- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.381
eskilerde tatlım :)) dünden kalma..
hele şu hamilelik olayında sizi sıkanlar da oldu mu,daha 6 aylık olmadan ayy seni 6.ayda gorcem,yok seni son ayda görücem benn.. ayy nasıl agırlascaksın nasıl berbatt falan ...şimdi son aya geldim e tabi eskisi gibi rahat olmamız imkansız ama abartılacak kadar degil yani.. şimdi de şey diyorlar seni dogurunca görücem ben,işte arıyorlar kitap okuyorum diyorum son son oku diyorlar falan,geziyorum diyorum son gezmelerin diyorlar..
annem bile olsa fırca kayıyorum ben bunu göze almışım,lükslerimden feragat etmeyi falan sen de desteklesene korkutcagına bunalıma sokcagına.. ama bu da neden kaynaklı bir onceki nesil genelde ev kadını bir cocuk dogurmuş bir onun zorlugunu görmüş ..ee onu da anlata anlata bitiremiyorr... üff döktümm kendimiiama cocugum bir yaşına bassın,işe gireyim,hakikaten kitap yazacagım :)))
ya bezi baglamıyorlarmış altına sürüyorlarmış :)) artı orto boy bayaa büyük sıgarsın kujumm :)
tatlım yaa ben sureklı onlıneyım ama yazamıyorum eskısı gıbı atak deılım sancılarım artıyor yoksa.Nıhle uyudunmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ay öldürcek beni bu grip ne iyi gelir kızlar yavv:2::2: aynen resimdeki gibiyim...
haknurcum hoşgeldinn.. Allah analı babalı büyütsün , bahtını açık etsin oğluşunun
Canımmm geldim geldimmArada da iş yapayım diyorum .zaten ağırlaştığımdan beri iyice saldım işleri de Ewet canım erkek dedi drlar.son anda bi sürpriz olmazsa
Var tatlım hemen özelden atıyorum
tatlım yaa ben sureklı onlıneyım ama yazamıyorum eskısı gıbı atak deılım sancılarım artıyor yoksa.
amaaaaaaan amaaaaaan
HAKLSIN SEN DGOURCAN DIMI DIKKET ETTT
günaydın kızlar
sabah tetenoz aşısı için eşimle sağlık ocağına gittik
ve benimle ilgilenen hemşirenin tayini çıkmış
resmen kimse yardımcı olmadı
ve aşımı olamadan işe gelmek zorunda kaldım
akşamda 1 saat erken çıktım diye sinirlenen müdür
bundan sonra ki işlerin hepsini benim yapacağımı söylemiş
aklınca beni tehtid ediyor..
ama karar verdim kızlar
ben anne oluyorum ve sorumluluklarım daha da artıyor
izinlerimi kullanıp başka bi iş bakacağım
bankamla yollarımı ayırıcam
yoksa bebeğimde bende
doğumdan sonrada fazlasıyla yıpranacağız..
yorulduğumu fazlasıyla hissedebiliyorum..
anammmm haknur doğurdumuuuuo kadar yaramazlık yaparsa tabi doğurur diğerlerinede çok şaşırdım maşallah yaa ... desenize şubatı bekleyemediler.... canlarım çok iyiyim yaa bizde oğlumla bugün kontrole gittik 2 700 gr ... 3 kg geçer dedi dr ... 46 cm boyu .... benim oğlan minik olcak zira..anam gibi 4 500 gr falan doğuramicam o kesinde.......kızlar bu arada annemlerlede barıştık .... annem kuzenlerini aracı gündermişler bize beni merak etmişler... çok üzülmüşler pişman olmuşlar beni kırdıkları için....eşimde benim hatrıma onları affetti gittik ellerini öptük geçen hafta... bir haftadır görüşüyorum zira çok mutluyum...annannesi oğluma bir sürü yelek hırka örmüş.. dün onlarıda yıkadım...düğmelerini diktik.... herşeyimiz hazır...dr da artık doğacak beklemedesin dedi....normal istediğim için ben inş bakalım bi aksilik olmaz....uan çok şükür hayatımda herşey yolunda...darısı ayşecim senin ve haknurun başına..inş ailenizle barışırsınız..Allah büyüktür..inş onlarda bizimkiler gibi hatalarını anlarlar...doğrusu hiç beklemiyordum ben böyle bi caba ailemden....dünürüm nıhle cnm benim ondan haber varmı..inş yakalarım bugün onu gelirde..ayyy çok özledim bende sizi...eşime dedim çok merak etmişlerdir diye..ama inş vınımı düzelteyim gelcem yine kızlar....kısa bi süreliğine olmicam aranızda... sizsiz yapamam ben yaaa
tatlım yaa ben sureklı onlıneyım ama yazamıyorum eskısı gıbı atak deılım sancılarım artıyor yoksa.
amaaaaaaan amaaaaaan
HAKLSIN SEN DGOURCAN DIMI DIKKET ETTT
ıns ptsye kdr bkler
cunku bugun epey sancım var
Neden ilgilenmıyor ki sağlık ocagında bır baska hemsıre de yapmalıydı asını canım ..günün sabahtan berbat başlamıs desene..Eğer gercekten gerılmek istemıyorsan ve senden de bebegınden de degerlı hıcbırsey olmadıgının farkındaysan bence en dogru kararı wermıssın tebrık ederım ..Sonucta özel sektöre güvenılmıyor ...Sen onlardan erken dawran ve kurtul en güzeli..Sana iş mi yok kıız boşweer..
