2012 Şubat Anneleri

Haknurummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
HosqeLdınnnnnnnn taze annemmmmmm
raßßım anaLı babaLı buyutsun ınsaLLah canım benımmmm
anlat cabıkkk cabıkkk nasıl oldu
nerde oldu
senı beklıoruz delı qıbı canım benım harıka bı suprız yaptın bıze ya

selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız bakalım.üç gündür yoktum misafirlerim vardı annem ablam yiğenim yani ev curcunaydı ama çok güzeldi yorucu ve güzel en azından üç günüm geçti hiç canım sıkılmadı biliyorsunuz gün saymak çok zor aksine saydıkça geçmiyor bebişim bikaç akşamdır kıpır kıpır maşşallahımız var ama ben hala göbeğimi biyerlere çarpıyorum ne kadar korusamda çarpıyorum sonra oğlumdan özür üstüne özür diliyorum ama napayım 23 ocak sağlık ocağında son gebe takibimiz varmış pazartesi eğitime gidicez bakalım ne öğretecekler odamızda tamamlandı kızlar fotoları yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor bi sorunmu var acaba .Birtek oğlum kaldı beklediğimiz hayırlısıyla hepimizinkini sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin allahım bize aminnnnnnnnnnnn

Kızlar öncelikle hastanede ve burda beni yalnız bırakmadığınız için size çok teşekkür ederim...Sizleri seviyorum...Öncelikle oğlumda bende çok iyiyiz bunu söyleyeyim sırayla sorularınıza alayım biraz sohbet edelim daha uygun zamandada uzun uzun doğum hikayemi yazayım çünkü eve inanın daha yeni girdik size oturarak yazıyorum yatağım bile yapılmadı...

Sağol canım benim...
Medicalparkta doğum yaptım bursada emrem hala orda ama hüzünlü değilim çünkü sağlıklı bir oğlum var
Valla banada sürpriz olduuu

En iyisi olmuş canım benim .Eşindeki kırgınlık zamanla gider zaten. Oyyy kardeşlerin Esad ı kıskansa da abisi olurlar onun.Esad ın büyünce çok işine yarar dayısı herzaman yanında olur amin canım benim inş beklerler benim eymen in de iyi çok şükür.Sadece böbreğindeki büyüme devam ediyor sen de dua et teyzesi.Ewet inş beklerler en azından 37. haftaya kadar

BEN VALLA SENI MRK EDIYORUM HEP YAZDA SNA CVP YAZIYM DIYE BAKIYORUM AMA SEN YAMZIYORSUN BEN BURDYKEN CANIM VE INNAMICKASIN AMA AKLIMDNA GECIYORDUN :)

:))) saol canım benim unutmayın beni

Ayşebahar maşallah yawruna.Okusun da büyüsün sana ,vatanına hayırlı bi evlat olsun inş. Bu arada darısı şubat meleklerinin başına.Onları da okul üniformasıyla görmek nasip olur inş:13:

Ay yawrum benım bın masaLLah onada sanada :nazar
aqrın sızın yok ıyısın dımı haknurum kendınıde ıhmal etme dınlen qozlerım doldu valla ya

haknurummmmmmmm hoşgeldin erken gelmiş emrecik......şok ettin beni yahuuuu nasıl iyimi bebecik anlat anlattt
Mrb cnm evet erken geldi oğlum bize sürpriz yaptı yesin annesi onu iyi maşaallah valla kızları olan sıraya girecek simsiyah kıvırcık saçlar çekik japon gözlerr ohhhh

hoş geldinnnnnnn :))))))))))))))) sen doğummu yaptın maşşallah ne zaman allah analı babalı büyütsün canım ya çok sevindim ,
Sağolasın canım banada sürpriz oldu ama evet.....

haknur anlat meraktan öldü millet
terfi eden annemiz
Ben her zaman şaşırtmayı severim bacım sizi seviyorum hastanede bile yalnız bırakmadınız sağolun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…