- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #57.341
haknurrr kuzucum ağrın sızın var mı?
sen bi rahatla yazarsın bize ama çok bekletme nolur

sen bi rahatla yazarsın bize ama çok bekletme nolur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yawrum benım bın masaLLah onada sanada![]()
:nazar
aqrın sızın yok ıyısın dımı haknurum kendınıde ıhmal etme dınlen qozlerım doldu valla ya![]()
Maşşallah kızlar neler oluyor canlar herkes patır patır doğurmaya başladı allah analı babalı büyütsün canım eeee anlat bakalım ayrıntıları alalım tecrübe olsun dimi ama :)![]()
Canım cok ayrıntıya şimdi girmesem?Çünkü daha yeni eve girdik hiç dinlenmeden girdim çok oturamıyorumdaaa![]()
kızlar öncelikle hastanede ve burda beni yalnız bırakmadığınız için size çok teşekkür ederim...sizleri seviyorum...öncelikle oğlumda bende çok iyiyiz bunu söyleyeyim sırayla sorularınıza alayım biraz sohbet edelim daha uygun zamandada uzun uzun doğum hikayemi yazayım çünkü eve inanın daha yeni girdik size oturarak yazıyorum yatağım bile yapılmadı...![]()
haknurrr kuzucum ağrın sızın var mı?
sen bi rahatla yazarsın bize ama çok bekletme nolur![]()
CANIM SENDE HOSGELDIN BEBGIN NAISL SEN NASILS GECMIS OLSUNNNNNkızlar ben geldimmmm[/QUO
hoşgeldin.bak bende doğurdum geldim......
Sağol canım benim...
Medicalparkta doğum yaptım bursada emrem hala orda ama hüzünlü değilim çünkü sağlıklı bir oğlum var
Valla banada sürpriz olduuu![]()
canım gecmıs olsun gule guel buyuyt emremızı nasılsın emre nasıllll
Canım hiçbişeyim yok maşaallah iyiyim ama kısıtlı hareketlerim zaten dikişimde 2 tane...Estetik dikişmiş artık....![]()
haknurcum gözün aydın..
Allah analı babalı büyütsün , bahtını açık etsin oğluşunun
bir an önce dinlen ve bize anlat her şeyi ne olur..
nasıl başladı,neler yaşadın v.s.
tekrar tebrik ederim canım![]()
catlak hatun dogurttun kendini sonunda :))Aramızda 1 gün vardı 1 ay fark attın :)) Allahım saglıklı,mutlu,huzurlu,başarılı bir ömür nasip etsin Emre'ne.. Neden hala hastanede canım 2 kiloyu gecen bebekleri küveze almıyorlar diye duymuştum???
CANIM SENDE HOSGELDIN BEBGIN NAISL SEN NASILS GECMIS OLSUNNNNN
hb canım iyiyim emremde iyi teyzesi teşekkür ederiz....
![]()
Teşekkür ederim canım emrem iyi 2300 gr doğdu 1 günde 10 gr aldışimdi yenidoğan ünitesinde emme refleksi yokmuş oğlumun onu öğretiyolar 2 3 gün sonra almaya gidicem allah nasip ederse
Ama herşey yolunda küçük olduğu için ememiyormuş yavrummm
![]()
Evet canım hiç iz kalmayacak ağrımda yok...Benim hiç çatlağım yokki...kız o estetik dikişte hiç iz kalmayacak dimi şimdi? deseydin bari çatlaklarıda içeri doğuru kıvırıverselerdisenin çatlağında yoktu gerçi ama olsun ağrın olmamasına çok sevindim kuzum
maşallah emreyehaknurum emren 2300 gr ya ele avuca geliyo dimi benimkide şuan 2700 çünkü biraz endişem var ondan dolayı ..bi 3 ü bulamadı bizim sıpalar... uyuyomu annesi..sen dinlen cnm sonra yazarsın yorma kendini..iyisin yaa ohh ne güzel..kurtuldun sağ sağlim..darısı başımıza....
