- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #36.081
Hoşgeldin canım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin :nazar:
Ben travel sistem aldım. Jane (Concord) Marka.
Aslında fikrim bebeconforttan yanaydı ama satıcı son anda Jane lehine ikna etti :34:
İkisini de önerebilirim. Oturma ünitesi Şaseden ayrılan-yerine puset takılabilen tipler olduğu için taşıması daha kolay, kapladığı alna küçük oluyor.[/QUOTE]
Bi de başka türlüleri var ya o programların evden kaçanları filan konuştukları, asıl onlar beni çok fena yapıyo :26:
3 gün izlesem kesin psikolojik tedavi başlarlar bana
selam arkadaşlar..aranıza yeni katıldım. bende 24+4 günlük hamileyim ve bir kız bebek bekliyorum. doğum tarihi 14 şubat olarak görünüyor DURU mun :)
hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.. bende ana kucağı ve puset konusunda çok kararsızım.. travel olan setlerden bakıyorum
ama her satıcı farklı bir yorum yaptığı için kafam karıştı. bunları temin eden yada önerisi olan varmı?
kızlar şeker yüklemesine giderken şişelerimizi evden kendimiz götürüyoruz dimi???
yoksa orda mı şekerli suyla dolu bi pet şişe veriyorlar elimize?
şimdi kadının biri dedi ki
mahsun kırmızıgül'ün dediği gibi
ne insanlar gördüm üstünde elbise yok ne elbiseler gördüm içinde insan yok
hahahahahahahahahahahahaha yuh yaaaaaaaaa
kızlar şeker yüklemesine giderken şişelerimizi evden kendimiz götürüyoruz dimi???
Bana pet şişede vermediler, kağıt bardaktı kocaman.
AhahahahahahaSüpermiş
bana plastik bardak içinde verdiler, evden bir şey götürmedim.
Bana pet şişede vermediler, kağıt bardaktı kocaman.
AhahahahahahaSüpermiş
Selam kızlar, biz doktorumuza gittik geldik...Henüz geçmişe bakamadım..
Doktor amcamız "meyveyi de kes" dediSıkı bir diyete gir dedi, üzerinize afiyet 63 kilo almışım, yani 1 ayda 4 kilo daha almışım...Çok utandım doktorda..
Dahası bebişim de tombikmiş..1kg 115gr.1 hafta önden gidiyormuş, kendim alırken onu da besilemişim..
Neyse ki 4kgnun altında doğar dedi de rahatladım.
Bu arada benim için en sevindirici haber bebeğimin dönmüş olması oldu :)) Çok şükür şimdilik normal doğum gibi gözüküyor.
Benden bugünlük bu kadar, şimdi bir yandan geçmişi okuyayım.
Doktor amcamız "meyveyi de kes" dediSıkı bir diyete gir dedi, üzerinize afiyet 63 kilo almışım, yani 1 ayda 4 kilo daha almışım...Çok utandım doktorda..
Dahası bebişim de tombikmiş..1kg 115gr.1 hafta önden gidiyormuş, kendim alırken onu da besilemişim..
Bu arada benim için en sevindirici haber bebeğimin dönmüş olması oldu :)) Çok şükür şimdilik normal doğum gibi gözüküyor.
ben bayılıyorum
niye salı
Doktor amcamız "meyveyi de kes" dediSıkı bir diyete gir dedi, üzerinize afiyet 63 kilo olmuşum, yani 1 ayda 4 kilo daha almışım...Çok utandım doktorda..
Doktorlara söylemesi kolay meyveyi kes diyet yap. bende 2 haftadır çok dikkat ediyorum kilo almadım ama bide bana sorun. Resmen geceleri açlıktan uyuyamıyorum..
Doktor amcamız "meyveyi de kes" dediSıkı bir diyete gir dedi, üzerinize afiyet 63 kilo olmuşum, yani 1 ayda 4 kilo daha almışım...Çok utandım doktorda..
Gözün aydın azoşum maşallah subhanallah oğluşuna
Şimdi toplam 12 kg mi oldu? 49la hamile kaldım diyodun ama dimi, 14 olmuş.....
Yavaşla cidden kuşum, aman diyim...
Ama meyveyi de kesersen ne yicen, diyetisyene mi gitsen ki acaba?
biz kendimiş 500lük su aldık
50 gr beyaz tozu verdiler karıştırdık içtim
bebeğine maşallah cnm
ay benim bebişim kaç kg oldu acaba yaaaa
yarın olsun hemennn
oy meyvede mi gitti
hele gofret artık yassah sana iyiceee
Gözün aydın azoşum maşallah subhanallah oğluşuna
Şimdi toplam 12 kg mi oldu? 49la hamile kaldım diyodun ama dimi, 14 olmuş.....
Yavaşla cidden kuşum, aman diyim...
Ama meyveyi de kesersen ne yicen, diyetisyene mi gitsen ki acaba?
Ben de liarac alayım diyorum. Henüz çatlamadım çok yavaş kilo aldım ama artık her an başıma gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?