- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #36.241
Buda da saplamışlar, çok tatlı duruyor..
Eki Görüntüle 280544
Magneti zaten bebişin arkasına yapıştırcan, ama altında tül olması lazım, içine ya lavanta ya da şeker girecek..
Bak tüllüsü bitmiş hali;
Eki Görüntüle 280545
Cidden bitmiş hali çok güzel olmuş. Sapladıktan sonra da üstüne o şekilde tül gericeksin süper olur.
Bizimkilerin elinde yıldızdan değnek var mı ama?
canimsin sagol guzelim
kızlar içinizde vın kullanan varmı eşim bana vın alalım diyo usb internet varya ondan..ama kilobaytı geçtimi fazla para gelir diye kararsız kaldım:44:
Rıca ederım canım, lısteyı gonderdım.
Bız kullanıyoruz.
Lımıt degıl dolmak, daha hıc kullanmadan hoooop dıger aya gecıyoruz.
Tabıı ben ve esım butun gun evde degılız, aksam da bırbırımıze zaman ayırıyoruz.
Bu nedenle durum boyle.
Ama oyle vıdeo fılan cok acmadıkca ben kotayı asacagını dusunmem.
Ki, evde oldugum donemde ben ınternetı neredeyse hıc kapatmazdım.
Arada kacırdıgım dızılere de bakardım.
Yıne kotayı asmazdım.
O yok maalesefOlsa güzel olurdu..Ben de şeye taktım bu resimdekileirn yanaklar kırmızı, birmaxta beyaz yanakları, acaba ondan mı ucuz Ama yine de hoş durur ya, kim yapmış ki çevremizden böyle bebek şekeri..Benim tanıdıkların ki hep dandikti
Ecrinnn hoşçakal canım iyi eğlenceler
O yok maalesefOlsa güzel olurdu..Ben de şeye taktım bu resimdekileirn yanaklar kırmızı, birmaxta beyaz yanakları, acaba ondan mı ucuz Ama yine de hoş durur ya, kim yapmış ki çevremizden böyle bebek şekeri..Benim tanıdıkların ki hep dandikti
Ecrinnn hoşçakal canım iyi eğlenceler
Ehehehheh evet yanaklar da farklı gerçekten
Bizimkinde bi yavanlık var ama ne diyodum bende
Ama cidden benim gördüklerim ya biberon,ya sepet şeklinde beşik, yada külah...Böyle hiç görmedim çok güzel olur gerçekten....
HEm de kendimiz yaptığımız için çok zevkli olur :)
ya kızlar bu bebek şekerlerini bende çok beğeniyorum ama benim fazla gelenim gidenim olmayacağı için en fazla 20 kişi ya gelir ya gelmez onun yerine bunların çukulatalı olanları var onlardan alsam son zamanlara doğru güzel olurmu?..napim sizce...zaten benim çevrem bunlardan alıp masraf edecek kadar önemli kişiler değiller...
Dimi, ya da sadece tül içine lavanta ortasına süs
Bir işi daha halletmenin haklı gururunu yaşayalım gel
Bu arada ıspanağımı ve bol yeşillikli salatamı yiyorum, 2 dilim çavdar ekmeği ile birlikte
20 tane birmaxtan alabiliyorsun sanırım sayı sınırlaması yok ama bir sormak lazım...Az alıcaksın nasılsa, kurabiye bebek şekerlerinden alabilirsin..
elefera vın için telefon hattı lazım oluyomu?:44: bilgin varmı..benim ev telefonum yoktaa:44:
ya kızlar bu bebek şekerlerini bende çok beğeniyorum ama benim fazla gelenim gidenim olmayacağı için en fazla 20 kişi ya gelir ya gelmez onun yerine bunların çukulatalı olanları var onlardan alsam son zamanlara doğru güzel olurmu?..napim sizce...zaten benim çevrem bunlardan alıp masraf edecek kadar önemli kişiler değiller...
internet dimi bu bimax yahu...çok cahil kaldım konuya ama
Dimi, ya da sadece tül içine lavanta ortasına süs
Bir işi daha halletmenin haklı gururunu yaşayalım gel
Bu arada ıspanağımı ve bol yeşillikli salatamı yiyorum, 2 dilim çavdar ekmeği ile birlikte
Evet evet yeni bir akım başlatalım :13:
Aferin aferin sakın bırakma diyeti. Hem besleyici hem de fazla kalori yok, bebeğe ne lazımsa da var
Meyvelerin ardından sütü,yoğurdu unutma
Bızımde ev telefonumuz yok canım.
ıhtıyac yok cunku.
Vın ıcın boyle bır sart yok anlayacagın.
Paket uyelık gıbı bırsey.
Odeme ıslerıne bakmadıgım ıcın tam bılmıyorum ama, aydan aya odenıyor.
Odenmedıgını zaman ınternetın calısmıyor.
Canım benım de cok fazla gelenım gıdenım olmaz.
Esımın aılesı ve benım aılem.
Bır - ıkı komsu, bır ıkı arkadas, hepsı bu.
O nedenle ben Emınonu'nden almayı dusunuyorum, ıstedıgım sayıda.
Ama cıkolatada gayet guzel olur bence.
Yada kurabıye.
dun ultrasondaydık. 25+4 günlüktü. bebek 950 gr olmuş. ters duruyordu. makat geliş gibi. ama bebeklerin büyük çoğunluğu doğuma kadar normal pozisyona dönüyormuş. bazen de bebek o pozisyonunu rahat buluyorsa dönmüyormuş. iyiki kendimi normal ya da sezeryan doğum gibi bir şeye şartlamadım. hayırlısı herkes için
ya bu bebek biblolarına 65 kuruş falan diyo..gerçekten çok mu ucuz yoksa dandik bişey mi acaba?:44:
iyi o zaman yaa ev telefonu almak istemiyorum ben.. sadece vın almak yeterli o zaman..size ne kadar geliyo cnm internet.....bu vınlardada sabit fatura şansı var dimi..her ay kafaya göre fatura gelmesinde..şimdilik çukulata düşünüyorum bklım....:44:
Ucuz, ama sırf o şekilde biblo halinde 65krş..Tülünü filan ayrıca alıcan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?