- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #36.061
ula esra erol'da bi kadın var şuan dioki
türkan şoray'ın gençliğine benziyorum
güzelliğim başıma bela
kimse rahat bırakmıyo
herkes beni kıskanıyo
bak telefon geldi
bakın başım belada heryerde
herkes peşimde :53
puhahahaha almanca biliyom dedi
ich heise fadile
ich heise gut
hahahahhahhahahahahahahahahaahhahaa
bi de özgüvenim var diyonuz püüüüüüüü size
yuhhh 1 resmi 2 dini nikahı var 35 yaşında
evet özgüven olayını bi daha düşünmek lazım :)
merak ettim valla... internetten bulimmm de bakim suna eve gidince..
evet rutin testlerden bu da...
kesinlikle
bul bul tam arıza yaaa
evde oturup evlilik programlarını izlemek ne kadan zevkli Yarabbimmmmmmmmmmmm
hayatım..., sen çalışmıyormusun? evdemisin.....esra erolu evdeyken çok izlerdim geçen sene ama bu sene uyuz oluyorum ona nedense..soğuk geliyo bana ....
bana doktorum hiç öyle bişey demedi ama glikoz değerim biraz düşüktü aç karnına yaptırmıştım ondan mı acaba bişey demedi...:44:ilkkez duydum sizlerden ama sandım sizlere özel bişey bu doktorunuz diyor sizde yaptırıyosunuz sandım.... benimde bu aralar canım aşırı terece tatlı çekiyo..çukulata manyağı olmamak için kendimi tutuyorum neden acaba...:44ğluma bere örüyorum şimdide .....sizce sade beyazmı yapim yoksa mavi çizgileride olsunmu ....kararsız kaldım...
İtalyanlar firmasına göre değişmekle birlikte her sene ağustosta 2-3 hafta kadar toplu kapanış yapıyorlar.
Ben iki biberon aldım biri chicconun diğeri dr.brown’un. İkisi de gaz önleyiciymiş…
Bir de anne memesi şeklinde olanı varmış chicconun onu övüyorlar.
kesinlikle
bul bul tam arıza yaaa
evde oturup evlilik programlarını izlemek ne kadan zevkli Yarabbimmmmmmmmmmmm
bana doktorum hiç öyle bişey demedi ama glikoz değerim biraz düşüktü aç karnına yaptırmıştım ondan mı acaba bişey demedi...:44:ilkkez duydum sizlerden ama sandım sizlere özel bişey bu doktorunuz diyor sizde yaptırıyosunuz sandım.... benimde bu aralar canım aşırı terece tatlı çekiyo..çukulata manyağı olmamak için kendimi tutuyorum neden acaba...:44ğluma bere örüyorum şimdide .....sizce sade beyazmı yapim yoksa mavi çizgileride olsunmu ....kararsız kaldım...
bende oyle dusunuyorummmm bazen... ama maximum bir hafta dayaniriz bence anca... hepsi birbirinin tekrari...
canımcım sen bebişin çoğu ihtiyacını almışsın güzel günlerde kullansın. Bende bebek bakım ürünlerinde mustelayı deneyim diyorum eminim fiyatları pahalıdır.
Bende bebeğe arabayı çok pahalı bir marka almak istemiyorum. Kraft yada chicco düşünüyorum. sen kaça aldın araba ve puseti..
bende oyle dusunuyorummmm bazen... ama maximum bir hafta dayaniriz bence anca... hepsi birbirinin tekrari...
canim, istersen doktoruna sor, ve yaptir bunu... bende zorladim da test tarihi aldim... iyikide almisim.. zaten simdi diyabetten supheleniyorlar bende.. bebek normal olcumlerden buyuk cikti...
ayy cikolata dedin de aklima fondu geldi... istanbuldan olan var mi kizlar aranizda... kahve dunyasinda fondu var yaa... olsa da yesemmm simdi... canim cektiiii...
1 hafta hiç peşpeşe seretmedim kiii
arada seyredince kendimden geçiyorum yaaaaaaaa
Teşekkür ederim canım benim, inşallah sağlıklı günlerde kullanırız hepimiz cicilerimizi.
Ben küsuratını tam hatırlamamakla birlikte 900küsura aldım canım araba ve puseti. 1200-1300lerden düşmüştü tek bir adet kaldığı için.
Ben arkadaşımın tavsiyesine uydum bana araba ve pusette masraftan kaçmamamı önermişti. Pek çok gebelik ve bebek gereksinimlerimi onun tavsiyelerine uyarak aldım.
Ama arabaya masraf yapmanın doğru olmadığını savunan arkadaşlarım da oldu.
Biraz ne kadar kullandığınla alakalı sanırım.Biz biraz gezenti tipleriz karı koca ihtiyacımız olur herhalde diyorum ama Allah bilir ileriki günler ne gösterecek bakalım
Mustela sanırım pahalıdır ama iyi bir marka diye düşünüyorum. Doktorum bana çatlak kremi için o markayı önermişti.
çalışıyorum yaaaa
nadir haftarası zamanlarda evde olunca kafayı yiyorum kadın programları serederken
Şeker yüklemesi gebelere 24. Haftadan itibaren yapılıyor. Çünkü bu haftadan itibaren insülin gereksinimi artıyor plasentadan salgılanan hormonlarla. Rutin test bu herkese yapılan kişilere özel değil.
Aç karna yapılan glukoz değeri düşük olur zaten, olması gerekenden de mi düşüktü kaçtı hatırlıyor musun?
Ben tahammül edemiyorum o evlilik programlarına ya, biri boğazımı sıkıyo sanki izlerken
doktorum hiç bişey demedi....bir ay sonra görüşürüz dedi en son salı günü gittiğimde.... ben testi kandan yaptırdım bir ay önce aç karnına yaptırdım açlık şekeriymiş o sanırım olması gerekenden iki sayı azdı...normal dedi hemşire...ama sizin dediğiniz hangisi acaba..o nasıl yapılıyo ki....bilemedim şimdi....:44:
Bende mustelanın çatlak kremini kullanıyorum.. Şimdilik çatlamadım bakalım ilerleyen günler ne gösterecek..
Bende bu aralar hastane odası süslerine bakıyorum, eşimide ikna ettim bakalım bu konuda..
benim de, benim de
selam arkadaşlar..aranıza yeni katıldım. bende 24+4 günlük hamileyim ve bir kız bebek bekliyorum. doğum tarihi 14 şubat olarak görünüyor DURU mun :)
hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.. bende ana kucağı ve puset konusunda çok kararsızım.. travel olan setlerden bakıyorum
ama her satıcı farklı bir yorum yaptığı için kafam karıştı. bunları temin eden yada önerisi olan varmı?
Ben tahammül edemiyorum o evlilik programlarına ya, biri boğazımı sıkıyo sanki izlerken
sorma yaa benim kafayı yeme dönemim salı günü başlayacak...ama örgü kitap derken zaman geçer..zaten temizlik hastasıyımda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?