• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

napayım ya sabahtır bi koşuşturma içersındeyım. taşınalı 1 ay oldu daha muftak dolaplarını çekmecelerini silip yerleştırdım tekrardan. gören hiç temzilik yapmamışım sanır. h. içi kadın gelecek de ayıp olmasın dıye ufaktan bı temızlık yaptım :)))

gardropu duruyordu yavrumun o'nu yerleştırdım. yıkamadım gerçi ama kutularından çıktılar en azından. ortalık derlendi toplandı hiç olmazsa. yavrumun hiç bişiyi yok dünür... acil alışverişe çıkmam lazım yavruma. :(:31:

Benim mutfak da kalk gidelim dio ama hiç içimden gelmiyo :(((
Fatmagül çıktı izleyememiştim de ona bakıyorum şimdi...
Reklam çıksa çamaşır atıcam :26:

Hayırlı günlerde kullanın:nazar: Gerçekten azar azar yavaştan almak fazla sarsmıyor, ben hepsini şimdiye bıraksaydım altından kalkamazdım.

:5:
aynen şekerim. ben aylardır alıyorum demin gardolabına yerleştıreyım aldıklarımı dedim anammmm hiç bişiyi yok gibi resmen. ya minnak minnak olduklarından dolduramadı rafları ya da hakıkaten bişi almamışım :((

bırazdan çıkıp bişiyler alıcam gibi sanki. yavruma 3-5 kıyafeti var demesinler :26:

walla bu aydan sonra kasıcaz galiba zaman çabuk geçti utandım walla daha minicik göbekli hamişler benim eksik kalmadı şeker için geldik falan diyince ateş bastı wallahiii.. galiba dünden sonra kendime aldığım lohusa pijamaları ile uzun yıllar :P idare edecegim :)
adengökçe bizim daha dolabımız yok da yerleştiremedik :) ben sadece yarım çekmece doldurdum herhalde! güle güle giysin kuzularımız :)
azelya en iyisini yapmışsın canım ben biraz ağırdan aldım galiba Allah yardım eder inşallah: )

Benim mutfak da kalk gidelim dio ama hiç içimden gelmiyo :(((
Fatmagül çıktı izleyememiştim de ona bakıyorum şimdi...
Reklam çıksa çamaşır atıcam :26:

oturdum mu kalkamıyorum kanka... o yüzden kahvaltıdan sonra giriştim hemen. fatma ile kerimin kafasını birbirine sürtüp kıvılcım çıkartıcam karar verdim.. trıballer yaa...

walla bu aydan sonra kasıcaz galiba zaman çabuk geçti utandım walla daha minicik göbekli hamişler benim eksik kalmadı şeker için geldik falan diyince ateş bastı wallahiii.. galiba dünden sonra kendime aldığım lohusa pijamaları ile uzun yıllar :P idare edecegim :)
adengökçe bizim daha dolabımız yok da yerleştiremedik :) ben sadece yarım çekmece doldurdum herhalde! güle güle giysin kuzularımız :)
azelya en iyisini yapmışsın canım ben biraz ağırdan aldım galiba Allah yardım eder inşallah: )

aynen aynen bence de hatuna kızıyordum erken dıye ama haklıymış meğersem azoşum.. :)) sağolasın bu arada canım inş. hepımızın yavruları ıyı saglıklı gunlerde gıyerler.

yuh ya bu kadar olur...

eşim geldi demin. cebınden çıkarıp para uzattı bana. dedım bu ne? annem gonderdi, gecen babamla bebege bişiyler alıcaklarmış senin zevkin biraz farklı diye almamışlar parayı gonderdiler sen alıcakmışsın dedi...

anamm dedım daha demın kızlarla yavruşumun bişiyi yok dıye konuştum beni mi duydular dedım.. :))) iyi insanım ben ya içime doğdu vallahi... ehehhe.

o değil de kızlar eşim başımda beklıyor dışarı çıkalım diye ben kaçayım... opuyorum sizi. sıyuuuu

ne kadan güzel bende hastalığımı atlatmaya çalışıyorum yataraktan:1:birde yelek bitirdim yenisini başladım senin geline:6:

Oh ellerine sağlık, gelinim fıstık olcak sayende, tabi o kadan güzel olup benim dobiş oğlumu beğencek mi bilmiyom :27:
yuh ya bu kadar olur...

eşim geldi demin. cebınden çıkarıp para uzattı bana. dedım bu ne? annem gonderdi, gecen babamla bebege bişiyler alıcaklarmış senin zevkin biraz farklı diye almamışlar parayı gonderdiler sen alıcakmışsın dedi...

anamm dedım daha demın kızlarla yavruşumun bişiyi yok dıye konuştum beni mi duydular dedım.. :))) iyi insanım ben ya içime doğdu vallahi... ehehhe.

o değil de kızlar eşim başımda beklıyor dışarı çıkalım diye ben kaçayım... opuyorum sizi. sıyuuuu

Vay anasını bala bak :53::nazar: Maşallah diyim de bozulmasın, hadi koş alışverişe, donat oğlunu muckkk :16:

anaaaaaaaa daha şimdiden beşik kertmesi yapmışlar bebekleri...:53:..benim oğlan desene kertmesiz kaldı...babası gibi geç evlensin varsın...:9:

$IMG00292-20111029-1456.webp$IMG00293-20111029-1457.webp bu bebeğide bugün bebe mağazasından aldım çok komik bişey pipisi bilem var:52::52:

Anammmm çok güzel olmuş ellerine sağlık laylam...Yalnız bebişi bittim ben ya ne kadan tatlı o öyle, şapkasından oğluma bulsam alırım :1:

Anammmm çok güzel olmuş ellerine sağlık laylam...Yalnız bebişi bittim ben ya ne kadan tatlı o öyle, şapkasından oğluma bulsam alırım :1:

teşekkür ederiz azoş teyzesi bu pek olmadı nazomun bebişininki daha başarılı olur bu acemilikti bugün oğlumun kalan eksiklerinide aldım mağazada kasanın yanındaydı biri vazgeçmiş bırakmış çok güzel falan diyince eşim hediye etti bana eve gelince poşeti açtım kilotu sıyrılmış bi baktım pipiside varmış çok güldüm ama

teşekkür ederiz azoş teyzesi bu pek olmadı nazomun bebişininki daha başarılı olur bu acemilikti bugün oğlumun kalan eksiklerinide aldım mağazada kasanın yanındaydı biri vazgeçmiş bırakmış çok güzel falan diyince eşim hediye etti bana eve gelince poşeti açtım kilotu sıyrılmış bi baktım pipiside varmış çok güldüm ama

Hahahha :))) Çok tatlı ama bebük, şaşkın bakuşluuu :D
Sen de bitirdin mi hazırlıkları artık?

Back
X