ancak fırsat bulabildim ve topic tam bizlik olmuş kızlar,öğretmen adayları arkadaşlarım birbirimize burada yardımcı olalım
ben bugün ücretli öğretmenliğe başvurmuş bulundum :44:
dershane okul sınav altından kalkabilirim umarım kızlar beni motive edin çok ihtiyacım var :26::26:
ben bugün program geliştirmenin 1.ünitesini bitirdim. yarın da öğrenme psikolojisi çalışıcam
tarihi coğrafyayı tek başıma halledemiyorum ben
keleb_ek ömrümüz gidiyor,hayattan geri kalıyoruz bu sene boşlamak demek bir yıl daha yaşlanmak demek brilerine maddi muhtaç olmak demek ek ders ücreti alıp eşek gibi çalşmak demek daha ne olsun:26:
kızlar süpersiniz, hepimizde kazanıcağımıza dair inanç var ki bu da en önemlisi zaten
ben bu aralar boşladım, 20 ağustosda ehliyet sınavım var ona çalışıyorum
canım sırdan gitsen daha rahat olmaz mı konular birbirnin temeli olarak düzenlenmiş çünkü gelişim-öğrenme-rehberlik vs şekline:26:
nili1984 selamtarih nasıl çalışılmalı ne kadar süreyle tekrar ediilmeli sorularından başlayabiliriz bence çüknü çoğunluğumuzun bilgisi yok gibi
Slm kızlar ben de bu sene hazırlancam tarihçiyim 75 aldım maalesef olmuyacak gibi bende sizin gibi şimdiden başladım özellikle mat dan bilmediğim konulardan başladım ki ilk önce bir kabasını alıp öyle ayruntılı çalışayım diyorum.
Tarihten zorlananlara yardım edebilirim elimden geldiğince
neslivicdan , yuvans hoş geldiniz kızlar ufaktan başladık bizdeatanmak dışında seçenek yok çünkü ben dershaneye gitmiyorum canım evde hazırlanıyorum.geçen yıl hazırlanmadım bende yeni yeni öğreniyorum kpss ne demek:26:
eğitimden ihtiyaç ı kullanıyorum yediiklim ve uzman kariyerin soru bankalarını edineceğim.Gk-gy fem ve ihtiyaç var 2011 den kalanöyle işte :79::80:
Haftalık hazırlayınca o hafta içinde uygulayamadığın şeyleri diğer haftaya kaydırabiliyorsun , diğer türlü aylık yapınca programın ucu bir kaçınca sende bir daha yakalayamıyorsun ve daha ay olmadan bir tane daha program yapıyorsuncanım son sınıfta büyük ihtimal dersaneye gitmicem, atamalar da çok zor,o yüzden şimdiden başlıyayım dedim
canım haftalık hazırlamak daha iyi galiba, aylık hazırlayınca uyulamayabiliniyo
tarihe yazarak mı çalışıyosun :26:
Hadi yakalayın benibende haftalık yapıyorum çalışma porgramımı daha verimli oluyor sıkmıyorgulumseee uçmuşsun sen tebrikler
bekle yetişcem sana
Sedefonur güzel düşünmüşsün herkes kpss ne diye boğuşurken sen deneme aşamasına geçeceksin
Sonumuz çok güzel olur inşallah hepimizn,güzel yerelere gideriz
Devam hadibu arada tarihi ben yazarak çalışıyorum ama kafamda örgütlemem için çok yavaş ilerliyorum
tekrar ederkende çıkardığım notları okuyorum
sağol canım inş geçerim sınavdanBaşarılar dilerim canımBu da önemli tabi ben de büyük bir merakla almıştım çok keyifli oluyor :)))
benim de yıldızlarım tarihle hiç barışmadı yıllardırHaftalık hazırlayınca o hafta içinde uygulayamadığın şeyleri diğer haftaya kaydırabiliyorsun , diğer türlü aylık yapınca programın ucu bir kaçınca sende bir daha yakalayamıyorsun ve daha ay olmadan bir tane daha program yapıyorsuno yüzden haftalık program benim tercihim, tarihe gelince matematikçiyim ve tarih cografya sıfır bende hiç de sevmem kendilerini bende uzaktneğitimin videoları var ordan izliyorum sonra konuyu okuyorum çok daha kolay oluyor benim için, çünkü hoca anlattıkça nereye dikkat etmem gerektiğini biliyorum en azından, birde tarihten data dan başladım maşallah çok ayrıntı var, tek başıma çalışsam tarihten nefret ederdim herhalde ama şimdi yavaştan yavaştan tarihi sevmeye başladım, bakalım bu hafta sonu tarihi bitirebilirsem coğrafyaya başlayacam, umarım onlada tarih gibi iyi geçinebilirim :18:
kızlar bende ihtiyacın uzaktan eğitim videolarını indirdim tek kelimeyle harika sanki hoca yanımda ders
anlatıyo gibi bugün gelişim psikolojisinden 1 konu bitirdim hiç sıkılmadan tavsiye ederim şiddetle
evet nasil ulasabiliriz o videolara? site verebilirmisin?kızlar bende ihtiyacın uzaktan eğitim videolarını indirdim tek kelimeyle harika sanki hoca yanımda ders
anlatıyo gibi bugün gelişim psikolojisinden 1 konu bitirdim hiç sıkılmadan tavsiye ederim şiddetle
kızlar bende ihtiyacın uzaktan eğitim videolarını indirdim tek kelimeyle harika sanki hoca yanımda ders