• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ösys Yerleştirme Sonuçları - Nereleri Kazandık ?

aLyssa00

Görüşler görünüşe akseder
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
450
6
26
Konya
Kızlar bu başlık altında kazandığımız yerleri paylaşalım:16:

Samsun 19 mayıs üniversitersi- İngilizce öğretmenliği:21:

Trakya Üniversitesi-Mimari Restorasyon Bölümü.Kesinlikle gitmek istemiyorum.Kayıt yaptırmadığım takdirde 2.tercih yapabileceğimi söylemişti hocalarım ama şuan yapamayacağımı öğrendim.Herşey berbat !
Sizin adınıza da çok sevindim,umarım herşey gönlünüzce olur :)

Son düzenleme:
Trakya Üniversitesi-Mimari Restorasyon Bölümü.Kesinlikle gitmek istemiyorum.Kayıt yaptırmadığım takdirde 2.tercih yapabileceğimi söylemişti hocalarım ama şuan yapamayacağımı öğrendim.Herşey berbat !

yani kazandığın için ikinci tercihleri yapamıyormusun? kesin mi güvenilir yerden mi öğrendin?

yani kazandığın için ikinci tercihleri yapamıyormusun? kesin mi güvenilir yerden mi öğrendin?
Hocalarım "Kayıt yaptırmazsan tabii ki 2.tercih yapabilirsin" diyorlardı ama internette 2.tercihlerle ilgili bi yazı okudum kayıt yaptırmazsanızda kesinlikle 2.tercih yapmaya hakkınız yok diye yazıyordu.Cidden ne yapıcağımı bilemiyorum :50:

16. tercihim erzurum geldi canım gıda müh sıralamamın 30bin altındaki yer geldi sıralamalar düşceğine yükseldimi yaa :(
senin nresi geldi canım?

Kararsızdın Erzurum konusunda,memnun değil misin şuan
2.tercih düşünüyo musun ?
Mf4'de puanlar yükselmiş sanırım,kimsenin beklediği yer gelmemiş
Kütahya geldi bana

Kararsızdın Erzurum konusunda,memnun değil misin şuan
2.tercih düşünüyo musun ?
Mf4'de puanlar yükselmiş sanırım,kimsenin beklediği yer gelmemiş
Kütahya geldi bana

üstte bi arkadaşın yazdığına göre 2. tercih hakkım yok.
hrkes mühendisliğe yüklenmiş yaa :@ bi sürü yeni açılan mühendislik vardı ama napim nasibim buraymış.
kararsızdım o yüzden yazabildiğim kadar aşağılara yazdım ben üst tercihlerden bi yer bekliyordum hayal kırıklığı oldu ondan :S mecbur gidcem artık :)
seninde hayırlı olsun canım

üstte bi arkadaşın yazdığına göre 2. tercih hakkım yok.
hrkes mühendisliğe yüklenmiş yaa :@ bi sürü yeni açılan mühendislik vardı ama napim nasibim buraymış.
kararsızdım o yüzden yazabildiğim kadar aşağılara yazdım ben üst tercihlerden bi yer bekliyordum hayal kırıklığı oldu ondan :S mecbur gidcem artık :)
seninde hayırlı olsun canım

Saol canım
Alla alla ben kazanılsada istenirse 2.tercih yapılıyo diye biliyodum,yanlış biliyomuşum
Erzurum'un eğitimini övmeyen Allah'ın bi kulu yok
Üzülme,hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:
Saol canım
Alla alla ben kazanılsada istenirse 2.tercih yapılıyo diye biliyodum,yanlış biliyomuşum
Erzurum'un eğitimini övmeyen Allah'ın bi kulu yok
Üzülme,hayırlısı olsun inşallah

eğitimi iyi canım evet ama soğuk ve özellikle uzak olması korkutuyo beni :S

eğitimi iyi canım evet ama soğuk ve özellikle uzak olması korkutuyo beni :S

Ben soğuğu severim,benim için dert olmazdı pek ama
Uçakla gidebilme imkanın varsa,uçakla gidersin 1,5 saat falandır en fazla
Bilet fiyatlarıda çok yüksek değildir,otobüsten bile karlıdır belkide
Sıkma canını,kayıt zamanı görürsen seversin :34:

İki kere 4 yıllık okulu 2. sınıfta bıraktım diye tüm tercihlerimi iki yıllık ve uzaktan eğitim yapmıştım. Bir yandan da çalışmaya devam edebilmek için :1:

İçlerinden dış ticaret tuttu, İstanbul Üniversitesi :1:

Ben soğuğu severim,benim için dert olmazdı pek ama
Uçakla gidebilme imkanın varsa,uçakla gidersin 1,5 saat falandır en fazla
Bilet fiyatlarıda çok yüksek değildir,otobüsten bile karlıdır belkide
Sıkma canını,kayıt zamanı görürsen seversin :34:

uçakla giderim nasipse canım. bilet fiyatlarını henüz bilmiyorum :) inşaallah severim canım. inşaallah pişman olmam Allahım pişman ettirmesin hayırlısıyla bitirip dönüyüm şu an iki dileğimden biri bu :)

puanlar açıklanmışmı yada ne zmn açıklanır? üstteki tercihlerim arasındaki puan farkını merak ediyorumda

Back