2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

öğrenim kredini erteleyemiyormusun canım ya, 2 yıl erteleniyor diye biliyorum ben :44:

maşalahh o zaman sana :) bende çok özeniyorum bir kaç şeye aynı anda zaman ayırabilenlere ama yapamıyorum..biraz tembelim galibaa

Canım iş başa düşünce mecburen zaman ayırıyorsun
eşim çok destek oluyor sağ olsun birde hamile olunca hiçbirşey yaptırmıyor bana nöbetçi olmadığı zamanlar
bu yıl hepimiz atanacağı inşallah
burada birbirimizi motive ederek

yani neymiş, okuduğun an paragrafta anlatılanı kafana sokmaktan başka çare yok demekki ah o işkence, bakıosun sağda solda dolu dolu tıklım tıklım yazılar sıkış tepiş böle sıkılmamak mümkün mü en güzeli 5-10-15 soru diye gitmek :) tarihle aran nasıl peki cnm:2:

valla tarihle ve cografyayla aram berbattı, ama uzaktan eğitimin videoları var ordan dersi izleyip konuyu çalışınca zorluk çekmedim, çok kolay oldu benim için tarih çalışmak birde hoca hikayelerle falan anlatıyor sıkılmadım yani garip bir şekilde bu hafta tarihi bitirmeyi hedefliyorum, 2 haftada bitirdim yani toplamda, ama tarihin yanında gelişim ve öğrenmeyide tekrar ettim

evet nasil ulasabiliriz o videolara? site verebilirmisin?

canım hangi siteden indirdin? bi de bi ders kaç mb? benim net malesef sınırlı :26:

canım hepimiz heyecanla nasıl nereden indireceğiz cevabını bekliyor senden link vermek yasak mı bilen var mı ceza almayalım sonra özel mesajda atamıyorum henüz

kızlar giremedim kaç gündür adam akıllı ama veriyorum hemen adresi

frmtr.com/kpss/3839558-ihtiyac-akademi-uzaktan-egitim-dersleri.html bu adresin başına www ekliyosunuz ve o güzelim

videolara ulaşıyosunuz herbiri ortalama 90 mb biraz fazla

kolay gelsin kızlar

evet nasil ulasabiliriz o videolara? site verebilirmisin?

canım hangi siteden indirdin? bi de bi ders kaç mb? benim net malesef sınırlı :26:

canım hepimiz heyecanla nasıl nereden indireceğiz cevabını bekliyor senden link vermek yasak mı bilen var mı ceza almayalım sonra özel mesajda atamıyorum henüz

kızlar giremedim kaç gündür adam akıllı ama veriyorum hemen adresi

frmtr.com/kpss/3839558-ihtiyac-akademi-uzaktan-egitim-dersleri.html bu adresin başına www ekliyosunuz ve o güzelim

videolara ulaşıyosunuz herbiri ortalama 90 mb biraz fazla

kolay gelsin kızlar

Allah razı olsun tatlım
indirmeye başladım

Canım Allah razı olsun
indirmeye başladım bile

bebişinle birlikte öğretmenliğide eline alırsın canım inşallah

azmine hayran oluyorum sizin gibi bayanların

benim kurtarıcım oldu bu videolar tatlım umarım seninde işine yarar

senin bölümün neydi tatlım

canım benim makine resim öğretmenliği
teknik eğitim fakültesi mezunuyum
benim işim herkesten zor
kesinlikle 85 üstü almam gerekiyor

yapacağız tabi ki tatlım
2012 bize uğurlu gelecek ve ilk atamada bitecek bu çile inşallah
ben eğitimle başladım sen ?

tarihle başlamıştım 4 5 gün öncesine kadar baktım tek başına gitmiyo yapamıyorum

bende eğitime başladım tatlım

öğrenme psikoljisinden 2 konu bitirdim bugün yarında öğretim yöntem ve tekniklerine bakıcam:97::97:

bu videolarla zaten nelere dikkat etmen konusunda fikir sahibi oluyosun ben

zaten elimde kitapla takip ediorum konuları notlarda alıyorum sonra da 1 2 test çözüyorum :92::92:

ilaç gibi tatlım böyle böyle bitiricem kursa kadar çoğu konuyu

Programını oturtmuşsun canım ne güzel
bende gelişimle başladım videoları da yarın izlemeye başlayacağım artık şimdi iniyor
ben iş ve ev arasında kursa gidemeyeceğimö ama denemelere katılırım artık
doğum iznine ayrıldığım zaman da hızlandırmış olurum

coğrafya iyi kötü yapılıoda , tarih kasıntı biraz, çok konu var ya:2: peki video izlerken not falan alıyor musun cnm yani her izlediğin aklında kalıo mu ki çalışma düzenin çok iyi sıkılmadan çalışabiliosan. Bnde 3. sınıfta özellikle tarih coğrafyayı eğitim derslerinden birkaçını halletmeyi planlıyorum inşallah bu hevesimi sürdürebilirsem snn okul bitti mi cnm

canım inan 2 gündür çalışıyorum oruçlu biraz zor oluyo ama Rabbim sabrını veriyo inan

boş boş oturamıyorum yarında iş görüşmesine gidicem oda olursa nasıl üstesinden

gelicem bilmiyorum inan ama inanıyorum kendime bu sene yapıcam hepimiz yapıcaz :13::13:

pambik in paylaştığı videoları izliyorum canım ben orda hakan hoca var zaten nereleri not alman gerektiğini söylüyor, çıkabilecek soruları kendi söylüyor zaten... Her söylediği aklında kalmıyor ama önemli yerler kalıyor en azından.Eğitim bilimlerini bitirdikten sonra 2. tekrarlar çok daha kolay oluyor, ki ben bu 2. tekrarları video izleyerek yapınca çok iyi oturuyor konu, bu tekrarlar bittikten sonra soruya yönelmeyi düşünüyorum. Okuluma gelince bitmedi canım son senem benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…