2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

benim bahanem var
yazıcımın kartüşü bitmiş, onu doldurtunca yazıcıdan çıkarıp çözcem inş
pc den çözemiyorum

Benim de daha çözmeye fırsatım olmadı kızlar,yarın temizlik yapıcam perşembe bakmayı düşünüyorum

kolay gelsin arkadaşlar, ben de daha sınava bakamadım 2 gündür dışarıda resmi işlerim vardı bilirsiniz ancak tamamlayabildim. birazdan da derse gideceğim. artık yarın bakacağım sınava. kendimi çok yorgun hissetmezsem akşam da bakarım. bu arada konuları bitiremedim 11. derginin bir kısmı ve 12. dergi kaldı.

yediiklim tg1- 2012 Eğitim bilimleri
doğru sayısı: 97
yanlış sayısı: 21
boş: 2
NET: 91,75

durumumu hiç beğenmedim kızlar
daha çok çalışmam gerek çokkkk

kızlar pegem türkiye geneline giren varmı , varsa nasıl buldunuz , benim konularım mart sonuna ancak bitecek gibi görünüyor, o yüzden denemeler ancak moralimi bozuyor hemde çok bozuyor...

80 d
25 y
15 b
off ilk kez çözdüğüm kpss denemesiydi bu, ne biçim bi başlangıç yaptım ama..
iyi ki bu yıldan çalışmaya başlamışım :18: seneye başlasaydım çalışmaya benden bi şey olmazdı.
bu arada ilk sorular öyt nin konuları mıydı kızlar?
ölçme dışında sorucağım çok soru var, şu açıklamalara bi bakiim. anlamadıklarımla hafta sonu sizlerleyim

bence moralini hiç bozma durumun gayet iyi. gerçi ben daha sınava bakmadım sorularının seviyesini bilmiyorum ama yediiklim pek kolay olmaz normalde. ben geçen seneki sınavda 23 yanlış yapmıştım ve 90 aldım, gerçi sınavın durumu da önemli. ama başındayız unutma.

bence bunu ilk deneme olarak düşün hem önünde daha çok zaman var. bence biraz boşun fazla tavsiyem hangi konulardan boş ve yanlış olduğunun analizini yap çalışmalarını ona göre devam ettir.

bence gayet iyi çıkarmışsın canım,hele ki bu sene ilk denemense

kızlar pegem türkiye geneline giren varmı , varsa nasıl buldunuz , benim konularım mart sonuna ancak bitecek gibi görünüyor, o yüzden denemeler ancak moralimi bozuyor hemde çok bozuyor...

ben sınavı görmedim canım.ama moralimizi bozmayalım,eksikleri tamamladığımız zaman umarım daha iyi sonuçlar görürüz.

vallahi canım ben bu denemeyi çözünce kendimi ilk defa deneme çözüyormuşum gibi gördüm o yüzden sen morali bozma,daha yeni başladın ilerleticeksin.ilk sorular program geliştirmeydi canım.

bu arada denemem fiyasko ile sonuçlandı,hiç yazmiyim sonucunu acaip yanlışım çıktı fena moralim bozuldu.ders ders inceleyip nerelerde hatam var onu görmeliyim.kendimi toparlamam lazım acilen

bence bunu ilk deneme olarak düşün hem önünde daha çok zaman var. bence biraz boşun fazla tavsiyem hangi konulardan boş ve yanlış olduğunun analizini yap çalışmalarını ona göre devam ettir.
sağol canım, dediğin gibi önümde uzun zaman var 2013 de gircem ben, zaten öyt ve program geliştirme çalışmamıştım. çalışmadığımdan onlardan çok boş bıraktım. önce o konuların çalışmalarını bitireyim, sonra da yanlışlarımın analizini çıkarıp onları tekrar edeyim.

hadi yaa :44: bu program geliştirme zormuş yaa :26: bu deneme moralimizi bozdu ama bizi de silkelemeyi becerdi, şimdi bol bol konu çalışmalı

esdi deneme sonucun süper bence

Son düzenleme:
çıktı alamadım,elektirkler 3 saat var 10 saat kesik baktım olmayacak erkenden kalktım çözdüm sabah

boş yok,25 yanlış ölçmeyi batırdım bende çalışmamıştım daha

kızlar denemeyi(sonunda)bugün sabaha karşı yapabildim(ufaklıktan ancak vakit buldum) biraz öncede kontrol ettim.
99 doğru
20 yanlış
1 boş

yani 94 net. fena sayılmaz. ancak yanlışlarımı daha kontrol edemedim. birazdan işe gideceğim artık akşama bakacağım nerelerde yanlış yapmışım. bu arada ilk sorular biraz moralimi bozdu. bir de Rescorle diye bir adam varmış onu öğrenmiş oldum, boş sorum o bakalım ne yapmış onu da akşam öğrenirim.
herkese iyi günler...

cnm senin branşın neydi
:44:

tebrikler canım bence güzel bi sonuç, hem senin için de verimli olmuş bu deneme, sevindim bak rescorle yi öğrenmiş oldun

çalışmalar nasıl gidiyo kızlar
hangi kitapları bitirdiniz, konu çalışmaları bittimi
birbirimizden haberdar olalım ki geride kalmayalım
seneye hepinizin atandığını duymak istiyorum inşallah
kolay gelsin hepinize iyi çalışmalar
iyi çalışın bakıyım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…