ihtiyacın kitapları çok güzelmiş kızlar, hele tarih, coğrafya ve vatandaşlığın çözümlerinin açıklamalı olması tam benlik olmuşbi de rehberlik kitabı koymuşlar. kpss hakkında biraz bilgi edindim
yalnız şunu anlıyamadım. öğretmenlik a grubu mu, b grubu mu?
bugün öğrenmeden 141 soru çözdüm, öğrenme psikolojisinden midem bulandı artık
kızlar ben ders ders çalışıyorum. önce gelişim psikolojisini bitirmiştim. o bittikten sonra öğrenme psikolojisini bitirdim. şimdi ölçmeye geçicem. ama böyle çok sıkılıyorum
sizce 2,3 eğitim dersini birlikte mi çalışmalıyım, yoksa sadece 1 eğitimi ele alıp, araya genel kültür genel yetenek mi sokayım, yoksa 1 eğitimle devam edip, eğitim bittikten sonra mı genel kültüre geçeyim? :26:
ilk yıl ben de ihtiyaçtan çalışmıştım ve beğenmiştim
öğretmenlik a grubu oluyor canım.
dediğin gibi ders ders çalışınca sıkıcı oluyor,ben de tecrübe etmiştim onu.sonra bir bakıyorsun ilk çalıştığın dersin üstünden çok zaman geçmiş ve çoğu kavramı unutmuşsun.bence eğitimlerin arasına gk-gy de sokuştur arada.farklı bişiler çalışınca daha zevkli oluyor.
ayy canım sağol, tecrübeli birinden fikir almak süper oldu benim için
hakikaten gelişimden kavramları unuttum mesela.. bir de böyle hep aynı dersten ilerleyince canım tekrar etmek istemiyo
şimdi ölçmeye başladığımda araya türkçe matematik testleri sokucam. mat1 i zaten oldum olası sevmişimdir. soruları çözerken dinleniyorum resmenama tarih ve vatandaşlıkla çooookkk işim var. onları yaza kısmetse
Bende 2 yıl önceye kadar kpss denen illetle savaşıyordum ama 2009 da atandım çok şükür. Şimdi bu başlığı görünce eski zamanlarım geldi aklıma. dilerim Allah emeklerinizi boşa çıkarmaz ve hepiniz atanırsınız.. Dualarım sizinle :) Yolunuz şansınız açık olsun arkadaşlar..
bugün ölçme ve değerlendirmeden ilk üniteyi çalıştım, okulda da ölçmeden sınav var, katkısı olur diye zorladım kendimi resmenhiç sevmedim ölçmeyi
ilerleyen saatlerde matematik çözmeyi umuyorum
Çok saol,duaya çok ihtiyacımız var
ölçme genelde sevilmiyor,yanlışların çoğu da ondan çıkıyor ama ben seviyorum gelişime ve öğrenmeye nazaran,ilerleyen konularda işlemler var belki o zaman seversin
bu akşam sadece ölçmeden 70 soru çözdüm
vizeler başlıcak yaa :18:
selam hanımlar,
ben de 2012 kpss ye hazırlanıyorum.
yazın eğitim bilimlerini bitirmiştim, 2hafta önce dersane başladı dolayısıyla genel kültür genel yeteneğe de başlamış oldum.
benim için zaman ayırım çalışmak çok zor oluyor, okulum il merkezinde ömrüm yollarda geçiyor çok yorgun oluyorum
ev işleri falan derken zaman geçiveriyor offf
:26::26::26:
sınavlarında başarılar canım,ben de 2 haftalık bir ara vermiş oldum memleketime geldim,temizlik bayram kardeşlerin toplanması derken ders yalan olucak
Allah yardımcın olsun maiwesiyah, okulla birlikte yürütmek zor oluyor açıkçası ama eğitimi bitirmişsin zaten tekrarlarla testle ilerletirsin çalışmanı
mrb kızlar ben size göre daha çok gerideyim:18:ama daha hangi yayınevinin eğitim bilimleri setini alcağıma karar veremedim.Geçen sene yedi iklimden çalıştım anlatımı güzeldi ama sınavda sorular çok farklı geldi.Sizin tavsiye edebileceğiniz eğitim bilimleri seti var mı ya da hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz.
Yargı'yı tavsiye ederim canım, ben çalıştım çok beğendim seti,
dersanede genel yetenek genel kültür setini de yargı seçtim, eğitim bilimleri olarak yediiklimi seçtim bakalım,
anlatımı güzel ama bakalım inşallah faydalı olur.
sağol canım, olsun ailenle hasret gider, bol enerji topla, evine geldiğinde hızlı bi başlangıç yaparsınsınavlarında başarılar canım,ben de 2 haftalık bir ara vermiş oldum memleketime geldim,temizlik bayram kardeşlerin toplanması derken ders yalan olucak
selam kpssçiler
hangi bölümde oldugunuzu kaçla atanabilceğinizi yazarmısnız:S
cnm bende geçen sene yediiklimin eğitim bilimleri setinden çalıştım anlatımını güzeldi. ama sınavda sorular çok farklı geldi daha uygulamaya dönük,
biraz araştırdım uygulamaya dönük anlatımı olan eğitim bilimleri seti bulamadım.yargı içinde biraz ayrıntı diyolar ama bu geçen sınav içinde pek ayrıntı mayrıntısı kalmadı.
bazı sitelerde ise eğitim bilimleri hocalarının kitaplarını alın onlardan çalışın daha faydalı olur diyolar kafam çok karıştı.:44:
selam kpssçiler
hangi bölümde oldugunuzu kaçla atanabilceğinizi yazarmısnız:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?