2012 Şubat Anneleri

Ay yawrum benım bın masaLLah onada sanada :nazar
aqrın sızın yok ıyısın dımı haknurum kendınıde ıhmal etme dınlen qozlerım doldu valla ya

Canım ağrım sızım sancım hiçbişeyim yok oturuyorum kalkıyorum yürüyorum dr uma güveniyordum öylede oldu maşaallah...Tabiki kısıtlı hareketler ama olacak emreme değer prensimiz çok yakışıklı annesi onu verene kurban olsun....

canım gecmıs olsun gule guel buyuyt emremızı nasılsın emre nasıllll

Sağol canım benim...
Medicalparkta doğum yaptım bursada emrem hala orda ama hüzünlü değilim çünkü sağlıklı bir oğlum var
Valla banada sürpriz olduuu

catlak hatun dogurttun kendini sonunda :))Aramızda 1 gün vardı 1 ay fark attın :)) Allahım saglıklı,mutlu,huzurlu,başarılı bir ömür nasip etsin Emre'ne.. Neden hala hastanede canım 2 kiloyu gecen bebekleri küveze almıyorlar diye duymuştum???

haknurcum gözün aydın..
Allah analı babalı büyütsün , bahtını açık etsin oğluşunun
bir an önce dinlen ve bize anlat her şeyi ne olur..
nasıl başladı,neler yaşadın v.s.
tekrar tebrik ederim canım

canım gecmıs olsun gule guel buyuyt emremızı nasılsın emre nasıllll

Teşekkür ederim canım emrem iyi 2300 gr doğdu 1 günde 10 gr aldışimdi yenidoğan ünitesinde emme refleksi yokmuş oğlumun onu öğretiyolar 2 3 gün sonra almaya gidicem allah nasip ederseAma herşey yolunda küçük olduğu için ememiyormuş yavrummm

Canım hiçbişeyim yok maşaallah iyiyim ama kısıtlı hareketlerim zaten dikişimde 2 tane...Estetik dikişmiş artık....

kız o estetik dikişte hiç iz kalmayacak dimi şimdi? deseydin bari çatlaklarıda içeri doğuru kıvırıverselerdi senin çatlağında yoktu gerçi ama olsun ağrın olmamasına çok sevindim kuzum

maşallah emreye haknurum emren 2300 gr ya ele avuca geliyo dimi benimkide şuan 2700 çünkü biraz endişem var ondan dolayı ..bi 3 ü bulamadı bizim sıpalar... uyuyomu annesi..sen dinlen cnm sonra yazarsın yorma kendini..iyisin yaa ohh ne güzel..kurtuldun sağ sağlim..darısı başımıza....

Sağolasın canım benim...
Tamam en kısa zamanda yazacağım valla size yazıcam diyee daha yemek bile yemedim...

Hahaha güldürme valla dikişlerim acıyo....Sağol cnm ya...Kızlar bu arada oğlum küvezde değil yenidoğan bölümünde sağlığı yerinde küvez problemimiz yok...

inş öğrenir annesi emmeyi...kuzu kuzuuu oooo oyy oyyy allahım kavuştursun inş.....dikişler bir sene sonra gidiyo gibi oluyo görüntüsü....azalıyo zaman geçtikçe...

kız o estetik dikişte hiç iz kalmayacak dimi şimdi? deseydin bari çatlaklarıda içeri doğuru kıvırıverselerdi senin çatlağında yoktu gerçi ama olsun ağrın olmamasına çok sevindim kuzum
Evet canım hiç iz kalmayacak ağrımda yok...Benim hiç çatlağım yokki...

Canım emreye dr usgde bakmıştı 32 haftalıkken 2450 gr demişti hatta size demiştim...Aradan 4 hafta geçti velet 2300 gr doğdu anlayacağın hiç usg ye inanmayın tutmuyo...Emrem küçük değilki 50 cm boyu var kilosuda iyi geldi kuru bişey değil canım sadece toplu değil...evet kurtuldummm...Uyuyo oğlum...Yeenidoğan ünitesinin en büyüğü valla bi görseniz ordaki bebekleri cep telefonu kadar 600 gr 700 gr civarındalar....

aman aman cnm iyisiniz yaaa çok sevindim bende....allahım ordakilerinde yardımcısı olsun....onlar çok çok erken gelen bebeler sanırsam çok zor .... ama senin sıpa yakında gelir eve....toplu olur sütünle inş...sağ sağ götür sağ sağ götür....cnm sen ye yemeyini yine gelirsin....

Kızlar ben çıkıyorum şimdilik dinleneyim gelirim yine size bol bol anlatacaklarım var öpüyorum hepinize....

evet canım çatlağı olanlar için diyorum dra diyivericekler orda sezeryana girerrken pantolon katlar gibi çatlaklarıda al içeri dik
o kadar fark ediyo mu yahu usg kilosu hayret bişi bu drlar kandırıkçı o zaman

oy oy teyzesı yer kucuk azını kıyamam cok sevındım ya maslah sızeeeee

Şimdilik tırnak makası,torpüsü,ıslak mendili, benim gogus pedlerimi, biberon falan.. ikeadan yine oyle duvara asılan ufak bir ceplik daha aldım 6 tane bolmesi var ona bezlerini koyacagım,bir de kitap rafı gibi beyaz mdf raf aldım, biberonları,yaglarını kozmetiğini oteberiyi ona koymayı düşünüyorum...

aynenn cok kızıyorum bu tiplere... beni de ilk geceye korkutmustu biri yok full kan gelmiş yok cok acıymış.. 1 2 hafta yapamamıştık o işi ,sonra oldugunda şeştim beştim hicbir şey hissetmedim hatta inanamadıgım gibi kontrol etmiştimm ... o yüzden dogum hikayeleri oldu mu etrafta kacıyorum..

bir tek ablamlarınkini dinledim onlardan bir tanesi cok komik..sancı odasına alıyorlar,bu deli doguruyor haberi yok başı cıkmış bebegin geliyorlar acılma var mı diye bakmaya bir bakıyorlar doguruyor.... bu da benim cok tuvaletim varrr napcaz diye zırlıyor,ve kolayca cıkıyor bebek.. diger ablamda 40. haftayı gecmiş hala dogmamış bebeği ,bebekte solunum problemi olmaya başlamış kalbi yavaşlamış , sonraa buna suni sancı vermişler dogum hicbirsey degil dedi sadece suni sancı zordu dedi...

sadece bu hikayelerle kendime güc veriyorum.. cok mu acı cektim sancı cok mu zor geldi verin epidurali dicem.. :)) bu hikayelerle ilk dogumunu yapacak insanları korkutanları kınıyorum, herkesin deneyimi farklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…