• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

günü ne zaman canım , bu etkinliğinize ben katılmak istiyorum
sonra yapamadığımız soruları tartışırız süper olur

daha gün koyamadık,haftaya yapalım diyoruz.herkes haftaya müsait olduğu zamanları belirtirse iyi olur.yaklaşık aynı zamanda çözeriz,sonra da yardımlaşırız.
mesela ben salı günü çözemem eşim gündüz evde olacak ama sonraki günlerde olur :1:

daha gün koyamadık,haftaya yapalım diyoruz.herkes haftaya müsait olduğu zamanları belirtirse iyi olur.yaklaşık aynı zamanda çözeriz,sonra da yardımlaşırız.
mesela ben salı günü çözemem eşim gündüz evde olacak ama sonraki günlerde olur :1:

herkes uygun olduğu bi günü yazsın ben zaten evdeyim dershaneye falan gitmiyorum
herhangi bi gün olur
denemelerde buluşalım canlar haydiiiiiiiiiiii :52::52:

Ben de seneye girceğim aslında bu sene mezun oluyorum ama size katılabilirim kızlar (: Peki konular öğretmenliklerde değişir mi ? (saçma mı oldu :S )

eğitim bilimleri öğretmenlik için zaten canım.ilk sayfada ben yazmıştım biraz bişeyler bilgilendirme amaçlı oku istersen:7:

tmm salı olmuyor yuutis:3:

12 şubat 14:30 17:00 arası yapalım mı gerçek sınav günü ve saati olsun mu:41:

kızlar haftaiçi denemeyi çözüp, haftasonu yapamadığımız soruları tartışabiliriz :6:

bir gün kesinleştirmek zor olur bence, biraz esnek yapalım. mesela benim çalışma programım haftalık belli oluyor şimdiden hangi gün uygun olur söz veremem, ayrıca küçük beyin de keyfi gelmeli, muhtemelen ben gece çözücem. şöyle yapsak aslında hafta içi çözelim ancak sonuçları cuma akşam paylaşırız hafta sonu da yanlışlarımızı tartışırız.

kızlar o zaman 6 şubat pazartesi denemeyi koyalım. 10 şubat cumaya kadar herkes çözsün
11-12 şubat cumartesi ve pazar günü de yanlışlarımızı tartışalım
bu arada denememiz de jossenin önerdiği 2012 yediiklim çözümlü türkiye geneli-1 eğitim bilimleri
isteyen gk-gy de çözebilir, ama konusu eksik olan arkadaşlarımız olduğu için burada eğitimi tartışıcaz
olur mu kızlar :6:

tamam canım bana uyar :21: yanlış yazmışım zaten 11 şubat yazacaktım:17:

bana da uyar :1:

bir gün kesinleştirmek zor olur bence, biraz esnek yapalım. mesela benim çalışma programım haftalık belli oluyor şimdiden hangi gün uygun olur söz veremem, ayrıca küçük beyin de keyfi gelmeli, muhtemelen ben gece çözücem. şöyle yapsak aslında hafta içi çözelim ancak sonuçları cuma akşam paylaşırız hafta sonu da yanlışlarımızı tartışırız.

haklısın,bu şekilde olması daha iyi.isteyen istediği gün çözsün :34: bu arada canım ben 9. dergiye daha dün başladım,bakalım az kaldı,konular bitsin artık da soru tartışırız buradan.

kızlar o zaman 6 şubat pazartesi denemeyi koyalım. 10 şubat cumaya kadar herkes çözsün
bu arada denememiz de jossenin önerdiği 2012 yediiklim çözümlü türkiye geneli-1 eğitim bilimleri
isteyen gk-gy de çözebilir, ama konusu eksik olan arkadaşlarımız olduğu için burada eğitimi tartışıcaz

olur olur :34::34:

eşimi işe geçirdim,bulaşıklarımı yıkayıp derse oturmak istiyorum.kaç gündür özledim ders çalışmayı :1::1:

bu arada sedef edirne ne kadar soğuk.öğrenci iken anlamamışım.şimdi anladım,evin içi bile çok ısınmıyor :50::50: dışarısı -12 idi geçen gün :53:

eşimi işe geçirdim,bulaşıklarımı yıkayıp derse oturmak istiyorum.kaç gündür özledim ders çalışmayı :1::1:

bu arada sedef edirne ne kadar soğuk.öğrenci iken anlamamışım.şimdi anladım,evin içi bile çok ısınmıyor :50::50: dışarısı -12 idi geçen gün :53:
canım ben -17 gördüm 2 gece önce :53: edirne zaten çok soğuk olur da bu seneki kadar soğuk görmemiştim sanki :44: evde sıcak su torbasıyla geziyorum, ayrılmaz bi bütün olduk :4: sana da tavsiye ederim, özellikle ayaklarıma çok iyi geliyo

tamam o zaman ben indirdim zaten denemeyi, artık pazartesiden itibaren bir gün seçer çözerim. hafta sonu da tartışırız. hepimize kolay gelsin...

merhaba hanımlar:)atanan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza inş diyorum:)))denemye bend ekatılırım inş ama yeni başladım ben ne kadar doğrum bilmiyorum fakat denemekte fayda var, linkini burda paylaşırsanız bende ordan indiririm kızlar:)

merhaba hanımlar:)atanan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza inş diyorum:)))denemye bend ekatılırım inş ama yeni başladım ben ne kadar doğrum bilmiyorum fakat denemekte fayda var, linkini burda paylaşırsanız bende ordan indiririm kızlar:)

2011-2010 KPSS Tek Tek Deneme Sınavları

canım buradaki yediiklimin 2012 tg 1. sınavının eğitimini seçtik :34:

of of içim nasıl gitti bugünki atamaya,inş ağustosta biz de atanıcaz bacılarım :34::34:
ingilizceciler bizim 75.093 puana düşmüş.nereden nereye geldik dimi :(( ama biz temmuzda daha iyi puan alıcaz inş.hedefimizi yüksek tutalım.

kızlar merhaba ...

bu 3 şubat atamalarında atanan var mı acaba ?

varsa da kaç puan ve hangi bölüm...

ben ing.öğretmeniyim ama atama yapmadım...

çok pis ders çalışasım geldi yuutisçim :10:
ama şimdi takım elbisemi almaya gidiyorum, bu dönem staj var :21:
gelince çalışırım artık :126:

çalış canım benim gibi sallama :1: arkadaşlarımın çoğu atandı,atanamayan nadirlerden biriyim..bana da çok güzel gaz geldi ama umarım olumsuz etkilemez çalışmamı ve sınav günü kaygı düzeyimi.

staj da ayrı bir heyecanlı oluyor yahu bol şans diliyorum canım sana :34:

kızlar merhaba ...

bu 3 şubat atamalarında atanan var mı acaba ?

varsa da kaç puan ve hangi bölüm...

ben ing.öğretmeniyim ama atama yapmadım...

topiğimizde atanan yok malesef :50::50: ama benim bir arkadaşım 77.700 ile elazığ merkeze atandı.

Back