2012 Şubat Anneleri

şimdi kadının biri dedi ki

mahsun kırmızıgül'ün dediği gibi

ne insanlar gördüm üstünde elbise yok ne elbiseler gördüm içinde insan yok

hahahahahahahahahahahahaha yuh yaaaaaaaaa

HTML:
Hoşgeldin canım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin :nazar:
Ben travel sistem aldım. Jane (Concord) Marka.
Aslında fikrim bebeconforttan yanaydı ama satıcı son anda Jane lehine ikna etti :34:
İkisini de önerebilirim. Oturma ünitesi Şaseden ayrılan-yerine puset takılabilen tipler olduğu için taşıması daha kolay, kapladığı alna küçük oluyor.[/QUOTE]

öneriniz için çok teşekkür ederim. bu markaya hiç bakmamıştım. en kısa sürede gidip inceleyeceğim.

Bi de başka türlüleri var ya o programların evden kaçanları filan konuştukları, asıl onlar beni çok fena yapıyo :26:
3 gün izlesem kesin psikolojik tedavi başlarlar bana

evet, aynen

hoşgeldin :) bana görümcem oğlunun ana kucağı ve pusetini verdiği için yorum yapamıyorum, hiç bakmadım çünkü.

kızlar şeker yüklemesine giderken şişelerimizi evden kendimiz götürüyoruz dimi???
yoksa orda mı şekerli suyla dolu bi pet şişe veriyorlar elimize?

Bana pet şişede vermediler, kağıt bardaktı kocaman.

şimdi kadının biri dedi ki

mahsun kırmızıgül'ün dediği gibi

ne insanlar gördüm üstünde elbise yok ne elbiseler gördüm içinde insan yok

hahahahahahahahahahahahaha yuh yaaaaaaaaa

Ahahahahahaha Süpermiş

Ahahahahahaha Süpermiş

ben tesadüfen bi kaç hamilenin o şekerli suyu içtiklerini görmüştüm de hastanede,pet şişedeydi!o yüzden sordum!ben öyle ordan verilen pet şişeleri kullanamak istemem!inşallah bardakta verirler,tek kullanımlık bardaklarda!ben yinede bi pet şişe bulundurucam yanımda!

Selam kızlar, biz doktorumuza gittik geldik...Henüz geçmişe bakamadım..
Doktor amcamız "meyveyi de kes" dedi Sıkı bir diyete gir dedi, üzerinize afiyet 63 kilo olmuşum, yani 1 ayda 4 kilo daha almışım...Çok utandım doktorda..
Dahası bebişim de tombikmiş..1kg 115gr. 1 hafta önden gidiyormuş, kendim alırken onu da besilemişim..
Neyse ki 4kgnun altında doğar dedi de rahatladım.
Bu arada benim için en sevindirici haber bebeğimin dönmüş olması oldu :)) Çok şükür şimdilik normal doğum gibi gözüküyor.
Benden bugünlük bu kadar, şimdi bir yandan geçmişi okuyayım.

Son düzenleme:

Ahahahahahaha Süpermiş

kızlar şeker yüklemesine giderken şişelerimizi evden kendimiz götürüyoruz dimi???
yoksa orda mı şekerli suyla dolu bi pet şişe veriyorlar elimize?

biz kendimiş 500lük su aldık
50 gr beyaz tozu verdiler karıştırdık içtim

Gözün aydın azoşum maşallah subhanallah oğluşuna
Şimdi toplam 12 kg mi oldu? 49la hamile kaldım diyodun ama dimi, 14 olmuş.....
Yavaşla cidden kuşum, aman diyim...
Ama meyveyi de kesersen ne yicen, diyetisyene mi gitsen ki acaba?

Doktorlara söylemesi kolay meyveyi kes diyet yap. bende 2 haftadır çok dikkat ediyorum kilo almadım ama bide bana sorun. Resmen geceleri açlıktan uyuyamıyorum..

bebeğine maşallah cnm
ay benim bebişim kaç kg oldu acaba yaaaa
yarın olsun hemennn
oy meyvede mi gitti
hele gofret artık yassah sana iyiceee

Doktorlara söylemesi kolay meyveyi kes diyet yap. bende 2 haftadır çok dikkat ediyorum kilo almadım ama bide bana sorun. Resmen geceleri açlıktan uyuyamıyorum..

Alışıyo be insan
Ben ömrü hayatımda ilk kez diyet yapmayı başarıyorum.
Biraz koca boğazlı olduğumdan hep hamilelikte naparım diye korkardım ama doktor herşeyi yasaklayınca bebeğe zararı olacak diye öyle bi sahip çıkıyorum ki boğazıma.
Ama sadece kilo olsaydı sorun, hiç takmaz tam gaz devam ederdim de, şeker yüklemesinde henüz rekorumu birak kıran egale eden dahi çıkmayınca, el mecbur :26:

hoşgeldin, ben de bugün şeker yüklemesi yaptırdım, gitmişken kontrol de etti, benimki de 1232 gr olmuş, seninle aynıyız ya, ama benim kilomu hiç ölçmez ben o yüzden rahatım, kendim takip ediyorum, ben de bir ayda 2 kilo kadar aldım ama zaten hamilelikten önce de fazla kilom vardı

Ahh babuş sorma yavaşladım, daha sebzeden balıktan başka birşey yemicem, ekmek yok artık..3 hafta sonra çağırdı 1 kilo alıp gitmem lazım (
Aksi gibi sabahtan evde kek yapmıştım, yiyemicem
Toplam 14 etti
Diyetisyene gitmeye giderim de boğazımı tutamadıktan sonra neye yarar.

Canımcım sen bu diyet işini bizede öğret. bende azelya gibi kilo alanlardanım 9 kilo aldım. Doktorum her gittiğimde aman kiloya dikkat deyip duruyor.
İnan fazla yemiyorum. Acaba ödemmi diyorum. Ben hamile kalmadan önce çok bitki çayı içerdim onlarda ödem attırıyor. Şimdi içemiyorum. ondanmı acep kilo alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…