• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

sen sağol cnm

özür dilerim ama ne için söylediğimi anladın sizlere üzülüyorum çünkü inan ki bende bir depremzede olarak 17 ağustos ve 12 ekimi yaşamış ve psikolojisini bozmuş bir insan olarak seni ve ordaki tüm vatandaşların ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ama teröre yandaş dediğin o insanlardan o kadar kin kusuyorum ki hepsinin allah belasını versin diyorum yazık çok yazıkki tc de yaşıyolar ekmek yiyolar içiyolar ama yemek yediklere kaba pisliyolar onca günahsız ananın çocuklarına kıyıyıyolar örümcek kafalarıyla bişiler halletmeye çalıyolar sanki önünden ekmeklerini aşını alıyoruz da bunları yapıyolar rabbime nasıl hesap verecek o pis mahlukatlar beni bağışla nolurr tüylerim ürperiyo deprem için sevinemem ama ordaki pisliklere rabbim nasıl ders verir bilemiyorum

özür dilerim kimseyi kırma çabasında değildim bende 99 depreminde 6 ay evime giremedim babama minibüs aldırttım ve buz gibi minibüste yatıp kalktım bir sürü arkadşımı kaybettim çok iyi biliyorum yaşadıklarınızı ama demek istediğim sanırsam yanlış anlaşıldı

yok canım lütfen bende seni kırmak istemedim ama inanki bizimde canımız burnumuzda , halkından çok tayinci var burda. geldiğimizden beri öğretmenleri kaçırdılar taş atmalar molotof ses bombaları hergün silah sesleri bizde bunaldık öğrenciler bile bizi sıkıştırmaya korkutmaya çalısıyolar abim dağda babam dağda vs gibi bende kafam dağılsın diye baktım buraya o yazıyıda görünce dayanamadım

amnıyosentez vae amnıyoinfüzyon yaptırmıştım 14 ekımde anlatmıştım yaa
17 ekım de kanamam oldu sadece o gün ve hemen hastaneye gıttım doktor bana sancın olursa kanaman olursa hemen geleceksın dıye..
ve bana yatış verdıler 25 ekıme kadar hastanede yattım süreklı serum verdıler..ilaç tedavım bıtınce eve gıdebılırsın dedıler..
ama amnıyosentezın sonucu olumsuz suyum ondan azalıyomuş bebeğim suyu içiyo süreklı kan üretıyomuş organlarını gelıştırmıyomuş derısını yenılemıyomuş..
doğuma kadar yaşamaz hatta bu tip hastalıktakı bebekler en fazla 11 ay yaşamışlar..
daha araştılıyo ama bebeğimi her an kaybedebılırım..
bana da zararı olabılırmış ateş tıtreme bayılman olursa hemen gel dedı..
haftaya kadar araştıma yapacaklar ve bebeğimi alacaklar..
çok zor bı durum
allahımın gücüne gıder dıye çok korkuyorum..ve suan duam allahımın onu alması..
allahım sızlere bebeklerınıze uzun sağlıklı ömürler versın
allahım kımseye yaşatmasın bunlarıı

allah sabır versin... başka ne denir bilemiyorum, çok üzüldüm.

yok canım lütfen bende seni kırmak istemedim ama inanki bizimde canımız burnumuzda , halkından çok tayinci var burda. geldiğimizden beri öğretmenleri kaçırdılar taş atmalar molotof ses bombaları hergün silah sesleri bizde bunaldık öğrenciler bile bizi sıkıştırmaya korkutmaya çalısıyolar abim dağda babam dağda vs gibi bende kafam dağılsın diye baktım buraya o yazıyıda görünce dayanamadım

25 haftalık hamile olup da gurbette olmak zordur muhakkak, meslektaşın olarak sana da bol sabır diliyorum arkadaşım, inşallah tez zamanda gelirsin eşinin yanına..

amnıyosentez vae amnıyoinfüzyon yaptırmıştım 14 ekımde anlatmıştım yaa
17 ekım de kanamam oldu sadece o gün ve hemen hastaneye gıttım doktor bana sancın olursa kanaman olursa hemen geleceksın dıye..
ve bana yatış verdıler 25 ekıme kadar hastanede yattım süreklı serum verdıler..ilaç tedavım bıtınce eve gıdebılırsın dedıler..
ama amnıyosentezın sonucu olumsuz suyum ondan azalıyomuş bebeğim suyu içiyo süreklı kan üretıyomuş organlarını gelıştırmıyomuş derısını yenılemıyomuş..
doğuma kadar yaşamaz hatta bu tip hastalıktakı bebekler en fazla 11 ay yaşamışlar..
daha araştılıyo ama bebeğimi her an kaybedebılırım..
bana da zararı olabılırmış ateş tıtreme bayılman olursa hemen gel dedı..
haftaya kadar araştıma yapacaklar ve bebeğimi alacaklar..
çok zor bı durum
allahımın gücüne gıder dıye çok korkuyorum..ve suan duam allahımın onu alması..
allahım sızlere bebeklerınıze uzun sağlıklı ömürler versın
allahım kımseye yaşatmasın bunlarıı

ne denirki canım :( Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin... bir mucize olmasını diliyorum, canı gönülden...

arkadaslar ilk sayfadaki listede bir sorun mu var?
yoksa sorun benden mi kaynaklaniyor?
sadece birkac kisinin bilgilerini gorebiliyorum ben..

arkadaslar ilk sayfadaki listede bir sorun mu var?
yoksa sorun benden mi kaynaklaniyor?
sadece birkac kisinin bilgilerini gorebiliyorum ben..

