- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #36.121
Sağol canım..Benimkisi ters duruyordu yani kafası yukardaydı, bu haftalarda dönmeye başlıyor ama doğuma kadar her an dönebilir..
Vallahi şu an iri dedi, sanırım bu dönem iri olan bebekler kgnun altında doğuyor yanlış olmasın da verdiğim bilgi..Neye dayanarak dedi onu hiç bilmiyorum, belki kilo alış durumuna göre demiştir.
Sağol canım aklımda bulunsun, gebelikte bir zararı yoktur değil mi?
Aman diyim dikkat et
niye raporlusun
geçmiş olsun niye raporlusun adese?
Benimki 4 tekerli ama 360 Derece dönenlerden. Sanırım onlar kullanışlı oluyormuş. Bir de bebeconfort marka var, onu da ben çok beğendim araştırırken, önerebilirim.
Travel sistemlerini.
Ben bir park yatak aldım, ama normallerinden daha ufak ebatta, yatak odamda kullanmak için.
Bir de mobilya beşik alacağım Allah nasip ederse.Onu da ayrı odada kullanmak için, yanımdan ayırdığımda.
Bende 9 kilo aldım, herkes sadece karnın var hiç kilo almadı diyor, bende şaşırıyorum. Ama benim boy 1.75 olunca kilo dağıldı sanırsam
kızlar kusura bakmayın nolur mesajı yazmamla küçük kızımın ağlayıp bilgisayarı alması bi oldu.cevap da yazamadım aklım sizde kaldı.bu arada çok hastayım boğazım acayip durumda.antibiyotik kulanıyorum mecburen.öpüyorum hepinizi.....
Ben de boydan kazanıyorum işte.
Ama biz kilo aldık mı da çam yarması gibi oluyoruz
kızlar kusura bakmayın nolur mesajı yazmamla küçük kızımın ağlayıp bilgisayarı alması bi oldu.cevap da yazamadım aklım sizde kaldı.bu arada çok hastayım boğazım acayip durumda.antibiyotik kulanıyorum mecburen.öpüyorum hepinizi.....
Tamam ben değişimleriyle birlikte yollarım sana.
Çok rahat bir liste aslında, o kadar çok değişim alternatifi var ki, sıkmıyor insanı.
Hotmailine atarım akşam
Azelya ben artık markete gitmiyorum, eşimde listenin dışında bişey almıyor. Evde abur cubur yok artık.. Bakalım bu yöntem tutacakmı. Bide ben süt, peynir ve yoğurdu yarım yağlı yiyorum..
tatlım kendim mi yazdım bunu diye baktımaynı beni anlatmışsın. 1 ayda 3 kilo almalar, toplamda 9 kiloya ulaşmalar, üstelik bebeğin de 1035 gr çıkması 24+6'da iken... daha ne diyim ki herkes de hiç kilo almadın maşallah falan diyor bana. benim kocaman bir karnım var başka da hiiiiiiç birşey yok. 34 beden hamile pantolonları giyiyorum, 36 beden kot resmen bol geldi-geçen hafta aldım... nedir bu iş anlamadım gerçekten nereye gidiyor bu 9 kilo, manyak oldum cidden ya
gebelikte zararı yokm diye biliyorum. Gaz sorunumda azaldı..
tamam canim, ben arastirayim onu merak ettim...
bu arada probiotik yogurt zararli diil hamilelerde.. ben sut icemedigim icin bazen probiotik yogurdu kalsiyum alimm diye yiyorum..gercekten de tok tutuyo..
Kızlar ben çıkıyorum.
Akşam listelerinizi yollayacağım.
Eğer tansel ve azelya dışında başka isteyen varsa özel mesaj atarsa yollarım.
Foruma yazarsanız gözden kaçırabilirim.
Öperim :79:
selam arkadaşlar..aranıza yeni katıldım. bende 24+4 günlük hamileyim ve bir kız bebek bekliyorum. doğum tarihi 14 şubat olarak görünüyor DURU mun :)
hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.. bende ana kucağı ve puset konusunda çok kararsızım.. travel olan setlerden bakıyorum
ama her satıcı farklı bir yorum yaptığı için kafam karıştı. bunları temin eden yada önerisi olan varmı?
Bu yükleme önce aç karna kan alınıp açlık şekerine bakılıyor.
Daha sonra şekerli-limonlu bir su içiriyorlar sana. Bir saat bekliyorsun, bir saatin sonunda tekrar kan alıyorlar ve tokluk şekerine bakıyorlar.
