2012 Şubat Anneleri

hayat çok zor yaa
herkes bir şekilde sınanıyor
bizde bu ara borç ödemekle geçiyor ömrümüz
bi şekilde ödeniyor ama ben çok bunalıyorum

bblau cum sana birşey sorcam
seninle tickerlarımızdaki günlerimiz aynı
şimdi biz kaç aylık hamile oluyoruz
haftasına göre söylüyorum bön bön yüzüme bakıyolar
yani kaç aylık diye tekrar soruyolar
sanki hiç doğurmamışlar gibi bunu yapanlar

aha işte... hakikaten kıssadan hisse. hemde en yaşanmış olanından. hadi iyisiniz babuş siz de bi önceki anne sayesinde cenneti garantilemişlerdensiniz inşallah.

cennet annelerin ayakları altında derler ya sahiden anne nedir ya? aklım almıyor benim anne kavramını.

teşekkürler canım. kıyafet, eşya bahane. insan herşeyini özenerek alıyor tabi ama onlar bir doğsunlar da en uyduruk kıyafetleri bile nasıl güzel yaparlar oğluma onlardan giydirebildiğim gün dünyanın en mutlusu olcam herhalde...

yeppp, beşik graco. sanırım seninkiyle aynı model

7. aydan gün aldık canım....Öyle diyorum ben sorana :)

adengokce

kıyamam annene yaaa ((

bende kıyamıyorum. şu an bile gözlerim dolu dolu. ne zaman bana gelip kanepede otururken yan gözle uyukladığını görsem tuvalete kaçıp bi güzel ağlıyorum.

demin aradı "yavrum baban balık almış akşama gelin 5 gündür balık yemiyosun sen" dedi bana. o'nu da sayıyor bak.

kimse kıyamaz anasına işte.

ayy aklıma rahmetli babaeenem geldi!babaannemin 4 oğlu var.hiç kızı yok.dedem babam daha asskerdeyken vefat etmiş.babaannemde en küçük amcamda evlenince onunla yaşamaya başladı!iiyice yaaşlanınca tansiyon beynine vurdu,unutkanlık falan başladı!taaa geçmişi dıdısının dıdısını sorsan anlatır,az önce ne yediğini unutuyordu!hatta bizi,nnemi baamı falan tanımıyordu bazen!anneme anneee diye seslendiği oluyordu!ölmeden bi kaç sene önce herkes 3 çocuğunda 3 er ay kalıp,bakılıyordu!yatalak değildi ama unutkanlıktan altına yapıyordu hep,hem büyük hem küçük tualetini.oda ayırmışyık ona bizde kalırken ama okadar pis tiki!yerlere falan tükürüyordu hep!annem ne yaptın deyince sen tükürdün diyordu!
düşünsenize annem bide el yani!altını falan hep temizledi babanemin,nasıl midesi bulanmadı bilmiyorum!
babaennem bi kere bile hiç bir gelinine allah razı olsun bile demeden öldü!gül gibi bakıldığı halde!

ayy aklıma rahmetli babaeenem geldi!babaannemin 4 oğlu var.hiç kızı yok.dedem babam daha asskerdeyken vefat etmiş.babaannemde en küçük amcamda evlenince onunla yaşamaya başladı!iiyice yaaşlanınca tansiyon beynine vurdu,unutkanlık falan başladı!taaa geçmişi dıdısının dıdısını sorsan anlatır,az önce ne yediğini unutuyordu!hatta bizi,nnemi baamı falan tanımıyordu bazen!anneme anneee diye seslendiği oluyordu!ölmeden bi kaç sene önce herkes 3 çocuğunda 3 er ay kalıp,bakılıyordu!yatalak değildi ama unutkanlıktan altına yapıyordu hep,hem büyük hem küçük tualetini.oda ayırmışyık ona bizde kalırken ama okadar pis tiki!yerlere falan tükürüyordu hep!annem ne yaptın deyince sen tükürdün diyordu!
düşünsenize annem bide el yani!altını falan hep temizledi babanemin,nasıl midesi bulanmadı bilmiyorum!
babaennem bi kere bile hiç bir gelinine allah razı olsun bile demeden öldü!gül gibi bakıldığı halde!

