2012 Şubat Anneleri

tamam canim, ben arastirayim onu merak ettim...

bu arada probiotik yogurt zararli diil hamilelerde.. ben sut icemedigim icin bazen probiotik yogurdu kalsiyum alimm diye yiyorum.. gercekten de tok tutuyo..

kızlar kusura bakmayın nolur mesajı yazmamla küçük kızımın ağlayıp bilgisayarı alması bi oldu.cevap da yazamadım aklım sizde kaldı.bu arada çok hastayım boğazım acayip durumda.antibiyotik kulanıyorum mecburen.öpüyorum hepinizi.....

Geçmiş olsun canım, toparlarsın inşallah kısa zamanda.

Geçmiş olsun bende geçen hafta 3 gün gripten yattım çok zor iyileştim.. Kendine çok dikkat et..

Kızlar ben çıkıyorum.
Akşam listelerinizi yollayacağım.
Eğer tansel ve azelya dışında başka isteyen varsa özel mesaj atarsa yollarım.
Foruma yazarsanız gözden kaçırabilirim.
Öperim :79:

Tamam ben değişimleriyle birlikte yollarım sana.
Çok rahat bir liste aslında, o kadar çok değişim alternatifi var ki, sıkmıyor insanı.
Hotmailine atarım akşam

Tamam tatlım çok sağol

Azelya ben artık markete gitmiyorum, eşimde listenin dışında bişey almıyor. Evde abur cubur yok artık.. Bakalım bu yöntem tutacakmı. Bide ben süt, peynir ve yoğurdu yarım yağlı yiyorum..

İyi yöntem Başından dikkat etseydim iyi olacaktı.

:))) Ya bende kendimi kilo almamış görüyorum, ama çevremden "alıyorsun" diyenler çok Sanırım kabullenmek istemiyorum Ya ben 36 beden hamile pantolanlarını giyebiliyorum :26: 34 denemedim hiç

gebelikte zararı yokm diye biliyorum. Gaz sorunumda azaldı..

Ben çok gaz çıkarıyorum, bu yoğurt beni iyice gazman yapacak sanırım

tamam canim, ben arastirayim onu merak ettim...

bu arada probiotik yogurt zararli diil hamilelerde.. ben sut icemedigim icin bazen probiotik yogurdu kalsiyum alimm diye yiyorum.. gercekten de tok tutuyo..

Tamam bende başlıcam canım sağol.

Kızlar ben çıkıyorum.
Akşam listelerinizi yollayacağım.
Eğer tansel ve azelya dışında başka isteyen varsa özel mesaj atarsa yollarım.
Foruma yazarsanız gözden kaçırabilirim.
Öperim :79:

Kendine iyi bak canım öptüm çok.

ÇİLEKCİM ARAMIZA HOŞGELDİN AYNIYIZ HEMEN HEMEN AMA BENİM Kİ ERKEK....

bblau çıkmış sanırım ama sorucam doktoruma..bi dahaki gidişte inş...bana şeker meker bişey demedi...anlamadım.:44:.

azelya doktora gitmişin sanırım nasıl geçti oğlun nasıl..geçmişi pek okuyamadım bere örüyorum burda oğluma yahuuuu napim bi elimde şiş bi elimde maouse kafayı yicem..meyvenin çoğu evet kilo yapıyor..bende mandalina aşıklığı var buaralar 3 tane en az yiyorum ikide nar ohhhhhhhh yarasın oğluma.....

bugün tekmiklemiyo yaaa annem şapkamı bitirsin diyo herhalde....

Selam canım..Çok şükür oğlum iyi, hatta 1 hafta önde biraz iri Anası da oğlu gibi iri çıktı Rejime gir dedi doktor, meyveyi de kes dedi..Böyle işte canım aklıma eseni yiyemicem artık. Şapka mı örüyorsun? Paylaş bitince de bizle

sizlerdede varmı acaba kızlar,ben 26 haftalık oldum yeni başladı bunlar birde kızım az hareket etmeye başladı,önceden daha fazlaydı

özürdilerim buraya ne zaman girsem dertlerimi anlatıyorum,ama inanın yazdıklarınızı hep okuyorum,sizlerle üzülüp sizlerle mutlu oluyorum,Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsim Rabbim..

