2012 Şubat Anneleri

[sıze=3]
[sıze=3][/sıze]sat 13 mayıs 2011 kesın dogum tarıhı =17 şubat 2012 kız ..ismi belli değil ..ilk bebek!
[/sıze]

Yanlışlıkla 2 kere yollamısım tarıh sırasına göre sandım ama lıstede adım warmıs ortada sanırım görmemısım kusura bakmayın sılemıyorum mesajı da..
bİR DE LİSTEDE MESELA 3 MAYIS SAT OLAN WE 7 OCAK DOGUM TARIHI YAZANIN ALTINDA DA 3 MAYIS SAT DOGUMU 7 SUBAT YAZIYOR ..MESELA 7MAYIS SAT OLAN BENIM USTUMDE BIRI VAR O DA 20 ŞUBAT YAZIYOR YANI SANIRIM SATLARLA DOGUMLARDA BIR KARISIKLIKLAR WAR.

DYGBAL

İkiz ilk

3 mayis

7 subat

kiz

Belli değil

Belli değil

enice

İlk

3 mayis

7 ocak

kiz

bennebileyim

Ilk

13 mayis

17 subat

kiz

Belli değil

Belli değil

kahogulo

İlk

2 mayis

20 subat

kiz-elif sare

Belli değil

Belli değil

Son düzenleme:

Çok iyiymiş aslında hangı özellıklerı war acaba ??Aslında böyle kampanyaları kacırmamamız lazım ,çünki herşey çok pahalı yaa.Bugün bebek telsizi gördum ,dandik sinbo bile 65 TL yazıyordu şok oldum ..Batacağız böyle giderse

Gebelik ve Beslenme, gebelikte anne adayları nasıl beslenmelidir, hamile kadınların beslenme düzeni » Kadın, Gebelik, Yemek Tarifleri, Güzellik ve Bakım
Bu linkte bebeğin gelişimi ve gebelikte beslenmeyi soru-cevap şeklinde anlatmışlar..Yararı olacağını düşünüyorum,çünki tam dikkat etmemiz gereken dönemlerdeyiz..
Kızımı yarın VAN İÇİN ROCK konserıne götüreceğim,umarım asi bir şekil almaz kızım o şarkılarla.. Gece kuşum artık annesini hiiç uyutmuyor ..

selamlarr..liste cok güzel olmus ellerinize sağlık.benim de kızım olacak ve birde 2.bebeğim :)) elinize sağlık...

laylacım çok teşekkür ederim örnek için cnmmmmmmmm............. tek son bişey sorcam yelek çokmu? büyük oluyo? ben 2 3 aylıkken giydirmek istiyorumda çok bolmu oluyo nasıl seninki..yoksa örnekteki 60 ilmek iyimi sence?..........çok mersiiiiiiiiii herşey için cnm kardeşim...

canım çok çok teşekkür ederiz..ilgilendiğin için....senden ne haberler var..bebek oldumu olacakmı nasıl gidiyo cnm..allahım gönlüne göre versin inşşşşşşşşşşşş
10 kasim batim ins gelmez Sende sagol cnm bnm
selamlarr..liste cok güzel olmus ellerinize sağlık.benim de kızım olacak ve birde 2.bebeğim :)) elinize sağlık...

teyzesi biz yokuzzzzzz

kizlar bn cok fazla takip edemiyorum ozele atarsaniz sevinirim bilgileri

merhaba kızlar, dün biraz alışveriş yaptık. resimleri ve fiyatları ekleyeceğim. ben oldukça iyi bir rakamla alışverişi tamamladığımızı düşünüyorum.

park yatağımızı hemen kurduk denemek için ve tabiki tekrar söktük. kutusunda bekleyecek oğlumu :) çok içimize sindi bu park yatak kızlar, ama babası beşik diye de tutturdu. sanırım tam bitti derken yeniden liste oluşturacağız (290 lira-içine yatak aldık ayrıca, onu da 40 liraya bıraktılar. resim çekemedim babamız dolabın üstüne kaldırmış)

bu da arabamız ve oto koltuğumuz. bu konuda çok ekonomik davrandığımızı düşünüyorum. (420 lira) bu ürünleri incelemenizi tavsiye ediyorum. bildiğimiz, daha sık duyduğumuz bir çok markadan daha kaliteli geldi bize kumaşları)