![]()
Evet canım hiç iz kalmayacak ağrımda yok...Benim hiç çatlağım yokki...
Canım emreye dr usgde bakmıştı 32 haftalıkken 2450 gr demişti hatta size demiştim...Aradan 4 hafta geçti velet 2300 gr doğdu anlayacağın hiç usg ye inanmayın tutmuyo...Emrem küçük değilki 50 cm boyu var kilosuda iyi geldi kuru bişey değil canım sadece toplu değil...evet kurtuldummm...Uyuyo oğlum...Yeenidoğan ünitesinin en büyüğü valla bi görseniz ordaki bebekleri cep telefonu kadar 600 gr 700 gr civarındalar....![]()
Evet canım hiç iz kalmayacak ağrımda yok...Benim hiç çatlağım yokki...
Canım emreye dr usgde bakmıştı 32 haftalıkken 2450 gr demişti hatta size demiştim...Aradan 4 hafta geçti velet 2300 gr doğdu anlayacağın hiç usg ye inanmayın tutmuyo...Emrem küçük değilki 50 cm boyu var kilosuda iyi geldi kuru bişey değil canım sadece toplu değil...evet kurtuldummm...Uyuyo oğlum...Yeenidoğan ünitesinin en büyüğü valla bi görseniz ordaki bebekleri cep telefonu kadar 600 gr 700 gr civarındalar....![]()
Kızlar ben çıkıyorum şimdilik dinleneyim gelirim yine size bol bol anlatacaklarım var öpüyorum hepinize....![]()
teşekkür ederim canım emrem iyi 2300 gr doğdu 1 günde 10 gr aldışimdi yenidoğan ünitesinde emme refleksi yokmuş oğlumun onu öğretiyolar 2 3 gün sonra almaya gidicem allah nasip ederse
ama herşey yolunda küçük olduğu için ememiyormuş yavrummm
![]()
İKEADAN ALDIGIN O DUVAR SÜSÜ VAR YA CANIM ONUN İÇİNE BEBEGIN NELERINI KOYDUN ..ALACAKTIM AMA NE KOYACAGIMI BILEMEDIM ALMADIM ..DEKORASYONDA SIFIRIM BECERIM YOK PEK..
KIZLAR BIR DE NORMAL DOGUMUN ÇOK PAHALI OLDUGUNU DUSUNMUYOR MUSUNUZ??hERŞEYI ANNE YAPACAK ,EBE SADECE IKIN FALAN DIYECEK ..DOKTOR 4-5 SAATE BIR GELECEK SADECE AMA BİR SÜRÜ PARA ALIYORLAR COK GARIP DEGIL Mİ ..![]()
ben bu kötü doğum tecrübelerini yazanlara kızıyorum açıkçası. sonuçta hamile olupta merak içinde bir tek cümleyi bile merakla bekleyen anne adayları var.
Hanımefendi öyle yada böyle normal doğumla bebeğini aldı kucağına. rahat artık. şimdi ben bu yazılanların korkusuna sezeryan olsam ki belkide normal doğuma çok uygun bir vücudum varken, yazdıklarının vebalini ödeyecek mi kendisi yani ??
yazık günah ve zaten nerde doğum yaptıysa yazdıklarına bakılırsa sorunlu bi hastane burası
çünkü hastanın önünde sen mi dikiş atcan ben mi tartışması yapmak zaten hiç profesyonelce bir hareket değil
Hahaha güldürme valla dikişlerim acıyo....Sağol cnm ya...Kızlar bu arada oğlum küvezde değil yenidoğan bölümünde sağlığı yerinde küvez problemimiz yok...
ayy iyi o zaman,bende diyorum niye hastanede..:)) neyse kendine iyi bak, bebegine de iyi bakk... dinlen canımm benimm