Mide yanması var bende Geceleri acı su bile geldiği oluyor ağzıma.
Hareketleri ağırlaşabilir zaman zaman, ben yorgunken bebeğim pek oynamıyor, ya da ayaktayken daha az hissediyorum, genelde uzanıp film izlerken oynar...

teşekkür ederim azelya,kontrolüm bayramdan sonraya o zamana kadar yine hep merak içinde olucam,elimde değil :) galiba soda içmek iyi geliyomuş bu gece onu denicem,benimde geceleri zehir gibi geliyor midemden ağzıma soda inş.geçirir..

Bana da soğuk süt iyi geliyordu, sodayı içemiyorum
Çok yorma annesi kendini, soluna doğru uzan ya da düz, azcıkta çikolata ye, o zaman hissettirebilir sana kendisini

tamam paylaşıcam..çok sevindim..tombul bi bebekmi olcak acaba..inş boydan sana çekmez ..hem tombul hem kısa ..şaka yapıyorum heee....bende tutamıyorum kendimi...çevremde herkes kilo aldın diyo..fark ediliyo artık bılım bılım etler..napalımm...amannn şimdi yemicemde ne zaman yicem....hamileleiğin en güzel yanı yemek yedikten sonra çıkan göbeğin hamileyken hiçç anlaşılmamasıymış....bunu fark ettim bende ... bizimkide doktora göre iki gün geride..olsun sağlıklı olsunlarda.....offfff ben şapka örüyorum ama daha ismi yok oğlumun yaa...demir mi koyayım sence....:44: başkamı bulayım ne dersin?...eklicem yarın ördüklerimi...teyzeleri
bu akşam bitirmeli....

bildiğim kadarıyla bebek mideye baskı yaptığı zaman oluyormuş bu şikayetler..bide çok tok karnınıza yatmayın..soda dahada şişirmesin mideni...:44:..az az sık sık yemeye çalış canım..şişirme kendini....ara ara benimde oluyo ama çok rahatsız edici değil...

Hehehe yok şükür boyu babaya çekmiş herhalde normal gidiyor şimdilik 35 cm.
Ben Demir'i beğeniyorum canım, dediğim gibi anlamına pek takılmıyorum, ona bakarsan benimkinin de anlamı : bir yön ismi, yani içine sineni koy pek duyma elalemi..
Yarın bakarım ekledikten sonra Benim elimden gelmez hiç örgü.

bende pek örnek koymaydı yelek hırka anlamam ama düz haroşa lastik yapmayı falan beceriyorum işte..yapabildiğim kadar..aslında hiç gerek yok ama maksat zaman geçsin benimki can sıkıntısı....geçen sene hep kız şeyleri örmüştüm evdeyken şapka patik bere..onları müdürümün torunu kız olcak .. ocakta ..ona hediye ettim..severim müdürümü....pazartesi iş yerinde son günüm....özlicem sizleride ama , evdede iyi dinlenicem..artık ağırlaştım işe gelirken zor uyanıyorum.....kuzey ismi güzel yaa.. benimki beğenmiyoki öyle isimleri...olmazsa demir koycam artık napim....:26:

mide yanması bende de var canım. öğlen yemeklerinden sonra oluyor özellikle. ben sadece yanma olunca bir ilaç çiğniyordum. doktora söyledim bu gittiğimde. düzenli kullan daha ciddi mide problemleri açabilir başına dedi. günde 3 kere. ama tadını sevmiyorum diye hala yanma olunca kullanıyorum ne yazıkki...

hemaroid sorunum yok çok şükür ama kabızlık var. ona da ihtiyaç duydukça ilaç kullanıyorum. çok etkili gerçekten. o yüzden sık kullanmıyorum. yoksa okulda tuvaletten çıkamam

bebeğin hareketlerinin azaldığını düşünüyordum ben de geçenlerde. sonra şu aklıma geldi: bebek hala aynı şekilde hareket ediyor ama ben o ilk zamanlardaki heyecanımla karşılamıyorum bunu.günlük rutin işlerden pek fırsat olmuyor kendimi dinlemeye " aa aşkım bak kıpırdadı, gördün mü oynadı, ay annesinin kuzusu sağlıklı..." artık pek böyle tepkiler vermiyorum. o yüzden sanırım azaldığını düşündüm. ama geceleri canıma okuduğunu her türlü farkediyorum... bence sen de bir de böyle değerlendir bakalım, sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…