2012 Şubat Anneleri

kızlaarr ben cıkıyorummm.. görümcem aradıı forum a gidiyomuss.. pek sevündümm.. kocişi aradımm maddi durumunn düzgün isee bende gideyim dedim bayram indirimii.. cnm yaa parayı pazartesi alcak biliyorum üstünde yoktur alısveris yapcak kadar ama hiç hayır demiyo bide ban bişi alma kendine al diyo ay suan bunu size yazarkenn sag gösümdenn inanılmaz sıvı cıkıyo kendi kendineee 1 tl büyüklügüne ulastıı kendi kendine bu kadar cıkmazdıı hiç ellemedenn ufff:26::26::26: allah tan gögüs pedi aldıydım.. neyse gideyim gezeyim barii. öptümm heppiciginizii

Cidden bitmiş hali çok güzel olmuş. Sapladıktan sonra da üstüne o şekilde tül gericeksin süper olur.
Bizimkilerin elinde yıldızdan değnek var mı ama?

Cidden bitmiş hali çok güzel olmuş. Sapladıktan sonra da üstüne o şekilde tül gericeksin süper olur.
Bizimkilerin elinde yıldızdan değnek var mı ama?

O yok maalesef Olsa güzel olurdu..Ben de şeye taktım bu resimdekileirn yanaklar kırmızı, birmaxta beyaz yanakları, acaba ondan mı ucuz Ama yine de hoş durur ya, kim yapmış ki çevremizden böyle bebek şekeri..Benim tanıdıkların ki hep dandikti

Ecrinnn hoşçakal canım iyi eğlenceler

canimsin sagol guzelim

Rıca ederım canım, lısteyı gonderdım.

kızlar içinizde vın kullanan varmı eşim bana vın alalım diyo usb internet varya ondan..ama kilobaytı geçtimi fazla para gelir diye kararsız kaldım:44:

Bız kullanıyoruz.
Lımıt degıl dolmak, daha hıc kullanmadan hoooop dıger aya gecıyoruz.
Tabıı ben ve esım butun gun evde degılız, aksam da bırbırımıze zaman ayırıyoruz.
Bu nedenle durum boyle.
Ama oyle vıdeo fılan cok acmadıkca ben kotayı asacagını dusunmem.
Ki, evde oldugum donemde ben ınternetı neredeyse hıc kapatmazdım.
Arada kacırdıgım dızılere de bakardım.
Yıne kotayı asmazdım.

elefera vın için telefon hattı lazım oluyomu?:44: bilgin varmı..benim ev telefonum yoktaa:44:

Ehehehheh evet yanaklar da farklı gerçekten
Bizimkinde bi yavanlık var ama ne diyodum bende
Ama cidden benim gördüklerim ya biberon,ya sepet şeklinde beşik, yada külah...Böyle hiç görmedim çok güzel olur gerçekten....
HEm de kendimiz yaptığımız için çok zevkli olur :)

ya kızlar bu bebek şekerlerini bende çok beğeniyorum ama benim fazla gelenim gidenim olmayacağı için en fazla 20 kişi ya gelir ya gelmez onun yerine bunların çukulatalı olanları var onlardan alsam son zamanlara doğru güzel olurmu?..napim sizce...zaten benim çevrem bunlardan alıp masraf edecek kadar önemli kişiler değiller...

Dimi, ya da sadece tül içine lavanta ortasına süs
Bir işi daha halletmenin haklı gururunu yaşayalım gel
Bu arada ıspanağımı ve bol yeşillikli salatamı yiyorum, 2 dilim çavdar ekmeği ile birlikte

20 tane birmaxtan alabiliyorsun sanırım sayı sınırlaması yok ama bir sormak lazım...Az alıcaksın nasılsa, kurabiye bebek şekerlerinden alabilirsin..

internet dimi bu bimax yahu...çok cahil kaldım konuya ama

elefera vın için telefon hattı lazım oluyomu?:44: bilgin varmı..benim ev telefonum yoktaa:44:

Bızımde ev telefonumuz yok canım.
ıhtıyac yok cunku.
Vın ıcın boyle bır sart yok anlayacagın.
Paket uyelık gıbı bırsey.
Odeme ıslerıne bakmadıgım ıcın tam bılmıyorum ama, aydan aya odenıyor.
Odenmedıgını zaman ınternetın calısmıyor.

Canım benım de cok fazla gelenım gıdenım olmaz.
Esımın aılesı ve benım aılem.
Bır - ıkı komsu, bır ıkı arkadas, hepsı bu.
O nedenle ben Emınonu'nden almayı dusunuyorum, ıstedıgım sayıda.
Ama cıkolatada gayet guzel olur bence.
Yada kurabıye.

Dimi, ya da sadece tül içine lavanta ortasına süs
Bir işi daha halletmenin haklı gururunu yaşayalım gel
Bu arada ıspanağımı ve bol yeşillikli salatamı yiyorum, 2 dilim çavdar ekmeği ile birlikte

Evet evet yeni bir akım başlatalım :13:
Aferin aferin sakın bırakma diyeti. Hem besleyici hem de fazla kalori yok, bebeğe ne lazımsa da var
Meyvelerin ardından sütü,yoğurdu unutma

dun ultrasondaydık. 25+4 günlüktü. bebek 950 gr olmuş. ters duruyordu. makat geliş gibi. ama bebeklerin büyük çoğunluğu doğuma kadar normal pozisyona dönüyormuş. bazen de bebek o pozisyonunu rahat buluyorsa dönmüyormuş. iyiki kendimi normal ya da sezeryan doğum gibi bir şeye şartlamadım. hayırlısı herkes için

iyi o zaman yaa ev telefonu almak istemiyorum ben.. sadece vın almak yeterli o zaman..size ne kadar geliyo cnm internet.....bu vınlardada sabit fatura şansı var dimi..her ay kafaya göre fatura gelmesinde..şimdilik çukulata düşünüyorum bklım....:44:

oyy maşallah bayağı tombişmiş..benimkide 1 kilo olur inş yaa....önümüzdeki ay ..inş döner cnm....benim hep yatışta maşallah ne zaman gitsem ... yerinden döndüğü yok..

Canım, esım odedıgı ıcın tam bılmıyorum ama 70-80 cıvarı sanırım.
Ama bızım soyle;
O donem pcmızı yenıledık, yanı pc'nın ucretı ıle beraber odenıyor bu rakam. 24 ay odenecek.
Sonra anlasma sonlanıyor galıba. Bu kez yenı bır uyelık alırız ama ne kadar olur bılmıyorum.
Cok aydınlatıcı olamadım sanırım, dedım ya ben ılgılenmedıgım ıcın pek bılgım de yok ):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…