adengokce

kıyamam annene yaaa ((

bende kıyamıyorum. şu an bile gözlerim dolu dolu. ne zaman bana gelip kanepede otururken yan gözle uyukladığını görsem tuvalete kaçıp bi güzel ağlıyorum.

demin aradı "yavrum baban balık almış akşama gelin 5 gündür balık yemiyosun sen" dedi bana. o'nu da sayıyor bak.

kimse kıyamaz anasına işte.

merhaba annecikler,

sabah ne kadar kolay uyandım yaşasııın kış saati uygulaması diyordum ki, öğlen pilim bitti, gözlerim kapanmaya başladı...
benim sıpa da bugün bayağı hareketliydi. galiba iyice büyüyorlar sığamıyor, heryere çarpıyor yavrum...
umarım herkes iyidir. heryeri okuyamadım yine, ama kahogulo arkadaşımızdan haber var mıııı :18:

Benimkine çok benzettim ama bir iki nüans var da ondan sordum :)
Güle güle kullan canım iyi günlerde

bblau

annemi seyrediyorum böle gizli gizli
yaşlılığım geliyor aklıma

diyorumki mesela hamileyim ya şimdi
çocuğuma aklım başımdayken bi mektup yaziim
diyim ki mesela oğlum ben büyük anneanneni hatırlıyorum 6 sene alzheimer çekip vefat etti
annem şuan da aynı şekilde hasta
bende böyle olursam lütfen yanından ayırma beni
seni hatırlamayıncaya kadar beraber oturalım
sonrada bi bakımevine verirsin diyorum kendimce işte...

allah rahmet eylesin. annen allah katında buyuk bi iş yapmış bı kadın babaannen allah razı olsun demese kaç yazar. razıdır benim rabbim oyle annelerden bilirim ben.

aynen kıpr kıpır sürekli.. ama kahogulodan haber yok naptı acaba?

Helllo afrika hemihaydu

hay beybiii. velkam dııı topik... hav ar yu?

kıyamam anneciğine bak ne anlatıcam. birgün iş yerinden bir arkadaşım bizi evine davet etti, doluştuk 10 kadın arkadaşa gittik (o zaman bekarım daha) eve girdik salonda bir kadın ayağa bile kalkmadı elini uzattı, arkadaşım dedi ki bu benim görümcem. içimden ayyy ne soğuk kadın insan bi ayağa kalkar dedim. sonra başladık laflamaya, derken çok neşeli bir arkadaşım başladı oynamaya ve gitti kızın görümcesinin ayağına bastı ama feci bastı. görümcede tık yok. olsun dedi hissetmiyorum önemi yok. nasıl yani???? sonra başladı anlatmaya 1,5 yıllık evliyken yılbaşı için arkadaşlarını eve davet etmişler, sofra bezini silkelemek için balkona çıkmış veee gerisini hatırlamıyor. 2. kattan aşağı düşmüş ama felç kalmış kadın. 6 ay yoğun bakımda kalmış ve ilk 3 ay gözünü bile açamamış. gel gelelim müstakbel kocasına. epey zaman ayrılmamışlar ama adam birgün bu böyle olmuyor, gençliğim gidiyor, erkekliğimi unuttum, çocuğum olsun istiyorum demiş kıza veee hoooop boşanmış kadından. hemen başkasıyla evlenmiş. ben başladım ağlamaya o beni teselli etti ve anneciği inanır mısın sırtında götürdü eve. annesi gözünün içine bakıyordu. (bu arada arkadaşım anlattı daha sonra , kocasıyla dillere destan bir aşkla evlenmişler) ama geriye kalan tek gerçek kendi anasının sevgisi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…