kızlar merhaba sanırım benim için en uygun topic burası, benide kabul ederseniz aranıza sevinirim.ben felsefe grubu öğretmeniyim bu sene mezun oldum ve son iki ay çalışarak girdim 2011 kpss ye 77 aldım ama bir işe yaramadı, bu sene hedefim 90 üstü Allah izin verirse,ben daha yeni çalışmaya başladım dün bir bugün iki,eskişehir pegem akademiye yazıldım aralığın üçüncü haftasında başlıycak, oraya giden duyan varmı ve varsa nasıl buluyorlar,kurs başlayana kadar 2 haftam var bende bu süreci boş geçirmek istemedim, şuan elimde geçen seneden kalma ihtiyaç eğitim konu anlatımlı modüler seti var,birde yedi iklim 2011 ales kitabı var, ben bu 2 haftada ihtiyaç eğitim setini aralarındaki örnek soruları ve teslerini incelmeden yalnızca konu anlatımı kısmını kitap okur gibi okuyup bitirmeyi, ve ales kitabında ki sayısal konu anlatımlı bölümünü bitirmeyi planlıyorum, böylece kurs başladığında eğtim bilimleri ve matematik için alt yapım hazır olacak ve elimdeki bu kaynaklara bir daha geri dönüp bakma gereksimi duymuycam, kurs başlıyıncada ordan verdikleri kitapları tek tek inceleyerek kavram haritaları oluşturarak not alarak bitircem inşallah şubata kadar konu anlatımlı kitaplar biterde mart başı itibariyle tamemen soru bankası deneme ve tekrar olur,kızlar kurstan bir tek pegemin konu anlatımı soru bankası yaprak testini vercekler, bunların yanına datanın tarih coğrafya anayasa konu anlatımını almayı düşünüyorum sizce konu anlatımı olarak yeterli olurmu, marttan itibaren zaten her yayının soru bankasını edinmeyi düşünüyorum, tavsiyeleriniz varsa kaynak ve yöntem konusunda gerçekten çok sevincem, aktif ve güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle, Allah hepimize kolalık versin.