- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.881
arkadaşlar bebe yağını hangi marka kullanıyosunuz hangisi daha iyi ben sadece kakao yağı kullanıyrum o nuda ihmal ettim bi kaç gündürr
günaydın canımm... bende cumartesi gidicem çok heyecanlıyım ben cinsiyet de öğrenicem bu defa. insan sürekli görmek istiyor yaa. bende 4 hafta olucak nerdeyse görmeyeli çok merak ediyorum. bi de sıkıntılı günler geçiriorum kaygı içerisindeyim umarım iyidir bebişlerimiz.sende güzel haberlerle gelirsin inş.
günaydın canımm... bende cumartesi gidicem çok heyecanlıyım ben cinsiyet de öğrenicem bu defa. insan sürekli görmek istiyor yaa. bende 4 hafta olucak nerdeyse görmeyeli çok merak ediyorum. bi de sıkıntılı günler geçiriorum kaygı içerisindeyim umarım iyidir bebişlerimiz.sende güzel haberlerle gelirsin inş.
slm kızlar bugün ananemlere gidiyorum dayım almaya geliyor beni bartına geçiş yapıcam 1 haftalığına sizleri özlicem çok heyecanlıyım içim tuhaf oluyor erkek kardeşim de orda onuda göreceğim aylardır görmemiştim içimde bi korku var bi sıkıntı olcakmış gibi korkuyorum
arkadaşlar bebe yağını hangi marka kullanıyosunuz hangisi daha iyi ben sadece kakao yağı kullanıyrum o nuda ihmal ettim bi kaç gündürr
canım ,
benimki "canbebe"markette o vardı onu alıverdim ilk günlerde..
selamlaaaaarrr
çatlak için doktora sorduğumda bana johnsos bebe yağı önerdi. eskiden dalin almıştım. şimdi johnsos kullanıyorum
daha lierac alamadım gerçi henüz göbişim yok neredeyse
Bende öğrenicem cinsiyetini bu hafta.inşallah bebişler iyidir canım sen neden kaygı içindesin
tatil falan olurmu bana bilmem ama kafa dinlerim biraz evlilik bunalttı beni eşimde yok il dışında çalışıyor burda onun ailesi ile vakit geçiriyorum ananemde gel biraz burda dur dedi kocan izin verirse bende verir dedim daha önce konuşmuştuk çünki kayınvalidem nasıl olcak kardeşin geldi die ben seni orayamı göndercem aklım sende kalır falan yaptı akşam sabah ta ananem hazırlan almaya geliyoruz seni dedi bende eşimi aradım annesiyle konuştu şimdilik bi sıkıntı yok olmazda inşallah
Tatlım niye sıkıntı yapıyorsun ki kendine, çok sıkılıyordun zaten, bak ne güzel ailenin yanına gidiyorsun, mutlu olman lazım şimdi
merhabaa kızlarr :92: cnm sıkılıyo yaa havada çok bunaltıcı sıcak ayy fenalık geldi gene menepozluları geçtim yahuu :93:
doğru valla çok sağol gerçekten özlicem sizi 1 hafta bile olsa
günaydın kızlar.........
rüyamda bebeğimi gördüm ya o kadar güzeldi ki anlatamam,sezaryanla doğurmuşum:):) hatta acısını bile hissettim, sütümü verdim ona ay ağlıcam şimdio kadar değişik bir duyguymuş ki sanki gerçek gibiydi kızlar...sevdim yatırdım, çook süperdi tekrar görmek istiyorum yaaa
buarada ben hiç çatlak kremi kullanmadım sürmedim hiç bişey annem hiç çatlamamış, ona mı güveniyorum neama doktorum 4. ay başlıcaksın şimdi bişey sürme dedi ondan beklemedeyim
aynen canım, piştim vallla. az önce atletimi cıkarttım bunalttı beni. artık body tarzı atlet giyemiycem galiba, çok sıktı bunlattı.
günaydın kızlar.........
rüyamda bebeğimi gördüm ya o kadar güzeldi ki anlatamam,sezaryanla doğurmuşum:):) hatta acısını bile hissettim, sütümü verdim ona ay ağlıcam şimdio kadar değişik bir duyguymuş ki sanki gerçek gibiydi kızlar...sevdim yatırdım, çook süperdi tekrar görmek istiyorum yaaa
buarada ben hiç çatlak kremi kullanmadım sürmedim hiç bişey annem hiç çatlamamış, ona mı güveniyorum neama doktorum 4. ay başlıcaksın şimdi bişey sürme dedi ondan beklemedeyim
dün misafirim vardı bayada kalabalıktı ev temizle misafirlere ikramlık yap Allahtan kardeşim geldide servisi falan yaptı genede çok yorulmuşum bel agrısından gece yatamadım. Hele bi ara iki tanesinin bebegi vardı ayy biri susuyo biri aglıyo konuşulan anlaşılmıyo evimde oldugumu unuttumda ayy çıkıp evden gidesim geldieşime anlatıyorumda akşam çok alıştın rahata bizim kız gelince bakalım napıcaksın diyo dedim valla bilmiyorum resmen bunaltım kızz dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?