2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

2011 kpss soru ve cevapları var elimde.Cevap anahtarının başlığında 'Kpss A grubu ve öğretmenlik' yazıyor ama

2011 kpss soru ve cevapları var elimde.Cevap anahtarının başlığında 'Kpss A grubu ve öğretmenlik' yazıyor ama

işte o KPSS A grubu İİBF bölümü canım;
orada iktisat maliye hukuk muhasebe vs olur..
Öğretmenlikte, biraz önce dediğim eğitim bilimleri sorularından oluşur..
bu ikisinin ortak noktası; her ikiside aynı Genel Kültür ve Genel Yetenek sorularını çözerler..

aslında bende tarh bolumu mezunuyum ama frmasynm fılan yok bende kpss b ye grp norml memr olmak ıstyrm

aslında bende tarh bolumu mezunuyum ama frmasynm fılan yok bende kpss b ye grp norml memr olmak ıstyrm

bölümün itibariyle normal memur olarak çalışabileceğin yerler var mı bilmiyorum canım..
eğer varsa, normal/düz memurluk KPSS B dir..
o konuda bi sorun yok ama önce araştır istersen tarihçi olarak devlette memurluk yapabileceğin yerler varmı..

benım bıldıgım kadaryla sartlar kısmında herhangı bır lısans mezunu olmak yeter ıbaresı olan yerler oluyor.bı arkadasım kımya mezunuydu memur olmustu unuversıteye

o zaman sorun yoktur, kimyacı olduysa, tarihçide olur yani..
ama yanlızca çift yıllarda girebiliyosun bu KPSS B ye, buna dikkat et canım..
bu yıl girebilirsin mesela ama 2013te yani seneye giremezsin..

hımm..sınava hazırlanıyorum ama sınavın içeriğine yoğunlaşmaktan neye giriceğimi bilmiyormuşum..kara cahilmiyim neyim

hımm..sınava hazırlanıyorum ama sınavın içeriğine yoğunlaşmaktan neye giriceğimi bilmiyormuşum..kara cahilmiyim neyim

estağfurullah..
bende 2011 sınavına girdimde 1 yıl bunlarla uğraşmaktan artık her detayını öğrendim..
sende seneye bu zamanlar KPSS kurdu olursun benim gibi..
şimdiden başarılar ayrıca

estağfurullah..
bende 2011 sınavına girdimde 1 yıl bunlarla uğraşmaktan artık her detayını öğrendim..
sende seneye bu zamanlar KPSS kurdu olursun benim gibi..
şimdiden başarılar ayrıca

sağol tatlım sanada.
Yok yok olmıyım bu sene atanayım hemen kurtulayım bundan..
inşallah çalışmamızın karşılığını alırız..amiin..

KPSS A grubu ve Öğretmenlik diye geçiyor arkadaşlar,ben geçen yıl girdim ,başvuru kayıt bilgilerim elimde kontrol ettim tekrar.Kpss A grubuna biz öğretmenler de giriyoruz iibf,sbf,hukuk mezunlarının yanında.

Öğretmenlerim bayramınız mübarek olsun

Teşekkürler,bilmukabele.İyi bayramlar dilerim. :)

Son düzenleme:
Merhaba :) yeni gördüm konuyu :) bende 2012 öğretmenlerinden olacağım inşallaaahh :)) ama ders çalışmaya motive olmak konusunda sıkıntılıyım baya :S

hu huuu kızlar nerdesiniz,iyice boşlamışsınız burayı

2 haftalık bir tatilden sonra,bugün tekrar ile devam edicem çalışmaya unuttum çünkü çalıştıklarımı doğalgazım da geldi artık değmeyin keyfime

merhaba arkadaşlar,
daha önce çok fazla kpss ye çalışma girişiminde bukundum kitaplar deneme sınavları aldım ama ne çalıştım nede denemeleri çözdüm şükür ki atandım.
Aldığım deneme sınavlarından sadece birini çözmüştüm diğerleri tertemiz kapağı bile açılmadı.ihtiyacı olan varsa verebilirim atmaya kıyamadım. kocaeli İzmitteyim, özelden mesaj atın haberleşelim

selam kızlar.. hayırlı çalışmalar..
başarılı çalışmalar..
öğretmen adayısınız sanırım..
ALLAH ruza için diyim.. türkçe edebiyat öğretmeni olan biri türkçe için bana yardım edebilirmi..
yapamadıgım soruları yazsam anlatsa bana..
izmiiteyim ben. özel ders alıcam sanırım artık..
15 soruda 5yanlış çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…