- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #36.761
ayyyy aynen. alttan sıcak su boruları geçiyor. şu an soyunsam o kadar olur yani. aiyyyyy bı de bogazlı bdi gıymışım ki ahahahaha. şakamsı bi haldeyım öfff.
ben kısa kolluyum yanıyorum atlet don durcam kimse olmasa
öyle düşünme Allah bilir işini. benim annem de şu an dedemle ve ananemle yaşıyor. anannem pis bı kadın. yani bildiğiniz pis. kendine değil ama. dağıta dağıta gezer, oralı olmaz. bı bardağını mutfaga goturmez oldugu yere bırakır. dişlerini çıkartıp ortalığa bırakır, o dişerli mutfakta yıkar falan. dedem de 1,5 ay once ıncırden düşüp omzunu ve kalçasını kırmış aksi bı adam. sürekli konuşma ve çemkirme halinde ama. hırs küpü, kibir abidesi. dediği dedik.
annem çalışıyor sabahın 6sında kalkıp dukkanını açıyor babamın da dukkanı var. babam gece gelıyor o gormuyor ama annem çok ezlıyor yoruluyor. bı de ev dedemın oldugu için sagolsun sulalenın yol gecen hanı o ev. kapı çalmadan gelırler, orda yerler falan. bu hamileliğimde anneme ağladığım kadar kimseye ağlamamışımdır sanırım.
bak ben bu halde anneme bu kadar uzuluyorsam senı düşünemıyorum. bence annen, anneannen sayesinde sen de annen sayesınde cenneti kazanmış olacaksınız.
hayat çok zor yaa
herkes bir şekilde sınanıyor
bizde bu ara borç ödemekle geçiyor ömrümüz
bi şekilde ödeniyor ama ben çok bunalıyorum