• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Kızlar bende bi şubat annesi olacağım kısmetse.
23. haftadayız, ama hala cinsiyetimiz belli değil ve hareketleri hissetmiyorum. :26:

selam tatlım cinsiyetini göstermemiş olabilir ama hareketlerini hissedersin şekerli birşeyler içip uzan ve dinle hissedersin.benimkinin tekmelrini dışardan bile çok rahat görebiliyorsun.18 haftadan beride kendini hissetdiriyo.

littleshine sen nerde oturuyorsun. alışverişini nerden yaptın ve bebek arabası ile oto koltugunun ikisi mi o fiyat, markası nedir.

bazılarının öyle oluyormuş. benim daha 14. haftada hamile olduğum çok belirgindi mesela. ama bir öğretmenim vardı. 7ayda hamile olduğunu söylemişti bize. doğurana kadar inanamamıştık :52: bence normal canım

bnm de pijamalar kaldı. dagi de epey indirim vardı ama ben de ordakileri beğenmedim. muhtemelen indirimin sonuna yetiştim birşey kalmadı :( ben de öyle dantelli, yok saten tarzı şeyleri sevmem. o yüzden az daha bakınayım dedim :31:

çikolataları nikahta öyle yapmıştım ben. biraz tuzlu olmuştu ama değmişti. belki yine öyle yaparım...

kraftın bazı modellerine baktım dün, kumaşları çok naylonumsu geldi. ama fiyatına göre ürün vardır tabi, 3 tekerlekli bir tane vardı, güzel gözüküyordu...
içine sindiyse senin gördüğün bence kaçırma :27:

Kraftın beğendiğim modeli güzeldi, çok naylon gelmedi. Ben hafifliğine ve kullanışına baktım birazda. Arabayı kısmet olursa mart gibi almaya karar verdim, yarım saatlik iş almak.
Ama senin aldığın ev tipi ana kucağını bende çok sevdim, bende alamayı düşünüyorum. MP3 çalardan istediğin müziği yükleyebilirsin bebişin müzik kullağıda gelişir.. Hatta senin aldığın modelin yeşilinide oğluşuma almayı düşündüm..

Kraftın beğendiğim modeli güzeldi, çok naylon gelmedi. Ben hafifliğine ve kullanışına baktım birazda. Arabayı kısmet olursa mart gibi almaya karar verdim, yarım saatlik iş almak.
Ama senin aldığın ev tipi ana kucağını bende çok sevdim, bende alamayı düşünüyorum. MP3 çalardan istediğin müziği yükleyebilirsin bebişin müzik kullağıda gelişir.. Hatta senin aldığın modelin yeşilinide oğluşuma almayı düşündüm..

yeşili kalmamıştı, ben de ondan istiyordum aslında. müzik, ışık vs de varmış. 160 da çok iyi geldi. maviyi aldık biz de. aslında oto koltuğu olan ana kucağı da evde kullanıma uygun biliyormusun? ordaki satıcı salladı. ileri geri sallanıyor. hacı yatmaz gibi. bazıları sallayınca arkaya yıkılıyormuş. bir tane de öyle gösterdi. yıkıldı kaldı arkada valla :1: oto koltuğu doğum çıkışı lazım olacağı için alıverdim canım... dediğim gibi takım daha ucuz her koşulda... tek alsam bir ton para verecektim...

littleshine sen nerde oturuyorsun. alışverişini nerden yaptın ve bebek arabası ile oto koltugunun ikisi mi o fiyat, markası nedir.

canım ben zonguldakta oturuyorum ama alışverişi ankaradan yaptım. evet 2sini 420ye aldım. hatta bir tanesi 400e bıraktı ama tek kalmıştı. teşhiri almak istemedim.
graco markası...

listemiz tamamlandi gule gule kullanin :49:

merhaba canım, öncelikle eline saglik ugrastigin icin tesekkur ederiz...

yanlız her yeni düzenlenen listede benim düzelttirdigim SAT Tarihi gene yanlıs oluyor nedense 3 Mayıs degil, 1 Mayıs tatlım.. neyse cokda sorun degil tabii ama ben yazayımda kendi icim rahat etsin istedim...

Birde tatlım.. SAT Tarihi sıralamasında kaymalar oluyor hep, tarih sırasında gidermis gibi duruyor ama arada sırayı bozan tarihler var, bu listeyi kim yaparsa yapsın o tarihler hep yanlıs sırada..
simdi diceksin "ayy buna mı takıldın".. yok tatlım tabii ki bir sorun degil ama ben cok düzen hastası bir insan oldugum icin söylemedim diye de rahatsız oluyordum.. lütfen yanlıs anlama kendi icim rahat etsin diye yaziyorum bunları.. düzen takıntımdan kaynaklı yanimmmmm..

Tekrar ellerine saglik olsun seker...