şurda gördüğünüz minicik şeylerin toplamı 270 lira tuttu. ufak şeyler daha pahalı kesinlikle. banyo termometresi, emzik tutucu gibi birkaç eksik kalmış. unutmam inşallah

banyo küveti ve filesi 45 lira, ev tipi ana kucağı (mavi aldık- kutudan çıkarmaya üşendim) 160 lira, oyun halısı 145 lira

kadife tulum 25 lira, polar tulum 39 lira, kadife tulum yine 25 lira :)

bu takım değildi, ben kombine ettim. üst 35 lira, alt 19 lira. pufuduk çoraplar 19 lira, 2 adet body 15 lira

umarım hazırlık yapanlara bir fikir olmuştur. çok gezdik, çok yorulduk dün böceğimle, ama bugün dinleniyoruzzzz

Hepsi çok çok güzel çok beğendim güle güle kullansın bebeğin..

Bende dün baya bi dolaştım bir fikir edinmek için. Ama daha hiç bişey almadım. Bebişime diye çıkıyorum hemen kendime bişeyler alıyorum. Dün dagiden lohusa pijaması aldım, çok şık ve spor. Ben öyle cafcaflı şeyleri pek sevmem. daginin modelleri çok spor geldi aldım. Bide senfoniden güzel bir pijama takım aldım..

Dün bebek arabsı baktım, kraft alıcam kafamda netleştirdim. Kullanışı pek bir rahattı. Katlanması felanda rahat..

Biberon ve emzikte aventi beğendim almayı düşünüyorum.
Bebek çikolataları içinde güzel bir pastaneye gittim. Modellere baktım. Melodinin kalın bir çikolatası mavi kutuya konulmuş ve kibar bi şekilde süslenmiş. Çok sade ve şıktı. Kilosuda 75 YTL ve 50 adet oluyor. Yine aynı pastanede çok güzel mavi nir kadifeden kutu vardı onuda ikram için alırım diye düşündüm fiayatı 30 YTL..

Kızlar bende bi şubat annesi olacağım kısmetse.
23. haftadayız, ama hala cinsiyetimiz belli değil ve hareketleri hissetmiyorum. :26:

kızlar bende bi şubat annesi olacağım kısmetse.
23. Haftadayız, ama hala cinsiyetimiz belli değil ve hareketleri hissetmiyorum. :26:

hissettiriyordur ama anlamıyor olabilirsin ...sessiz bi ortamda kendini bi dinle bakalım...pıt pıt diye duyarsın yada karıncalanma gibi..ara arada olsa kesin hissedersin.. şeker hastalığın yoksa çukulata yersende hareketlenir....

slm kızlar ben de 26. haftaya girdim benim karnım çok az büyüdü sizce normal mi

bazılarının öyle oluyormuş. benim daha 14. haftada hamile olduğum çok belirgindi mesela. ama bir öğretmenim vardı. 7ayda hamile olduğunu söylemişti bize. doğurana kadar inanamamıştık bence normal canım

bnm de pijamalar kaldı. dagi de epey indirim vardı ama ben de ordakileri beğenmedim. muhtemelen indirimin sonuna yetiştim birşey kalmadı ben de öyle dantelli, yok saten tarzı şeyleri sevmem. o yüzden az daha bakınayım dedim

çikolataları nikahta öyle yapmıştım ben. biraz tuzlu olmuştu ama değmişti. belki yine öyle yaparım...

kraftın bazı modellerine baktım dün, kumaşları çok naylonumsu geldi. ama fiyatına göre ürün vardır tabi, 3 tekerlekli bir tane vardı, güzel gözüküyordu...
içine sindiyse senin gördüğün bence kaçırma

Kızlar bende bi şubat annesi olacağım kısmetse.
23. haftadayız, ama hala cinsiyetimiz belli değil ve hareketleri hissetmiyorum. :26:

hoşgeldin....
bu haftaya kadar nasıl belli olmadı cinsiyeti.benim kız olacak ayıptır söylemesi doktor resmen fıstığını gösterdi bize.hareketlerini hissetmememn de çok zor.artık ben gün içinde hareketlerinden resmen ürküyorum.ansızın bi vuruyor.elektrik çarpması gibi oluyorum.acaba geç döllenme olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…