2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

Öğretmenler günümüz kutlu olsun,umarım seneye biz de bugünü öğrencilerimizle kutlarız

merhaba arkadaşlar...

ben yeni başladım çalışmaya.

çok mu geç kaldım dersiniz..

kalan 7 aylık süreyi umarım en verimli şekilde geçiririz..

çalışma noktasında tavsiyeleriniz bnm için önemli..

eğer yardımcı olursanız sevinirim.

şimdiden teşekkürler..

yok canım geç kalmadın,yetiştirirsin rahat rahat..kendi adıma yardımcı olmaya çalışırım sorun olduğunda kolay gelsin

yok canım geç kalmadın,yetiştirirsin rahat rahat..kendi adıma yardımcı olmaya çalışırım sorun olduğunda kolay gelsin

teşekkür ederim yuutis

beni rahatlattın...

umarım kalan zamanı en iyi şekilde değerlendirir.

hedeflerimize ulaşırız..

teşekkür ederim yuutis

beni rahatlattın...

umarım kalan zamanı en iyi şekilde değerlendirir.

hedeflerimize ulaşırız..

İnşallah.. dün akşam misafirim vardı karı koca çalışıyorlar ne güzel 2 maaş birden çok imreniyorum böyle olunca
ben de 1 ay olmuştur herhalde koptum dersten.bugün bir atak yapmam lazım derse oturmalıyım
eşimi işe geçirdim şimdi uyumak istiyorum biraz,görüşürüzzz

kızlar banada yardım edin bir türlü çalışmaya başlıyamıyorum,artık bu sene son olsun istiyorum.dershaneye gitmedim evde calışmak istedim ama hala başlayamadım.Nasıl bir proğram önerirsiniz,örneğin önce gelişimi bitirip ondan sonramıöğrenmeye geceyim.Ben hergün bir konu calışıyordum karışık.Biliyorum biraz gayretle bı işinde üstesinden geleceğiz sadece biraz motivasyon.

canım bence ders ders gitme hem sıkıcı oluyor hem de başka derse geçtiğinde sanki diğerini unutmuş gibi oluyorsun yine de sen bilirsin.. evet sadece motivasyon lazım hem de en yükseğinden

arkadaşlar anayasaya çalışanlar...

hangi kaynağı tavsiye edersiniz.

açıkcası anayasa çalışmak hiç keyifli değil...

konu anlatımı çok ayrıntılı olmayan yani kafa karıştırmayan kaliteli soruları olan bir kaynağa ihtiyacım var...

mrb galunga bende yeni başladım..

öncelikle program yapmanı tavsiye ederim..

mesela her ay için ayrı hedeflerin olmalı.

daha sonra o aya göre bir plan yapmanı tavsiye ederim.

hatta hergün çalışacagın ders yada konu belli olsun.

öyle olunca zamanı daha iyi kullanabilirsin..

ben 1 haftadır çalışıyorum

başta forumda birçok kişinin konuları bitirdiğini okuyunca ümitsizdim.

ama çözüm kalan zamanı değerlendirmek.

hala 7 ayımız var.

son 2 ay da olabilirdi.

zararın neresinden dönülse kardır.

başarılar cnm..

birde en azından 2 dersi birlikte yürütmeni tavsiye ederim.

kolay gelsin..

merhaba kızlar hepinize kolay gelsin öncelikle.......ocakta atama olacak subatta da göreve başlanacak diyorlar bu söylentimi yoksa gerçek mi bi bilgisi olan var mı acaba...bende sırf bu belirsizlik yüzünden tam manasıyla calaışamıyorum

merhaba arkadaşlar, gerçi sizin sayfa çok ilerlemiş ama yine de ben de varım demek istedim. geçtiğimiz sene çalışmıştım ama olmadı işte, bu sene de puanım hala geçerli olmasına rağmen yine de işimi şansa bırakmak istemediğim için başladım çalışmaya. gerçi konu eksiğim pek yok, geçen seneden ana hatlarıyla hatırlıyorum. bu önümüzdeki zaman içerisinde de işte o ana hatları daha da detaylandırmak kalıyor bana. yediiklimin setini almıştım kitap fuarından, set derken modüler set değil, dergi şeklinde. ondan başladım bakalım toplam 12 eğitim 12 genel kültür-genel yetenek dergisi var. her dergide her ders var bölüm bölüm. ilk syısını bitirdim. ço vaktim olmuyor çalışmak için hem bir yerde çalışıyorum hem de evde beni hiç rahat bırakmayan bir afacanım var. bunlardan arta kalanlardan günde bir saat bile verimli çalışırsam olabileceğini düşünüyorum. umarım başarabiliriz.
bu arada bir arkadaş şuabt ataması olabilceğini söylemiş ama pek sanmıyorum aslında. hani il dışı atamaları iptal ettiklerine göre yeni atama yapmazlar gibi geliyor(biliyorsunuz il dışı atamalar yapıldıktan sonra boş kalan yerlere yeni ataa yapılıyordu)

Canım ben de yargı ile yediiklim var..yargının anlatımı güzel bence,yediiklime de daha yeni ısınıyorum ama o da güzel geldi bana..soru için bişi diyemicem zaten hepsi ezber

ben duymadım

hoşgeldin
ben de yediiklimden çalışıyorum.gerçi ben set olarak aldım dergi,soru bankası,denemeler vs. bana da yetiyorlar :))
bu arada özelde mi çalışıyorsun? bebeğin de var zor oluyordur.

evet canım ya zor oluyor elbette, ancak geçen sene çalışmayınca(1 yaşına kadar kendim bakmak istedim) bu sene çalışmak zorunda kaldım, hem maddi hem manevi yönden ihtiyaç oldu. geçen sene evdeyken biraz çalışmıştım kpssye yani genel hatlarıyla biliyorum. sanırım aynı setten almışız. ancak ben eğitimin daha 2. dergisindeyim, gerçi 2 hafta ancak oldu alalı. bu arada matematik öğretmeniyim.

iyi ki de kendin ilgilenmişsin canım ne güzel :) ben ilk 4 dergiyi bitirdim,geçen gün yenileri geldi ama onlara adam akıllı başlayamadım daha.evde olduğum halde motivasyon eksikliği var.2 hafta tatil gibi ara vermiştim koptum sonra şöyle oturup çalışamıyorum (
geçen seneden altyapın olması çok iyi,biraz da şimdi çalışıyorsan süper idare edersin :) alanın çok güzel ama atama puanınız çok dimi umarım başarırız her şeye rağmen

kızlar vize öncesi ve vizelerde okuldaki sınavlarıma çalıştım, vizelerden sonra 2 hafta da tatil verdim kendime. bu yıl girmeyeceğimin rahatlığı öyle bir çöktü ki üstüme anlatamam. en azından yaza kadar gk ve eğitimi bitireyim istiyorum. :18:

Bitirirsin canım dert etme,çok da zorlama kendini sonra bıkarsın

şimdilik her şey yolunda gidiyor. yavaş yavaş ilerlemek istiyorum, zaten zamandan ötürü hızlı gidemiyorum. geçen sene 89.8 aldım ama olmadı, yani daha çok çalışmam gerek. dergiden her gün tek bir ders işliyorum, arada notlar tutuyorum filan. bana da geçen gün geldi yeni dergiler. dergilerle birlikte testleri de çözücem. konular bittikten sonra soru bankalarına başlamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…