2012 Şubat Anneleri

Benim mutfak da kalk gidelim dio ama hiç içimden gelmiyo ((
Fatmagül çıktı izleyememiştim de ona bakıyorum şimdi...
Reklam çıksa çamaşır atıcam :26:

Benim mutfak da kalk gidelim dio ama hiç içimden gelmiyo ((
Fatmagül çıktı izleyememiştim de ona bakıyorum şimdi...
Reklam çıksa çamaşır atıcam :26:

oturdum mu kalkamıyorum kanka... o yüzden kahvaltıdan sonra giriştim hemen. fatma ile kerimin kafasını birbirine sürtüp kıvılcım çıkartıcam karar verdim.. trıballer yaa...

yuh ya bu kadar olur...

eşim geldi demin. cebınden çıkarıp para uzattı bana. dedım bu ne? annem gonderdi, gecen babamla bebege bişiyler alıcaklarmış senin zevkin biraz farklı diye almamışlar parayı gonderdiler sen alıcakmışsın dedi...

anamm dedım daha demın kızlarla yavruşumun bişiyi yok dıye konuştum beni mi duydular dedım.. :))) iyi insanım ben ya içime doğdu vallahi... ehehhe.

o değil de kızlar eşim başımda beklıyor dışarı çıkalım diye ben kaçayım... opuyorum sizi. sıyuuuu

ne kadan güzel bende hastalığımı atlatmaya çalışıyorum yataraktanbirde yelek bitirdim yenisini başladım senin geline

Oh ellerine sağlık, gelinim fıstık olcak sayende, tabi o kadan güzel olup benim dobiş oğlumu beğencek mi bilmiyom

Vay anasını bala bak Maşallah diyim de bozulmasın, hadi koş alışverişe, donat oğlunu muckkk

anaaaaaaaa daha şimdiden beşik kertmesi yapmışlar bebekleri.....benim oğlan desene kertmesiz kaldı...babası gibi geç evlensin varsın...

Anammmm çok güzel olmuş ellerine sağlık laylam...Yalnız bebişi bittim ben ya ne kadan tatlı o öyle, şapkasından oğluma bulsam alırım

Anammmm çok güzel olmuş ellerine sağlık laylam...Yalnız bebişi bittim ben ya ne kadan tatlı o öyle, şapkasından oğluma bulsam alırım

teşekkür ederiz azoş teyzesi bu pek olmadı nazomun bebişininki daha başarılı olur bu acemilikti bugün oğlumun kalan eksiklerinide aldım mağazada kasanın yanındaydı biri vazgeçmiş bırakmış çok güzel falan diyince eşim hediye etti bana eve gelince poşeti açtım kilotu sıyrılmış bi baktım pipiside varmış çok güldüm ama

Hahahha :))) Çok tatlı ama bebük, şaşkın bakuşluuu
Sen de bitirdin mi hazırlıkları artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…