öğrenim kredini erteleyemiyormusun canım ya, 2 yıl erteleniyor diye biliyorum ben :44:geçen yıl ne kpss nede bi işte çalıştım çok tembellik ettim şimdi pişmanım ama bu kadar az alımı görüncede iyi ki çalışmamışım diyorum o ayrıbenim öğrenim kredim var ödemem lazım ama derste çalışmak istiyorum bu seneyide kaybetmek istemiyorum..senin durumun daha zor ama bismillah deyip başlamak lazım bi yerden Allah yardımcımız olsun ne diyelim:)
canım ben hem çalışıyorum 8-6
hem evliyim
hem kpss çalışıyorum
haftalık program yapınca hepsi oluyor
maşalahh o zaman sana:) bende çok özeniyorum bir kaç şeye aynı anda zaman ayırabilenlere ama yapamıyorum..biraz tembelim galibaa
Valla işin kötüsü ben paragraf çözmeyi hiç sevmiyorum, yani...böle 15 paragraf sorusu işkence haline geliyor benim içinve kpss de paragraflarda çok oyalanırsan matematiğe çok zaman kalmıyor, matematikten kastıklarında da paragrafları iyi çözemediysen çuvallamış oluyorsun...Önümüzdeki hafta türkçe çalışmaya başlıcam bakalım, günde 10 soru paragraf koyacam kendime de uyarmıyım programın bu kısmına bilemiyorum
yani neymiş, okuduğun an paragrafta anlatılanı kafana sokmaktan başka çare yok demekkiah o işkence, bakıosun sağda solda dolu dolu tıklım tıklım yazılar sıkış tepiş böle sıkılmamak mümkün mü en güzeli 5-10-15 soru diye gitmek :) tarihle aran nasıl peki cnm:2:
evet nasil ulasabiliriz o videolara? site verebilirmisin?
canım hangi siteden indirdin? bi de bi ders kaç mb? benim net malesef sınırlı :26:
canım hepimiz heyecanla nasıl nereden indireceğiz cevabını bekliyor sendenlink vermek yasak mı bilen var mı ceza almayalım sonra özel mesajda atamıyorum henüz
evet nasil ulasabiliriz o videolara? site verebilirmisin?
canım hangi siteden indirdin? bi de bi ders kaç mb? benim net malesef sınırlı :26:
canım hepimiz heyecanla nasıl nereden indireceğiz cevabını bekliyor sendenlink vermek yasak mı bilen var mı ceza almayalım sonra özel mesajda atamıyorum henüz
kızlar giremedim kaç gündür adam akıllı ama veriyorum hemen adresi
frmtr.com/kpss/3839558-ihtiyac-akademi-uzaktan-egitim-dersleri.htmlbu adresin başına www ekliyosunuz ve o güzelim
videolara ulaşıyosunuz herbiri ortalama 90 mb biraz fazla
kolay gelsin kızlar
kızlar giremedim kaç gündür adam akıllı ama veriyorum hemen adresi
frmtr.com/kpss/3839558-ihtiyac-akademi-uzaktan-egitim-dersleri.htmlbu adresin başına www ekliyosunuz ve o güzelim
videolara ulaşıyosunuz herbiri ortalama 90 mb biraz fazla
kolay gelsin kızlar
Kızlar branş sınavı olsa dershaneler gümbür gümbür yayınlarlardı
bugün ders çalışamayacağım 8 şehit beni can evimden vurdu
ben de şehit kardeşiyim o acıyı çok iyi bilirim,elim kolum kalkmıyor bugün
işten geldim yemek yedim sonra yattım sadece
eşim de nöbetçi bugün iyi olurdu çalışmak için ama içimden gelmiyor
bu arada benim doğumuma da 7 ay var
doğumdan önce özellikle eğitim bilimlerini bitirmem gerekiyor
Canım Allah razı olsun
indirmeye başladım bile
benim kurtarıcım oldu bu videolar tatlım umarım seninde işine yarar
senin bölümün neydi tatlım
canım benim makine resim öğretmenliği
teknik eğitim fakültesi mezunuyum
benim işim herkesten zor
kesinlikle 85 üstü almam gerekiyor
benimde aynen öyle fen bilgisi öğretmeliği ah ah ama yapıcaz inanıyorum ben
benimde aynen öyle fen bilgisi öğretmeliği ah ah ama yapıcaz inanıyorum ben
yapacağız tabi ki tatlım
2012 bize uğurlu gelecek ve ilk atamada bitecek bu çile inşallah
ben eğitimle başladım sen ?
tarihle başlamıştım 4 5 gün öncesine kadar baktım tek başına gitmiyo yapamıyorum
bende eğitime başladım tatlım
öğrenme psikoljisinden 2 konu bitirdim bugün yarında öğretim yöntem ve tekniklerine bakıcam:97::97:
bu videolarla zaten nelere dikkat etmen konusunda fikir sahibi oluyosun ben
zaten elimde kitapla takip ediorum konuları notlarda alıyorum sonra da 1 2 test çözüyorum :92::92:
ilaç gibi tatlım böyle böyle bitiricem kursa kadar çoğu konuyu
valla tarihle ve cografyayla aram berbattı, ama uzaktan eğitimin videoları var ordan dersi izleyip konuyu çalışınca zorluk çekmedim, çok kolay oldu benim için tarih çalışmak birde hoca hikayelerle falan anlatıyor sıkılmadım yani garip bir şekildebu hafta tarihi bitirmeyi hedefliyorum, 2 haftada bitirdim yani toplamda, ama tarihin yanında gelişim ve öğrenmeyide tekrar ettim
Programını oturtmuşsun canım ne güzel
bende gelişimle başladım videoları da yarın izlemeye başlayacağım artık şimdi iniyor
ben iş ve ev arasında kursa gidemeyeceğimö ama denemelere katılırım artık
doğum iznine ayrıldığım zaman da hızlandırmış olurum
coğrafya iyi kötü yapılıoda , tarih kasıntı biraz, çok konu var ya:2: peki video izlerken not falan alıyor musun cnm yani her izlediğin aklında kalıo mu kiçalışma düzenin çok iyi sıkılmadan çalışabiliosan. Bnde 3. sınıfta özellikle tarih coğrafyayı eğitim derslerinden birkaçını halletmeyi planlıyorum inşallah bu hevesimi sürdürebilirsem snn okul bitti mi cnm