(uffffffff neyse yazdım ya rahatladım..........:34: )

kızlar size bişey sorcam şimdi bizim bebekleri görmeye gelen olcakya hediye getirdikleri zaman o hediyeyi sizce hemen açmalımı açmamalımı? hangisi daha doğru olur ben utanıyorum bu tarz şeylerde..sizce ne yapmalıyım.....:44:

maşallah yaa tombiş kooo yirimmmmm yirimmmmmmmmm..iyi yaa benimkide 1 kilo olur inş..

bana zayıf geldi kız tombiş mii :44: inşallah olur canım

merhaba kızlar, dün biraz alışveriş yaptık. resimleri ve fiyatları ekleyeceğim. ben oldukça iyi bir rakamla alışverişi tamamladığımızı düşünüyorum.

park yatağımızı hemen kurduk denemek için ve tabiki tekrar söktük. kutusunda bekleyecek oğlumu :) çok içimize sindi bu park yatak kızlar, ama babası beşik diye de tutturdu. sanırım tam bitti derken yeniden liste oluşturacağız :31: (290 lira-içine yatak aldık ayrıca, onu da 40 liraya bıraktılar. resim çekemedim babamız dolabın üstüne kaldırmış)
Eki Görüntüle 281080 Eki Görüntüle 281079

bu da arabamız ve oto koltuğumuz. bu konuda çok ekonomik davrandığımızı düşünüyorum. (420 lira) bu ürünleri incelemenizi tavsiye ediyorum. bildiğimiz, daha sık duyduğumuz bir çok markadan daha kaliteli geldi bize kumaşları)

Eki Görüntüle 281081 Eki Görüntüle 281082 Eki Görüntüle 281083 Eki Görüntüle 281084 Eki Görüntüle 281085

şurda gördüğünüz minicik şeylerin toplamı 270 lira tuttu. ufak şeyler daha pahalı kesinlikle. banyo termometresi, emzik tutucu gibi birkaç eksik kalmış. unutmam inşallah
Eki Görüntüle 281096 Eki Görüntüle 281086

banyo küveti ve filesi 45 lira, ev tipi ana kucağı (mavi aldık- kutudan çıkarmaya üşendim) 160 lira, oyun halısı 145 lira
Eki Görüntüle 281087 Eki Görüntüle 281088 Eki Görüntüle 281089

kadife tulum 25 lira, polar tulum 39 lira, kadife tulum yine 25 lira :)
Eki Görüntüle 281090 Eki Görüntüle 281091 Eki Görüntüle 281092

bu takım değildi, ben kombine ettim. üst 35 lira, alt 19 lira. pufuduk çoraplar 19 lira, 2 adet body 15 lira :52:
Eki Görüntüle 281093 Eki Görüntüle 281094 Eki Görüntüle 281095

umarım hazırlık yapanlara bir fikir olmuştur. çok gezdik, çok yorulduk dün böceğimle, ama bugün dinleniyoruzzzz :16:

tüm aldıklarını güle güle kullan canım

kızlar size bişey sorcam şimdi bizim bebekleri görmeye gelen olcakya hediye getirdikleri zaman o hediyeyi sizce hemen açmalımı açmamalımı? hangisi daha doğru olur ben utanıyorum bu tarz şeylerde..sizce ne yapmalıyım.....:44:

tabii ki nezaket kuralları gereği verildiği an açılmalı

bana zayıf geldi kız tombiş mii :44: inşallah olur canım

tabii ki nezaket kuralları gereği verildiği an açılmalı

ne bilim hiç hediye alan biri değilim ama bi an dedim açmasam mı ayıp mı olur diye :9:... yok bayağı iyi..doktorlar normal desede biz daha fazla kilolu olsun istiyoruz:1:...en son gittiğimde banada doktor normal dedi ama kime diyo...banada küçük geldi.....ama baktım haftama göre normal gerçekten...:32:

teşekkürler canım...

ben dayanamam açarım :52: nezaket gereği de açılmalı zaten şeker

Merhaba annecikler nasılsınız? Listemiz yenilenmiş çok güzel. Ama yine bilgiler yanlış olmuş. Benim ilk bebeğim değil 2. bebeğim. ama neyse sorun değil düzelmiş ya önemli olan bu zaten. isimler düşünülmeye başlanmış ne güzel. Biz hala bir isim bulamadık oğluma. Fikir verebilir misiniz?

merhaba kızlar, dün biraz alışveriş yaptık. resimleri ve fiyatları ekleyeceğim. ben oldukça iyi bir rakamla alışverişi tamamladığımızı düşünüyorum.

