- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Öğretmenler günümüz kutlu olsun,umarım seneye biz de bugünü öğrencilerimizle kutlarız
merhaba arkadaşlar...
ben yeni başladım çalışmaya.
çok mu geç kaldım dersiniz..
kalan 7 aylık süreyi umarım en verimli şekilde geçiririz..
çalışma noktasında tavsiyeleriniz bnm için önemli..
eğer yardımcı olursanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler..
yok canım geç kalmadın,yetiştirirsin rahat rahat..kendi adıma yardımcı olmaya çalışırım sorun olduğunda kolay gelsin
teşekkür ederim yuutis
beni rahatlattın...
umarım kalan zamanı en iyi şekilde değerlendirir.
hedeflerimize ulaşırız..
kızlar banada yardım edin bir türlü çalışmaya başlıyamıyorum,artık bu sene son olsun istiyorum.dershaneye gitmedim evde calışmak istedim ama hala başlayamadım.Nasıl bir proğram önerirsiniz,örneğin önce gelişimi bitirip ondan sonramıöğrenmeye geceyim.Ben hergün bir konu calışıyordum karışık.Biliyorum biraz gayretle bı işinde üstesinden geleceğiz sadece biraz motivasyon.
kızlar banada yardım edin bir türlü çalışmaya başlıyamıyorum,artık bu sene son olsun istiyorum.dershaneye gitmedim evde calışmak istedim ama hala başlayamadım.Nasıl bir proğram önerirsiniz,örneğin önce gelişimi bitirip ondan sonramıöğrenmeye geceyim.Ben hergün bir konu calışıyordum karışık.Biliyorum biraz gayretle bı işinde üstesinden geleceğiz sadece biraz motivasyon.
arkadaşlar anayasaya çalışanlar...
hangi kaynağı tavsiye edersiniz.
açıkcası anayasa çalışmak hiç keyifli değil...
konu anlatımı çok ayrıntılı olmayan yani kafa karıştırmayan kaliteli soruları olan bir kaynağa ihtiyacım var...
merhaba kızlar hepinize kolay gelsin öncelikle.......ocakta atama olacak subatta da göreve başlanacak diyorlar bu söylentimi yoksa gerçek mi bi bilgisi olan var mı acaba...bende sırf bu belirsizlik yüzünden tam manasıyla calaışamıyorum
merhaba arkadaşlar, gerçi sizin sayfa çok ilerlemiş ama yine de ben de varım demek istedim. geçtiğimiz sene çalışmıştım ama olmadı işte, bu sene de puanım hala geçerli olmasına rağmen yine de işimi şansa bırakmak istemediğim için başladım çalışmaya. gerçi konu eksiğim pek yok, geçen seneden ana hatlarıyla hatırlıyorum. bu önümüzdeki zaman içerisinde de işte o ana hatları daha da detaylandırmak kalıyor bana. yediiklimin setini almıştım kitap fuarından, set derken modüler set değil, dergi şeklinde. ondan başladım bakalım toplam 12 eğitim 12 genel kültür-genel yetenek dergisi var. her dergide her ders var bölüm bölüm. ilk syısını bitirdim. ço vaktim olmuyor çalışmak için hem bir yerde çalışıyorum hem de evde beni hiç rahat bırakmayan bir afacanım var. bunlardan arta kalanlardan günde bir saat bile verimli çalışırsam olabileceğini düşünüyorum. umarım başarabiliriz.
bu arada bir arkadaş şuabt ataması olabilceğini söylemiş ama pek sanmıyorum aslında. hani il dışı atamaları iptal ettiklerine göre yeni atama yapmazlar gibi geliyor(biliyorsunuz il dışı atamalar yapıldıktan sonra boş kalan yerlere yeni ataa yapılıyordu)
ben duymadım
hoşgeldin
ben de yediiklimden çalışıyorum.gerçi ben set olarak aldım dergi,soru bankası,denemeler vs. bana da yetiyorlar :))
bu arada özelde mi çalışıyorsun? bebeğin de var zor oluyordur.
evet canım ya zor oluyor elbette, ancak geçen sene çalışmayınca(1 yaşına kadar kendim bakmak istedim) bu sene çalışmak zorunda kaldım, hem maddi hem manevi yönden ihtiyaç oldu. geçen sene evdeyken biraz çalışmıştım kpssye yani genel hatlarıyla biliyorum. sanırım aynı setten almışız. ancak ben eğitimin daha 2. dergisindeyim, gerçi 2 hafta ancak oldu alalı. bu arada matematik öğretmeniyim.
kızlar vize öncesi ve vizelerde okuldaki sınavlarıma çalıştım, vizelerden sonra 2 hafta da tatil verdim kendime. bu yıl girmeyeceğimin rahatlığı öyle bir çöktü ki üstüme anlatamam.en azından yaza kadar gk ve eğitimi bitireyim istiyorum. :18:
iyi ki de kendin ilgilenmişsin canım ne güzel :) ben ilk 4 dergiyi bitirdim,geçen gün yenileri geldi ama onlara adam akıllı başlayamadım daha.evde olduğum halde motivasyon eksikliği var.2 hafta tatil gibi ara vermiştim koptum sonra şöyle oturup çalışamıyorum(
geçen seneden altyapın olması çok iyi,biraz da şimdi çalışıyorsan süper idare edersin :) alanın çok güzel ama atama puanınız çok dimi umarım başarırız her şeye rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?