaten :(((

hafta içi belli olcak dogum şekli canım,hayırlısı olur inşallah bi araştırayım bende
bende paso uyumaya başladım canım sıkıntıdan, hamilelik boyuncada yürüyemedim,eşimin 9da bitti dersleri hep, şimdi onun sıkıntısını çok çekiyorum
yürüyüş yapanlar çok rahat bu dönemde

yarın dra diycem bana söylemen gereken ne varsa bugün söyle normal doğum jeli yok efendim göğüs ucu kremi
bide bugün duydum mantar bebeğe bulaşabilirmiş ve normal doğumu zorlaştırımışş adam hiç bişey demedi
enice kuzucum evde olmakta böyle bi sıkıntı demek annen gelince geçer üzülme:31:

yarın dra diycem bana söylemen gereken ne varsa bugün söyle normal doğum jeli yok efendim göğüs ucu kremi
bide bugün duydum mantar bebeğe bulaşabilirmiş ve normal doğumu zorlaştırımışş adam hiç bişey demedi
enice kuzucum evde olmakta böyle bi sıkıntı demek annen gelince geçer üzülme:31:

yaa bence sakladıkları çok şey var
güvenmiyorum doktorlara ben

anam dut yemiş bülbül gibisiniz noldu bu akşam size :19::19:
belimde acaip ağrıyo derin nefes alıncada boşluklarıma doğru sancı giriyo üşütüyo muyum doğuruyo muyum acep?

slm kızlarrrr:16::16::16::16:
bende bütün gün yattığım yerden pc de oyun oyna kanal gez
aburcubur ye akşamı ettim eşim de yok nöbetçi:50:
sıkıldım :24::24::24:

keşke bende evde olsaydım daa akşama kadar devrilip yatsaydım :43:

Nihlee yemek yiyodur şu saatlerde şayet doğurmuyosa :))

yok canım doğurmamıştır daha içime doğmadı henüz:130:

keşke bende evde olsaydım daa akşama kadar devrilip yatsaydım :43:

oda bi yerden sonra sıkıyo merak etme canım...
ama bu son zamanlarda çalışmak hakkaten çooook zordur allah yardımcınız olsun..
ama yalnızlıkta kötü ....ailem arkadaşım yok benim burda
evde doğursam kapımı çalan olmaz hamile olduğumu bile yeni gören komşular var ...oda tesadüf karşılaştıkta ondan
:43:

insanın eşi eve gelmeyince cidden zaman geçmiyo yaa..eşimde geç gelince bende çok sıkılıyorum..allahtan bu ara öyle bi derdim yokta...yoksa seni çok iyi anlıyorum cnm...:34:

anam dut yemiş bülbül gibisiniz noldu bu akşam size :19::19:
belimde acaip ağrıyo derin nefes alıncada boşluklarıma doğru sancı giriyo üşütüyo muyum doğuruyo muyum acep?
usutuyorsun sen sıkı gıyın yavru.
cnm esın ne ıs yapıyor senın kıııı cok sukur benm kı ızınde nobet derdım de yok bu ara:D
Nihlee yemek yiyodur şu saatlerde şayet doğurmuyosa :))

yok kız bu sefer 6da yemek ısı bıttı :1: kocısle neskafe keyfı yaptık bıraz :1:
bırde arkadaslar geldı orturmaya. derken bu saat oldu..

sızler nabtınızz..

evde doğursam kapımı çalan olmaz hamile olduğumu bile yeni gören komşular var ...oda tesadüf karşılaştıkta ondan

oyy cnm yaa gerçektenmi..üzüldüm şimdi.:2:.aileleriniz nerde ... uzaklarmı..keşke bi tanede olsa komşun olsa..en azından sancın gelince sana yardımcı olurdu..allah korusun..eşin ne iş yapıyoki nöbetçi dedinn...telefonunu yanından ayırma bari hiç..zor yanlızlık...

yok kız doğurma daha çok erken sana.... bende ferihaya daldım çıkamıyorum çok heyecanlıı:52:
yarın dr iyi bi kg söylerse tutmayacam kendimi ilk sancıda ıkınıp doğuracam ahahahaaaa:49:

evet canım çalışmak zor ama senin durumunda zor haklısın kıyamam sana bi kaç arkadaşın olsaydı en azından
git gel yapardınız:26:

yarın dr iyi bi kg söylerse tutmayacam kendimi ilk sancıda ıkınıp doğuracam ahahahaaaa:49:

evet canım çalışmak zor ama senin durumunda zor haklısın kıyamam sana bi kaç arkadaşın olsaydı en azından
git gel yapardınız:26:

oy kuzuuuu..
bak guzel kılosu cıkacak emın olllll... uzme kendını

Back
X