2012 Şubat Anneleri

ayyyy masallahhh kuzuyaaaaa gözünn aydınn azosss bende kilo muzadiribiymm:26::26: ama dr gayet iyi gidiyoruz dedi. bişi dimedi bana.. senin bebekte 1000 grı bulmuss yahuu benim kızz zayıf mıı yafff:26::26::26:

maşallah kızlar bebişler 1000 gr mı bulmuş anam benım kızımda daha zayıf
ekstra bişi yiyormusunuz bebiş kilo alsın diye

sahsennn ben olsamm biblo olarakk kullanırımmm.. bayılırımm minikk biblolaraa hatta daha da kücückk olanlara az mı kaldııı balımm kızz dahaa 100 günn varrrr 3 ay 10 gün

Tatlım güzel düşünmüşsün, uğraş olur sana da..Ben birmaxın sitesinden vericem siparişi, evde yapıcam..
Beğendim seninkisini de, janjanlı bi tül içine de mavili beyazlı şeker çok güzel olur, ömür boyu da saklanır.

Ne yemiyon diye sorsan daha kısa bir cevap verirdim ben sabah-öğlen-akşam olmak üzere birer bardak süt içtim 2 aydır...Süte acayip alıştım..Ama bebeğin kilosunun haftasından fazla olması iyi değil, mesela 2 hafta ileri olduğunda tehlikeli bir durum ortaya çıkıyor.

Sağol kuzum Benimkisi 1 hafta öndeymiş gelişimi ondan azcık topaç olmuş oğlan..Bu hafta 950 gr. olması normal yani.Onu da rejime soktum teyzesi

anammm benimkii 710 gr.. tam kız yanii narincikk

kızlarr zayof oluyo dimekk bebemmm.. fitt kızcelerimiz bizimm bizimki 710 gr 32 cm.. dr ince uzun olcak dediydi diye üstünde durmadım emme herkesin bebügüü kocaman olmuss bizimki sıska kalmıs

kızlar bende 63 le hamile kalmıştım şimdi 66 kiloyum 3 kilo almışım bebişde 22.haftada doktora gittik 551 gramdı.şimdi 23+3 normalmı sizce gramı?bide benim göbüşüm çok küçükkkk

Yavru guşum ben senden 1 hafta öndeyim, aramızda 1 hafta var, bebişler bir haftada 200gr. alıyor hemen hemen, benim haftama geldiğinde görürsün narin kızın 900 gr.mı bulmuş olur

kızlar bende 63 le hamile kalmıştım şimdi 66 kiloyum 3 kilo almışım bebişde 22.haftada doktora gittik 551 gramdı.şimdi 23+3 normalmı sizce gramı?bide benim göbüşüm çok küçükkkk

Senin haftanda ortalama 600 gr. oluyorlarmış..Yani 50grcık bir fark var o da birşey değil..
Ne kadar güzel 3 kilo almışsın Göbüşünün küçük olması iç karnının geniş olmasından kaynaklı olabilir.

Günaydın hanımlar.
Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsunnn....
Ben de kızların zayıf olduğu kanaatindeyim.
25+2de kızım 827 gram ve 34küsur santimdi.
Doktor zayıf ve uzun bir bebek demişti.

Günaydın hanımlar.

Günaydınnnn, hoşgeldinnn Sizin kızçeler formunu koruyor şimdiden :)

sahsennn ben olsamm biblo olarakk kullanırımmm.. bayılırımm minikk biblolaraa hatta daha da kücückk olanlara az mı kaldııı balımm kızz dahaa 100 günn varrrr 3 ay 10 gün
yani olsun be güselim 3 ay dediğin çabucak gecer göbüşün ağırlıktan aşağı iniyo korkma sen bende bayılıyorum mevlit şekerimi görümcem yapcak aslında üzülmiyceğini bilsem ben yapıcam çünkü kafam çok kalabalık biraz düşüncelerden arınmam lazım bana yardım enin kuşlar meşkaleme arkadaş lazımmm

valla azoş kafayı yiycem inanki ben eminönüne gitcem hafta içi orda bir gezincem isteyen arkadaşlarım olursa istediği modeli bibloyu bulup göndersinler ben aynını bulur yaparım onlara kargolarım die düşündüm ticaret değil benimkisi yani can sıkıntısı yoksa el örgüsünü becersem başka şeyler yapardım biliyosun sıkıntımı çok kafaya takıyorum azoşş bebeğimi üzcem diye korkuyorum hırçın bir çocuk olmasını istemem benim yüzümden

Yavru guşum ben senden 1 hafta öndeyim, aramızda 1 hafta var, bebişler bir haftada 200gr. alıyor hemen hemen, benim haftama geldiğinde görürsün narin kızın 900 gr.mı bulmuş olur

diyosunnnnnnnnn e hadi insallahh bi dahaki kontrol 21 inde.. o zaman kuzumm 30 haftalık olcakkk.. ayyy geriyede 10 hafta kalmıss olcakkk hem zaman hemen gecsin istiyorumm hemde istemiyorumm hem korku hem panikk hem heycann ne kadar degişik bişi bu. evlenirkende garp hissetmiştimm.. sabah uyanıp kocama baktıydımm napıyom ben burda yaa kim bu adam deyii.. boslukta hisettiydim kendimii. simdi yine öle garip hisler var içimde.. burdaki handikapp kocayı istedigin zaman atabilirsinn bana diyo kii hayatınınn olayı geliyoo bundan sonra hepp sana yapısık durcak biri geliyo sen hiç baba diye aglayan cocuk gördün mü sen nereye o oaraya diyo bana

Günaydın hanımlar.

benimkidee suann seninki kadar olmusturr o zamann ayyyy minikkk dosbaaammm benimmmm seninde bayramın kutlu olsun cnm

aynı duyguları hepimiz yaşıyoruz sanırım ecrincim yaa varya çocukların %90 anne die ağlıyor evet ama baba diye ağlayanada sahit oldum hatta beni ağlattı o çocuk anne ve baba boşanmış çocuk her ağlayışında baba die ağlıyodu ama nasıl içli olabiliyor yani nadirde olsa

Çok iyi düşünmüşsün canım, bu gibi durumlarda kafayı boşaltmak için birşeylerle uğraşmak şart.Hem 3-5 kazandığın da yanına kâr olur.

ay pek sevindirik oldum :118: sağol canım

Rica ederim

Hehehhee Eşin de baya ürkütücü konuşuyor Hayatımız tamamen değişecek gerçektende..Daha sabırlı olmayı öğreneceğimiz kesin..

kız ip all düz örgü battaniye örr.. örgü kadar stres attıran bişi bilmiyorum benn bu arada benim kızz yine neresini soktuysa soktuu kaburgamın altına.. her gün bi turr buraya girmek zorunda hissediyo kendinii. naha eliminn altındaa bi top duruyo yine tass gibi.. bence en yakın oldugmuz an bu ann avcumun içinde bi yeri varr ama neresi. dr un dedigine göre kafasıı

Ne kadar yakınımızda bebeğimiz dimi :)) Öyle yaslanınca daha çok hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…