park yatağımızı hemen kurduk denemek için ve tabiki tekrar söktük. kutusunda bekleyecek oğlumu :) çok içimize sindi bu park yatak kızlar, ama babası beşik diye de tutturdu. sanırım tam bitti derken yeniden liste oluşturacağız :31: (290 lira-içine yatak aldık ayrıca, onu da 40 liraya bıraktılar. resim çekemedim babamız dolabın üstüne kaldırmış)
Eki Görüntüle 281080 Eki Görüntüle 281079

bu da arabamız ve oto koltuğumuz. bu konuda çok ekonomik davrandığımızı düşünüyorum. (420 lira) bu ürünleri incelemenizi tavsiye ediyorum. bildiğimiz, daha sık duyduğumuz bir çok markadan daha kaliteli geldi bize kumaşları)

Eki Görüntüle 281081 Eki Görüntüle 281082 Eki Görüntüle 281083 Eki Görüntüle 281084 Eki Görüntüle 281085

şurda gördüğünüz minicik şeylerin toplamı 270 lira tuttu. ufak şeyler daha pahalı kesinlikle. banyo termometresi, emzik tutucu gibi birkaç eksik kalmış. unutmam inşallah
Eki Görüntüle 281096 Eki Görüntüle 281086

banyo küveti ve filesi 45 lira, ev tipi ana kucağı (mavi aldık- kutudan çıkarmaya üşendim) 160 lira, oyun halısı 145 lira
Eki Görüntüle 281087 Eki Görüntüle 281088 Eki Görüntüle 281089

kadife tulum 25 lira, polar tulum 39 lira, kadife tulum yine 25 lira :)
Eki Görüntüle 281090 Eki Görüntüle 281091 Eki Görüntüle 281092

bu takım değildi, ben kombine ettim. üst 35 lira, alt 19 lira. pufuduk çoraplar 19 lira, 2 adet body 15 lira :52:
Eki Görüntüle 281093 Eki Görüntüle 281094 Eki Görüntüle 281095

umarım hazırlık yapanlara bir fikir olmuştur. çok gezdik, çok yorulduk dün böceğimle, ama bugün dinleniyoruzzzz :16:

:nazar::nazar::nazar:
hepsi harika güle güle kullansın bebeişin inşallah.
bu arada graco çpk güzel markadır.krafttan ve chicco dan iyidir canım.
çok ii tercih.

yok canım beklemedeyım yarın öğleden sonra her şey sonuçlanacak...
Allahtan hayırlısı bakalım..
hareketlerını yok dıyecek kadar az hiissedıyorum..
sen nasılsın canım inşallah her sey yolundadır..

Allah yardımcın olsun canım inşallah hayırlısı ne ise öyle sonuçlanır
Rabbim yanında olsun her an
ben iyiyim çok şükür Rabbim bu sefer acı yaşatmaz inşallah

cnm benim yazdıklarını hep uzaktan okuyorum.. yorum yazamıyorumm cünküü söyleyecegim hersey bos gibi geliyo.. :50: umarım yarınn güzel haberllerle dönersin, ummadık bişiler olur. hareketlerini her zamankinden az hissediyorum demişsin ya yutkundum söyle bi okurken. ne diyecegimi bilemiyorum inann cok kötü oldum yine:43::43::43::43: umarım senin için bundan sonra hersey cok güzel olurr.. mucize olur mu bilmiyorum ama insallah rabbim bebegine de yardım eder.. :38::38::38:

cnm görgü kurallarına göre getirenin yanında acıp tesekkür etmek gerekirmişş:31::31::31:

allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız dualarım seninle

cnm benim yazdıklarını hep uzaktan okuyorum.. yorum yazamıyorumm cünküü söyleyecegim hersey bos gibi geliyo.. :50: umarım yarınn güzel haberllerle dönersin, ummadık bişiler olur. hareketlerini her zamankinden az hissediyorum demişsin ya yutkundum söyle bi okurken. ne diyecegimi bilemiyorum inann cok kötü oldum yine:43::43::43::43: umarım senin için bundan sonra hersey cok güzel olurr.. mucize olur mu bilmiyorum ama insallah rabbim bebegine de yardım eder.. :38::38::38:
amin inşallah canım umarım bı mucize olur..
bebeğim benı üzmez..
doktorlar konsey oluşturup bı karara varacaklar hayırlısı bakalım canım benım
çok zor bı durum allahım kımseye yaşatmasın..
yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorum inan bebişlerınıze bi şeyler aldıkca sevınıyorum inşallah ben de yaşarım bu duyguları

amın canım dualrınızı hissettıkçe rahatlıyorum çok sağolasın..
allah razı olsun bı daha yasamam inşallah allahım kımseye yaşatmasın.

amin inşallah canım umarım bı mucize olur..
bebeğim benı üzmez..
doktorlar konsey oluşturup bı karara varacaklar hayırlısı bakalım canım benım
çok zor bı durum allahım kımseye yaşatmasın..
yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorum inan bebişlerınıze bi şeyler aldıkca sevınıyorum inşallah ben de yaşarım bu duyguları

amın canım dualrınızı hissettıkçe rahatlıyorum çok sağolasın..
allah razı olsun bı daha yasamam inşallah allahım kımseye yaşatmasın.

Back
X