2012 Şubat Anneleri

Tickerımdaki bebiş 7. ayı göstermeye başladı Ay çok heyecanlı ya burda doğuma 10 gün kala halimizi düşünemiyorum, nasıl curcuna olur

Çok iyi düşünmüşsün canım, bu gibi durumlarda kafayı boşaltmak için birşeylerle uğraşmak şart.Hem 3-5 kazandığın da yanına kâr olur.

valla azoşum inanki maddiyatı geçtim ama çevremde kapısını çalabileceğim kimsede yok allahtan gündüz çalışıyorum ev hanımı olsam şimdiye iyice psikolojiyi bozmuştum dün bütün gece çekirdek yedim sıkıntıdan oturdum düşündüm sonra ne yapayım ben die açtım örgülere felan baktım hayatımda elime şiş almadım ki ne yapayım salla dedim boşver sen aklıma şeker geldi sonra sen koymuştun dimi o silikon tabancası resimlerini filan heh ddim bu bir uğraş olur bana kızlara bir sorarım bakalım dedim yaptırcak olanlarınkini yapabilirim die düşündüm ilkte sana yazdım sen olur diosan olur sanırım :44:

hiç örgü yapmadım cnm hayatımda rezalet bişi olur beceremem kanımca anneannem burda olsaydı göstertirdi bana o zaman yapardım. ama el sanatlarına epey yatkınım elimden her iş on numara gelir kendiminkinden başlıycam bu şekerleri yapmaya resim felan eklerim bir ara paylaşırım sizlerlede oy gelinimi yirim ben ne yapıyo kim bilir benden 3 hafta öndesiniz ne hissettiğinizi bilemiyorum ama fikir alıyorum sizlerden bu arada bende şişmeye başladım gözünüz aydın bu mide yanması beni öldürüyo die devalı ağzımda bişi yiyiroum habire şiştim akşam tatıya çıktım gözlerim faltaşı gibi açıldı sınırlamassam kendimi bu bebek normal dünyaya zor gelir

Ben eklemiştim canım evet..Neden olmasın, kendine güveniyorsan herşey olur.

ben o zaman burda olamicam kesin ama olsun napalımmmm...gönüller bir...

Öyle canım, eşin seni akşamları dolaşmaya çıkardığında arada internet cafeye uğrarsın olmaz mı?

herkeste bi telaş nasıl olacak acaba diye gerçekten komik olur

Telaş, korku :18: :))

ayy kıyamam evet hepsi anne diye aglyor genelde. oyhhhh içim daraldı.. insallah iyi bi anne olurumm. simdiden düsünüpp vicdan azabı cekiyorumm ya cok aglayınca sinirlenirsemm, bakamassam ona,sıkılırsam falan diye:26::26: umarım iyi bi anne olurum

Ne kadar yakınımızda bebeğimiz dimi :)) Öyle yaslanınca daha çok hissediyorum

evet cnmm saolsun felakett tellalı gibi:26::26: ben zaten cok sabırlıyımdırr.. dahası bünyeye zararr evett böyle olunca cok duygulanıyorumm.. hatta üzülüyorumm elin altında ama kucagıma alamıyorumm sevemiyorum,kime benziyo bilmiyorum,gülüsünü görmüyorumm.. tek iyisi olupp olabilecegii en güvenli yer

Doğuma az kala bende kesin korku olur, yusuf yusuf
Allah nasip etsin de o günleri sağlıkla...

Azoş bu arada sen birmaxtan o mavi meleği mi alıcan?
Ben de birmaxtan alıcam sanırım.

kızlar içinizde vın kullanan varmı eşim bana vın alalım diyo usb internet varya ondan..ama kilobaytı geçtimi fazla para gelir diye kararsız kaldım:44:

ayyyy masallahhh kuzuyaaaaa gözünn aydınn azosss bende kilo muzadiribiymm:26::26: ama dr gayet iyi gidiyoruz dedi. bişi dimedi bana.. senin bebekte 1000 grı bulmuss yahuu benim kızz zayıf mıı yafff:26::26::26:

Selam ecrinn senın kızının kılosunu ne zaman baktırmıstın yanı tam olarak gunun ne zamandı?Benım de 715gr. ve kız.Demek kı normalız heralde yahu..Ben de tırsmaya baslardım sımdık bizimkiler ufak mı kı....

Doğuma az kala bende kesin korku olur, yusuf yusuf
Allah nasip etsin de o günleri sağlıkla...

Azoş bu arada sen birmaxtan o mavi meleği mi alıcan?
Ben de birmaxtan alıcam sanırım.

Evet canım birmaxtan vericem siparişi, sen hangisini beğendin?

kızlar içinizde vın kullanan varmı eşim bana vın alalım diyo usb internet varya ondan..ama kilobaytı geçtimi fazla para gelir diye kararsız kaldım:44:

Benim normal modem :26:

Yok güzelim ben Samsun'dayım..

hım anladım zaten burda olsan azoş eminim ki bir organizasyon yapardın buluşma için
ben kaçıyorum kociş beni bekliyo işlerimiz varmış ahkikohkoh işi bırakıyorum kaytarıyorum
baba beni affet kendinize ii bakın p.tesi görüşürüz azoş benim iş aklında olsun heee
senden destek bekliyorum bacımm

24+3 tü cnmm.. dahası 25 ti ama dr 24+3 cıkıyo suan didi. yok cnmm boyu gayet yerinde bence 32 cm e kilosu da o hafta 750 gr veriyodu zati. gecen ay 420 gr dı.. bi ayda 290 gr almıs yani. dr seninkii benimkinden toplu bilem cıkmıs onlar erkek adamm iri olcekler tabe.. sona bizim kızlarıı korucaklarr

Evet kesin buluşurduk
Kendine iyi bak canım hoşçakal

Aslında benim nette görüp beğendiğim şuydu:

Eki Görüntüle 280533

Ama birmaxta bu beğendiğimden yok da şu var, ona da tam karar veremedim:

Eki Görüntüle 280534

Ya o melek kızları ben de görüp çok beğenmiştim ama fiyatları çok uçuk dimi..Birmaxtaki bence çok şeker, bunun altına pembeli tülü bağlayacaksın, tüy de ekleyebilirsin gayet şık olur..Ben de mavisini yapıcam işte..50 tanesi 100 tl.ya geliyor silikon tabancası, 3 adet silikon, magnet, tül, kurdale, isim kartı, lavantası dahil.Ama ben lavantadan caydım..Hepsinin bir tek lavanta hariç siparişini vericem, sonra doğuma 15 gün kala felan burdan şekerini alıcam sadece şekeri içine ekleyip yapıcam inşallah.

Fiyatları çok uçuk melek kızların cidden...Tül bağlasam mı acaba diye düşündüm ben de...Yoksa direkt magneti bu meleğin arkasına mı yapıştırsam...
Bi de bunlar çubuklu ya böyle (hani HAYATIM'ın yeğeninin diş buğdayı fotosunda vardı) köpükten bi nazar boncuğu olacak ona saplıcaksın çubuklarından bunları....

Buda da saplamışlar, çok tatlı duruyor..

Magneti zaten bebişin arkasına yapıştırcan, ama altında tül olması lazım, içine ya lavanta ya da şeker girecek..

Bak tüllüsü bitmiş hali;

Eki Görüntüle 280545

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…