Eğer değerlerin iyi çıkarsa bir daha tekrarlanmıyor. Ama sınıra yakın çıkıyorsa riskli kabul ediliyorsun, şeker oranı artırılıp tekrar bir test yapılıyor bu kez, 1-2-3. Saatlere bakılıyor kan alınarak. Saat başı yani.
Bir de benim gibi, sınır mınır tanımayıp tek rakibim türk hava yolları diyenler var, aşırı yüksek çıkanlar, başka teste gerek kalmadan gestasyonel diyabet yani gebelik şekeri (gizli şeker) teşhisi konuyor ve tedavisine geçiliyor.
Bence önemli doktorundan iste bunu.
Ben de liarac alayım diyorum. Henüz çatlamadım çok yavaş kilo aldım ama artık her an başıma gelebilir
azelya doktora gitmişin sanırım nasıl geçti oğlun nasıl..geçmişi pek okuyamadım bere örüyorum burda oğluma yahuuuunapim bi elimde şiş bi elimde maouse kafayı yicem.. meyvenin çoğu evet kilo yapıyor..bende mandalina aşıklığı var buaralar 3 tane en az yiyorum ikide nar ohhhhhhhh yarasın oğluma.....
bugün tekmiklemiyo yaaa annem şapkamı bitirsin diyo herhalde....
Geçmiş olsun bende geçen hafta 3 gün gripten yattım çok zor iyileştim.. Kendine çok dikkat et..
sizlerdede varmı acaba kızlar,ben 26 haftalık oldum yeni başladı bunlarbirde kızım az hareket etmeye başladı,önceden daha fazlaydı
özürdilerim buraya ne zaman girsem dertlerimi anlatıyorum,ama inanın yazdıklarınızı hep okuyorum,sizlerle üzülüp sizlerle mutlu oluyorum,Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsim Rabbim..
Mide yanması var bendeGeceleri acı su bile geldiği oluyor ağzıma.
Hareketleri ağırlaşabilir zaman zaman, ben yorgunken bebeğim pek oynamıyor, ya da ayaktayken daha az hissediyorum, genelde uzanıp film izlerken oynar...
teşekkür ederim azelya,kontrolüm bayramdan sonraya o zamana kadar yine hep merak içinde olucam,elimde değil :) galiba soda içmek iyi geliyomuş bu gece onu denicem,benimde geceleri zehir gibi geliyor midemden ağzımasoda inş.geçirir..
Selam canım..Çok şükür oğlum iyi, hatta 1 hafta önde biraz iriAnası da oğlu gibi iri çıktı Rejime gir dedi doktor, meyveyi de kes dedi..Böyle işte canım aklıma eseni yiyemicem artık. Şapka mı örüyorsun? Paylaş bitince de bizle
teşekkür ederim azelya,kontrolüm bayramdan sonraya o zamana kadar yine hep merak içinde olucam,elimde değil :) galiba soda içmek iyi geliyomuş bu gece onu denicem,benimde geceleri zehir gibi geliyor midemden ağzımasoda inş.geçirir..
tamam paylaşıcam..çok sevindim..tombul bi bebekmi olcak acaba..inş boydan sana çekmez ..hem tombul hem kısa..şaka yapıyorum heee....bende tutamıyorum kendimi...çevremde herkes kilo aldın diyo..fark ediliyo artık bılım bılım etler..napalımm...amannn şimdi yemicemde ne zaman yicem....hamileleiğin en güzel yanı yemek yedikten sonra çıkan göbeğin hamileyken hiçç anlaşılmamasıymış....bunu fark ettim bende ... bizimkide doktora göre iki gün geride..olsun sağlıklı olsunlarda.....offfff ben şapka örüyorum ama daha ismi yok oğlumun yaa...demir mi koyayım sence....:44: başkamı bulayım ne dersin?...eklicem yarın ördüklerimi...teyzeleri
bu akşam bitirmeli....
Hehehe yok şükür boyu babaya çekmiş herhalde normal gidiyor şimdilik 35 cm.
Ben Demir'i beğeniyorum canım, dediğim gibi anlamına pek takılmıyorum, ona bakarsan benimkinin de anlamı : bir yön ismi, yani içine sineni koy pek duyma elalemi..
Yarın bakarım ekledikten sonraBenim elimden gelmez hiç örgü.
sizlerdede varmı acaba kızlar,ben 26 haftalık oldum yeni başladı bunlarbirde kızım az hareket etmeye başladı,önceden daha fazlaydı
özürdilerim buraya ne zaman girsem dertlerimi anlatıyorum,ama inanın yazdıklarınızı hep okuyorum,sizlerle üzülüp sizlerle mutlu oluyorum,Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsim Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?