2012 Şubat Anneleri

Bana da avrupada daha çok tatil yapıyorlar gibi geliyor
Pazartesi,Salı tatilmiş sanırım İtalyada mesela :)
Evelsi gün de Avusturyada tatildi :)

Ben yanlis ulkedeyimmm o zaman..
Bizim agustosta tatilimiz vardi... O zamandan beri daha yok... Yeni yilda olcak...
Senede maximum 8-9 gun anca tatil oluyor...

ben chicco aldım canım.
Ama tükendiğinde sebamede çevirebilirim.

sağol canım bizim hastanedede sebamed kullanıyorlar biberonda bebedor veya avent miş kauçuk uçluymuş sanırım sebamed alıcam biberonda bakalım artık aslında emer diye düşündüm am malum çalışınca biberon lazım olacak

aynen canim yaa... zor egiliyorum ben artik... agrim oluyor... oturdugum yerden kalkarken sancim filan olabiliyor... ama bugun de proje mudurum bana 3 aylik saniyordum ben seni dedi... kafam karisti...:44::44::44:

selam herkese, ben de bugün şeker yüklemesi yaptırdım, şekerim ilk bir saatte 140 çıktı, ikinci 60 dk da 108 çıktı, şekerin yok dedi dr ama kansızlık başlamış dedi, kan ilacı yazdı. bebeğim 1232 gr olmuş, boyu da 38 cm civarı. toplamda 3 kez kan aldılar, yüklemeden önce, yüklemeden 60 dk sonra ve 120 dk sonra bir daha.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM MASALLAH BEBEĞİNE

maşallaah kilosuna 1000 gr'ın üstlerini gördük ya artık sırtımız yere gelmez. bana 75 gr yüklendi. açlık şekerim 75, 1 saat sonrası 136, 2saat sonrası da 105 çıktı. normal dedi doktorum. kan değerlerimde de sorun yokmuş. ama kan ilacını 14 haftadan beri düzenli olarak kullanıyorum zaten... hayırlı olsun sonuçlarrrrr

her saat mi olcuyorlar canim... ben 3 saat filan beklenip oyle olculuyor saniyordum...

her saat mi olcuyorlar canim... ben 3 saat filan beklenip oyle olculuyor saniyordum...

şekeri içmeden ölçüyorlar, içiyorsun 1 saat bekliyorsun, tekrar ölçüyorlar, 1 saat daha bekliyorsun, bir daha ölçüyorlar. toplam 3 ölçüm, ve muayeneyle birlikte yaklaşık 3 saat kalıyorsun orda. kantindekilerle kanka olduk o gün. doktorum bana mümkünse hareketsiz bekle dedi diye çıkıp gidemedik de. vardır herhalde bir bildiği

maşallah bebeğine

yok italya diil, ingilteredeyim.. agustosun son ptesi tatildi... sadece bir gun yani... yazin kapanisini yaptik.. italyada da oylemidir bilmem..? :26:

İtalyanlar firmasına göre değişmekle birlikte her sene ağustosta 2-3 hafta kadar toplu kapanış yapıyorlar.

Ben iki biberon aldım biri chicconun diğeri dr.brown’un. İkisi de gaz önleyiciymiş…
Bir de anne memesi şeklinde olanı varmış chicconun onu övüyorlar.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM MASALLAH BEBEĞİNE

maşallah bebeğine

teşekkürler

benimde insallah kasim sonunda yapilcak testim... rutin testlerden diil burda.. ben cok zorladim diye yapmaya karar verdiler... oncesinde 3 gun mu ney diyeti var... belli bir listedeki yiyecekleri tuketmemi soylediler... bakalim uyabilcemmi diyete...

italyanlar baya uzunn tatil yapiyormus o zaman.. benim dedigim 8-9 gunluk tatil bir senede olan toplam tatildi... zaten guneydeki ulkeler daha uzun tatil yapiyorlar.. ispanyadaki bankalar filan haftaici sanirim 2'de kapaniyormus...

Burda diyet yapmadan veriyorsun ilk testi.
Eğer sınır değerlerde çıkarsa ilk testin, sonra birkaç günlük bir diyete tabi tutup sonra daha fazla glukoz yükleyerek daha uzun bir test daha yapıyorlar...

İtalyanların öğle tatili de uzun...2 saatte ancak geliyorlar yerlerine.

ula esra erol'da bi kadın var şuan dioki

türkan şoray'ın gençliğine benziyorum
güzelliğim başıma bela
kimse rahat bırakmıyo
herkes beni kıskanıyo
bak telefon geldi
bakın başım belada heryerde
herkes peşimde :53
puhahahaha almanca biliyom dedi
ich heise fadile
ich heise gut
hahahahhahhahahahahahahahahaahhahaa

bi de özgüvenim var diyonuz püüüüüüüü size

evet özgüven olayını bi daha düşünmek lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…