2012 Şubat Anneleri

Biras çok çıkmış gerçekten :)))
Ama sanki bizim de 200 civarı tutmuştu gibi hatırlıyorum o tip ürünler...

25+2de 827 gram çıktı benim bebeğim.
Ama kız bebek...Bi de ortalamaya göre azıcık düşük kiloda...

kızlar haftasonu mağazaları gezerken şu dikkatimi çekti.

Panço yada Kannzda bi tulum 40-50 ytl. Kipa yada real marketlerinin içinde bebek tulumları 20 YTL. İnanın hiç fark yok..
bu bebek mağazaları bizleri kandırıyormu ne

canımcım biraz daha araştır istersen... Bana göre şimdiden lamak için erken.. ama alıncada kafandan bir şey gitmiş oluyor...

ya erken aslında biliyorum ama içim içimi yıyor. hele o dolabını geçen boş gördüm ya komaya girdim resmen. bi de o akşam dünya borca girdim. yok bacım anladım ki minnak olduğu için parçalar kocaman dolabı doldurmuyor o yüzden de boş gözüküyor. valla babası "benden fazla kıyafeti var" dedi haklı da. :)))

o yuzden bunları da alıp dolabını bıraz daha doldurmaya nıyetliyim.

Allahın işi işte

Kesinlikle isme de para veriyoruz...Bu bir gerçek...
Dün Carrefoura gittim, market kısmına, Disneyin kadife tulumları vardı 20 TL.
Cidden güzellerdi, fazla incelemeye vakit bulamadım ama, hoşuma gitti renkleri, üzerindeki Disney figürleri.

Erken olmasına erken ama hepsi son zamana kaldı mı da ödemesi de zor oluyo be babuş.
Bi de o var...

benim doktorum hep der önemli olan sağlığı diye!görümceminki erkekti!
benimkide erkek bakalım 25+3 de ne çıkacak!

bana panço deme. geçenm bebişin bişiyi yok dıye krıze gırıp alışverışe çıktık eşimle. aman allahım gırmez olaydım hem çok matah değil ürünleri hem de pahalı acayip.

nesine o kadar özgüven bilemedim?

Erken olmasına erken ama hepsi son zamana kaldı mı da ödemesi de zor oluyo be babuş.
Bi de o var...

Bende 2 aydır paramı biriktiriyorum.. Bebek mağazasına gidicem hepsini alıp çıkmayı düşünüyorum, bide güzel pazarlık yapcam inşallah. Nakit para heralde indirim yaparlar...

selam kızlar

1 haftadır yokum çünkü anneme taşındık ve ev ufak olduğu için sığışamadık bi türlü
belki hatırlayan vardır annem alzheimer hastası
o kadar zor ki aslında ne yapacağımı bilemiyorum

mutfaktaki çöpleri karıştırıp lavaboya koyuyo
kirli bulaşıkları salona getiriyo
sürekli kapı kilitleriyle oynuyo
evdeki eşyaları taşıyo gecenin bi vakti
sabah bi kalkıyorum vitrin salonun ortasında
nasılda güçlü anlatamam

ne yapacağımı bilemiyorum çoğu zaman
kendimi de çok yalnız hissediyorum
hani doğumdan sonra bebeğe anneyle bakmaktan falan bahsederiz ya
ben anneme de bakmak zorundayım maalesef

Bi de o var...

aynen bi de o var. kartımın limiti tamamen bebişimin alışverişiyle dolu. feda olsun umrumda değil ama şimdiden boyleyse dfıye de düşünmuyor degılım hani :)

Bende 2 aydır paramı biriktiriyorum.. Bebek mağazasına gidicem hepsini alıp çıkmayı düşünüyorum, bide güzel pazarlık yapcam inşallah. Nakit para heralde indirim yaparlar...

Ben annemin tanıdığı bir mağazadan aldım annemle birlikte gidip, Eskişehirden.
Güzel bi indirim yapmışlardı...Muhtemelen nakite yaparlar...

merhaba gözün aydın
Saol cnm..

gözün aydın canım
Saol cnm..
Hoşgeldin canım hadi gözün aydın
Saol cnm.. Umarım seninkide düzelir..
Hoşgeldin canım gözünaydın
Hoşbuldum cnm saoalsın..

gözün aydın caım,,bende çarşamba gidicem kısmetse.perşembe gidecektim bi gün öne aldım,sabırsızlıktan!
Soal cnm darısı sana o halde.. Hastanede beklerken insan sıkılıyor cnm yanında kitap felan götür istersen ..

25+2 çıktık cnm.. Ve kilomuz 762 gr geldi..
gebelik.org a baktım normal bu kiloda olması..
Valla zayıf felan diye üzülmğyorum.. Sağlıklı olsunda gerisi boş.. Ben onu beslerim doğunca hemencik toparlanır..

Son düzenleme:
aynen bi de o var. kartımın limiti tamamen bebişimin alışverişiyle dolu. feda olsun umrumda değil ama şimdiden boyleyse dfıye de düşünmuyor degılım hani :)

evet sorma :) ben de alacaklarım için hesap kesim tarihini bekliyorum. ödeyeyim de yer açılsın bari :)

Allah kolaylıklar versin, hasta bakmak zaten zorken, senin işin epeyce zor canım.
Rabbim sabır versin, kuvvet versin sana.

kurban olurum :26:. çok etkilendim bırden boş bulundum sanırım. offff

Ahhh canım Allah gücünü artırsın, acil şifalar versin...
Bugün sen annene bakarsın ilerdede senin bakanın olur. Çok büyük bi sevap,...

Merhaba Kızlar,

Uzun süredir kk giremiyordum. Bu konuyu konuştunuz mu bilemiyorum. Doğumdan sonra hastane odanızı süsleyecek misiniz? Ben sezeryan olursam,
süsletmeyi düşünüyorum. Şu helyumlu balonlardan almak istiyorum. Yani havada kalsın istiyorum balonlar.
Nasıl oluyor o balonları almak şişirilmiş mi alnıyor. Yoksa biz mi şişiriyoruz.
Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…