aaa ben de çarşamba gitmiştim doktora kız aynı bebelerımızın kılo ve boyları da..Satımız gibi Doktorun her an doğurabılırsın mı dedi...Neden öyle söyledı kız ..Annenle barışmanız harıka olmuss tebrıkler..Bır kadın bu dönemde en cok annesını özluyor gercekten harıka bır haber bu ..Bak onlar da hırkalar falan örmüş ,demek ki onun da aklı sendeydı ..Süper haber..
buklebukle yerdesin bukle:24
amaaaaaaan amaaaaaan
portakal ve lımonlu ıhlamur baska bırseyle gecmıyo dunurum. aman dııyım dıkkat et.
yaa sorma niye bunlar kısa hadi kilo alırlarda boyları bari uzasa...46 cm az geldi bana...benm gibi bi bünyeden bu kadar küçük bebek çıkmasın zira...utanç vericiaaa ben de çarşamba gitmiştim doktora kız aynı bebelerımızın kılo ve boyları da..Satımız gibi Doktorun her an doğurabılırsın mı dedi...Neden öyle söyledı kız ..Annenle barışmanız harıka olmuss tebrıkler..Bır kadın bu dönemde en cok annesını özluyor gercekten harıka bır haber bu ..Bak onlar da hırkalar falan örmüş ,demek ki onun da aklı sendeydı ..Süper haber..
canım sen izne ayrıldın mı?
fialncam ekledım sneı ben burcu
yaa sorma niye bunlar kısa hadi kilo alırlarda boyları bari uzasa...46 cm az geldi bana...benm gibi bi bünyeden bu kadar küçük bebek çıkmasın zira...utanç vericikarnım aşşağıya inmiş bu arada seninde indimi..göğüs altım boş benim ordan anladım....
öyle yapcm artık dünürüm yorma kendini....2 günün var yaaa çok heyecan verici...sezeryanın en güzel yanı gününü biliyo olmak...normalde hergün acaba geliyomu endişen oluyo en ufak ağrıda..hakkımızda hayırlısı artık....
kızlar bakın ne buldum
O karıkatur süpermıs yaa benım de hıc kalktıgım yok bılgısayardan bagımlı olduk buraya gercekten kızz..Bir de ben hergun 1-2 kere nesguıklı süt içiyorum cevız et felan da ama neden o zaman iri olmadı bebısımız canım???aynen devam edıyor cnm aynı seyler .. ıgneler etkısını gostermıs epeyce korkma dedı doktor gelıyorsa hg derız dedı.
pazartesı 8,30 9 arası alacaklar amelıyata kesın olarak.
en son pts gunu gıttım masallaahhh 3250 olmussanırım 3400 3500 falan dogar.
kızlar sutu aksatmayın bırde son haftalarda cok hızlı gelısıyorlar. kucuk dıye korkmayın sakın. ama sutu unutmayın
..
yaa sorma niye bunlar kısa hadi kilo alırlarda boyları bari uzasa...46 cm az geldi bana...benm gibi bi bünyeden bu kadar küçük bebek çıkmasın zira...utanç vericiaaa ben de çarşamba gitmiştim doktora kız aynı bebelerımızın kılo ve boyları da..Satımız gibi Doktorun her an doğurabılırsın mı dedi...Neden öyle söyledı kız ..Annenle barışmanız harıka olmuss tebrıkler..Bır kadın bu dönemde en cok annesını özluyor gercekten harıka bır haber bu ..Bak onlar da hırkalar falan örmüş ,demek ki onun da aklı sendeydı ..Süper haber..
yok canım suan 34+5 haftalığım 37+5 e kadar çalısıcam inşsonradan tekrar işe başlıcağım için zor da olsa dayanıyorum bakalım
aynıyız canım senle bende geri döncem diye tırmalıyorum bakalım hayırlısı Allah yardımcımız olsun
canım hemen açıp , onaylıyorum
kızlar göbişim aşşağıya inmiş....:18:anammm
Aynen canım usg %100 yanılıyo inanmayın...evet canım çatlağı olanlar için diyorum dra diyivericekler orda sezeryana girerrken pantolon katlar gibi çatlaklarıda al içeri dik
o kadar fark ediyo mu yahu usg kilosu hayret bişi bu drlar kandırıkçı o zaman
Tamam canım hemen yazacağım....dinlen kuzum sonra gel bize güzel bi hikaye yaz öperim
Sağolasın teyzesi....oy oy teyzesı yer kucuk azını kıyamam cok sevındım ya maslah sızeeeee
grsz cnm dıkkat et sende kendıne
amin cnm rabbım hayırlısı ıle kurtrmayı nasıp etsın.. cumlemızı
cnm bugun cuma okumaya calıs allah kabul etsın bende az once elektrıık gıtmıstı zmnı degerlendırım dedım.
allah kabul eder ınsallah
esımdende fırca yedım bı ton
dedım olursem bıse olursa bana barı az sevab ıslım dedım
okutmayacaktı bugun ıcın okuyorsan okuma dedı dedım tm cuma gunu ya bugun ondan okuyorum dedım
sustu
dayanamıyormus benım amelıyat olmama ole dıyo
hg delı hatun.. nasılsın emre nasıl?
hg adese nasılsın musaıt oldunmu dgm hıkayesı ıcın
dıger sayfadada paylasın
bakalım ılk dgm hıkayesı kımden olacak.. :)
Hemen yazıyorum az bekleyin kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?