Gurbetım artık ılgılenmek ıstemıyor lısteyle.
Bır ara ben ılgıleneyım dedım.
'foruma yazmayın, ozelden gonderın bılgılerınızı, kımı zaman okuyamıyorum' dıye belırttım.
Bır ıkı kısı harıcınde herkes foruma yazmaya devam ettı.
Gormedıgımde ıse sıtem edıldı.
Bende daha fazla ugrasmak ıstemedım.
Ben o kadar safya arasından arayıp bılgılerıne ulasmaya calısacagım.
Ama ıstısnalar harıc, onlar ozelden mesaj gondermeye usenecekler.
Gormedıgımde de sıtem edecekler.
Yok, bu benım harcım degıl.

Herkese gunaydın, hayırlı cumalar.

Gunaydın Dunyam.
Sana da hayırlı cumalar.
Nerelerdesın kac gundur?

günaydın kızlar...

ben dünkü durumdan çok etkilendim :( tüm gece rüyamda bebeğimi kaybettiğimi ve o tarzda değişik, korkunç , sıkıcı rüyalar gördüm.
tüm gece inleyip durmuşum eşim sabah öyle dedi:((

Günaydın kızlar...
Günaydın eleferam...
Canını sıkma listeyi yapmak zorunda değilsin canım...
Sen buradaki kişilere yardımcı olmak için bunu yaptın..
Görevin değil yani..
Umarım iyisindir...

Herkese gunaydın, hayırlı cumalar.
günaydın yelizim sanada hayırlı cumalar naptın kız ikna ettin mi dünkü takımı aldırmaya??
Gurbetım artık ılgılenmek ıstemıyor lısteyle.
Bır ara ben ılgıleneyım dedım.
'foruma yazmayın, ozelden gonderın bılgılerınızı, kımı zaman okuyamıyorum' dıye belırttım.
Bır ıkı kısı harıcınde herkes foruma yazmaya devam ettı.
Gormedıgımde ıse sıtem edıldı.
Bende daha fazla ugrasmak ıstemedım.
Ben o kadar safya arasından arayıp bılgılerıne ulasmaya calısacagım.
Ama ıstısnalar harıc, onlar ozelden mesaj gondermeye usenecekler.
Gormedıgımde de sıtem edecekler.
Yok, bu benım harcım degıl.

Gunaydın Dunyam.
Sana da hayırlı cumalar.
Nerelerdesın kac gundur?
günaydın cnm
günaydın kızlar...

ben dünkü durumdan çok etkilendim :( tüm gece rüyamda bebeğimi kaybettiğimi ve o tarzda değişik, korkunç , sıkıcı rüyalar gördüm.
al bendende o kadar uykusuzluktan gözlerim kapanıyor kendi derdimi unuttum dünkü olay beni içten yaraladı

haklısın çok haklısın orası apayrı bir dünya belkide kendini başka bir ülkede gibi hissediyosun allah kolaylık versin aynı durumu yaşasaydım ne olurdu bilmiyorum nasıl bir beyin yıkamadır okuldaki küçük bebelere bile bunu aşılıyolar yazıktır günahtır yaaa

günaydın kızlar...

bende senin gibiydim biliyor musun dün gece. zaten gece 1 e kadar uyumadım, sabah 7:30da uyanır uyanmaz kemdimi duşa attım rahatlamak için.

günaydın fıstık hanimiş asyamın yeni fotosu paylaşsana bizimle nolurrrrr

günaydın birtanemmm..asya'nın yeni fotosu yok malesef bu gittiğimde detaylı ultrasonla baktığı için hep kemik ölçtü kızımı sadece ekrandan görebildim bende malesef:(((sen naptın hayatım görüşmeyeli 2 gündür giremedim yaa bir c.tesiyi tatil yaptılar ama anamdan emdiğim sütüde burnumdan getirdiler karnım burnumda acımasız bu iş veren kısmısı yaaa

Günaydın kızlar; bugünün yarım gün olmasının verdiği neşeyle işe geldim:)

umarım herkesin keyfi, sağlığı yerindedir.

günaydın birtanemmm..asya'nın yeni fotosu yok malesef bu gittiğimde detaylı ultrasonla baktığı için hep kemik ölçtü kızımı sadece ekrandan görebildim bende malesef:(((sen naptın hayatım görüşmeyeli 2 gündür giremedim yaa bir c.tesiyi tatil yaptılar ama anamdan emdiğim sütüde burnumdan getirdiler karnım burnumda acımasız bu iş veren kısmısı yaaa

napayım işte aslıcım geçmişte pek iyi bişi olmadı bence bilgin olmaması daha iyi benimde aynı şekilde geçmişte çok sinirlemiz bozuktu bir arkadaş koagula bebeğini heran kaybedebilirmiş hepimiz bundan çok etkilendik:14:
asyanın kemiklerini yirim ben kurban olsunlar onu verene

Günaydın kızlar; bugünün yarım gün olmasının verdiği neşeyle işe geldim:)

umarım herkesin keyfi, sağlığı yerindedir.

günaydın cnm resmi tatil bizim neyimize babamızın iş yerindeyiz sözde şurda ama cumartesi bile çalışıcam puffffff:50: resmi muhasebeyiz sözde :31:

Back
X