- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #36.181
slm kizlar icim el vermedi ben yine geldim
su tabloyu yapalim insAllah ilgilenen birisi bana liste yollasin bir zahmetttt
günaydın kızlar bugün tatil hepinize ama ben işteyimbayramınız kutlu olsun
Gurbetım, en son ben ılgılendım lıste ıle.
Sonra bende bıraktım.
Cunku; dıyorum kı; 'lutfen bılgılerınızı ozelden gonderın'
Fakat bır kac kısı harıc foruma yazıyorlar, gozden kacırdıgımda ıse sıtem edıyorlar.
Lısteyı guncellemek ıstedım bır ara, baktım kımse oralı olmadı.
Bende en sonunda vazgectım.
Elımde olan bılgılerı gonderırım sana, ozelden.
Elbette aralarında guncellenmesı gereken bılgıler vardır.
Günaydın ecrinnn
Sanki benim karnımda azcık aşağıya inmiş gibi geldi :26:
günaydınn balımmm.. ay bilmiyorum ben yukardann bakınca burnumun dibinde gibi geliyo.. sonra gördügümm her aynaya baktımm. evett asagıda duruyo ama acaba hep bölemiydi hiç dikkat etmemişimm:44::44: kadınaa nasıl asagıda dedim.. baya inmişş valaa ben dogum yakın sandım daha 6 ay bitiyomus dedi.:26::26: dogurcak gibisin didisimdi karnıma bakıyorumm süreklii. acaba bi degişiklik görcek miyim diye:26::26: acaba hep asagıdaydı da dikkat mi etmedik
Yok ben dikkat ettim yukardaydı biraz daha benimkisi...Ama benim bebüşün kafası yukardaydı, belki koca kafası yüzünden yukarda duruyordu karnım :))
Dün doktora gitmeden önce baktım sanki inmiş, sonra doktorda öğrendim meğer normal doğum pozisyonuna girmiş kafası aşağıda artık..Bilmiyorum belki ondandır..
He bi de dün akşam senin yazdığın birşeyi okudum geri geri yatarken karnının ortasında toplanması, ay bende de oluyor ve çok tırsıyorum, yatarken, yataktan kalkarken oluyor :)))
Günaydın bayanlar..
Azelyacım geçmişe şöle bir bakayım dedim..
Maşallahh sana ve kuzuna..
Bende 64 kilo geliyorum kuzu..
Sıkma canını bak ama bebişininde kilosu gayet iyi..
Bakalım bende Pazartesi gitcem şeker yüklemesi ve normal kontrol için..
Doktora sormadınız değil mi o karnın ortasında toplanıyor gibi olduğunda ne yapıyor acep
Doktora sormadınız değil mi o karnın ortasında toplanıyor gibi olduğunda ne yapıyor acep
Yok ben dikkat ettim yukardaydı biraz daha benimkisi...Ama benim bebüşün kafası yukardaydı, belki koca kafası yüzünden yukarda duruyordu karnım :))
Dün doktora gitmeden önce baktım sanki inmiş, sonra doktorda öğrendim meğer normal doğum pozisyonuna girmiş kafası aşağıda artık..Bilmiyorum belki ondandır..
He bi de dün akşam senin yazdığın birşeyi okudum geri geri yatarken karnının ortasında toplanması, ay bende de oluyor ve çok tırsıyorum, yatarken, yataktan kalkarken oluyor :)))
Sağol canımBugün diyete başladım, bblau liste gönderdi sağolsun, sabah bi heves başladım uygulamaya inşallah bozmam da bundan sonrasında ayda 4 kilo almalarım son bulur inşallah
İnşallah sonuçların güzel çıkar canım
Yok tatlım sormadım ben aklıma gelmedi, hatta resmi almayı bile unutmuşum doktor "gözünaydın bebek dönmüş" diyince
dr a gittigimde farkında degilgimm bendünn gündüz hafiffce bi daha denedimm yine pörtledii ayy cok komikkk.. ama dün gecee karnımın üst kısmı tamamen bostu altı tas gibiydii.. :26:
yaaaaa ayyy hadi gözünaydınnnbelkiii de ondandırr.. benn sasırdıydım ama esim öle garip bi tepki verinde benim sasırmama fırsat vermedi sen dün dr a mı gittinn?? du bakayım gecmişeee
dr a gittigimde farkında degilgimm bendünn gündüz hafiffce bi daha denedimm yine pörtledii ayy cok komikkk.. ama dün gecee karnımın üst kısmı tamamen bostu altı tas gibiydii.. :26:
Hadi bakalım inşallah diyet konusunda başarılı olursun cnm
Ben bu aralar acayip tatlı aşeriyorum..
Eve künefe söyledim her akşam bir porsiyon yapıp yiyorum yoksa tatlı krizine giriyorum..
Kurban bayramıda geliyor..Et yiye yie iyice şişerim heralde..:S
Kendime hakim olmam lazım..
Ben pazartesi unutmazsan sorayım bakalım..
Çünkü bende öle karnımda birşeylerin toplandığını karnımın kasıldığını hissediyorum..
Selam kızlar, biz doktorumuza gittik geldik...Henüz geçmişe bakamadım..
Doktor amcamız "meyveyi de kes" dediSıkı bir diyete gir dedi, üzerinize afiyet 63 kilo olmuşum, yani 1 ayda 4 kilo daha almışım...Çok utandım doktorda..
Dahası bebişim de tombikmiş..1kg 115gr.1 hafta önden gidiyormuş, kendim alırken onu da besilemişim..
Neyse ki 4kgnun altında doğar dedi de rahatladım.
Bu arada benim için en sevindirici haber bebeğimin dönmüş olması oldu :)) Çok şükür şimdilik normal doğum gibi gözüküyor.
Benden bugünlük bu kadar, şimdi bir yandan geçmişi okuyayım.
iyilik güselim senden naber?Günaydın canım naber?
kız panik yapma bişi olmaz normal artık az zamanımız kaldı teleaş yapmagünaayyyddınnnnnnayhhh kimse yokkk:26::26::26: dünn biri bana karnın cok asagıya inmiş dogum yaklastı mı dedi:26::26: acaba hep asagıda mıydı:44::44: cooookkkk cnm sıkılıyo.. esimi gönderdim işe evv resmen üstüme geliyoo:26: sabah ta ezan saati kızımm içerde dönüp duruyodu.. ilk defa uyandırdı beni
yok ya size öle geliyo ağırlık oldukça göbük aşağıya incek tabi tepeleme durcak hali yok yaGünaydın ecrinnn
Sanki benim karnımda azcık aşağıya inmiş gibi geldi :26:
İvit toktora gittim, acı ama gerçek aldığım kilo 14e ulaştı
Ben epeydir akşamları uzandığımda hissediyorum ama doktora hep bir problemle gittiğim için aklımdan çıkıveriyordu..
İlk hissettiğimde epey korkmuştum Allahım ne oluyor diye..
Pazartesi sorayım bakalım ne dicek doktorum..
ayyyy masallahhh kuzuyaaaaagözünn aydınn azosss bende kilo muzadiribiymm:26::26: ama dr gayet iyi gidiyoruz dedi. bişi dimedi bana.. senin bebekte 1000 grı bulmuss yahuu benim kızz zayıf mıı yafff:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?