2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayaklarım çok sıcak oluyor. öyle bi yanma canım.. sızlama filan yok.. sıcaklardan mı gebelik mi anlayamadım

cnm buarada sen öğrenmedinmi cinsiyeti 15.haftanın içindesin:26:

sorma tatlım yaa. 15. haftanın içindeyim. birde bebiş 10 gün önden gidiyordu,en son doktora gittiğimde hala öyle mi bilmiyorum tabii. en son yaklaşık 1 hafta önce gittim 15 haftalık dedi ve % 70 erkek dedi bak bu çıkıntı pipi olabilir dedi ama kesin konuşmadı . 20 sinde tekrar gidicem o zaman net öğrenirim artık, inşallah

günaydınn anecikler,

ya sabah sabah birşey soracağım benim dünden beri ayaklarım çok yanıyor, yürüyüp eve gelince.. sizde de oluyor mu?? ödem yok şiş değil ama yanma var...

Cnm bende de oluyor ama ben işyerinde bütün gün oturduğum için ödem de var, ondan kaynaklanıyor yani, çöp kovasını ters çevirdim ayaklarımı uzatıyorum, yine de gün sonunda davul gibi oluyor :)

ne güzel hergün görüyorsun bebeğini canım :)

Evet bu 3. gidişim olacak ölçtürmüyor bebiş ensesini
Bugün ara verdik, yarın tekrar denicez, olmazsa Cuma...
Ay Edacım nasıl duruyorsun gitmeden ya, gitsen söyler şimdi 15. haftana girmişsin :)

Son düzenleme:

aramızda 4 gün var senle belki bende öğrenirim ama genelde erkek olanlar hemen öğrendi kız çocuk geç öğrenilir die biliyorum ben

günaydın cnm bendede oluyor yanma normal bence merak etme hatta bende şiş var bide çok ayakta kalınca ertesi gün sabah üstüne basamıyorum

ya her sabah yataktan kalkınca kendimi soyuk suyun altına sokasım geliyor, hemen hemen hergün duş alıyorum.. havalar da acaip ısınmaya başladı . ay birde yarın antepe gidicez 5 günlüğüne orda ne yaparım hiç bilmiyorum..

iyiyim edacım sen nasılsın?keyifler nasıl?
rüyamda bebeğimi gördüm boyle tombiş kollu mazlum utangaç bi oğlan çocuğuydu.üzerinde body vardı sadece, sıcaktan bunalmış heralde soymuşum bebeği:)

ayaklarım çok sıcak oluyor. öyle bi yanma canım.. sızlama filan yok.. sıcaklardan mı gebelik mi anlayamadım
iyi canım sevindim ağrı sızı olmasında, soğuk suyla yıkarsın geçer yanma.

Son düzenleme:
aramızda 4 gün var senle belki bende öğrenirim ama genelde erkek olanlar hemen öğrendi kız çocuk geç öğrenilir die biliyorum ben

ya benim içime hep kız doğuyordu hatta doktor cinsiyete bi bakalım dediğinde içimden hadi kızım göster doktor teyzeye diye geçirdim. ama sanırım erkek. şimdi öyle geliyor artık.. hayırlısı ya sağlıklı doğuralım da inşallah...

valla aslında benim niyetimde bu hafta gitmek vardı sonra vazgeçtim. ne kadar geç öğrenirsem o kadar kesin olur diye.. ben hamile olduğumu testle öğrendikten sonra da böyle beklemiştim 10 gün kadar sırf ilk gittiğimde keseyi görebileyim diye..

Onu ben de beklemiştim, 4 haftalıkken öğrenip 6 haftalıkken gittim doktora, ama cinsiyeti çok merak ediyorum, benim doktor da bir tuhaf, tahmin bile yapmıyor, o böyle yaptıkça ben daha çok merak ediyorum
Aslında en doğrusunu yapıyorsun, kesin emin olmak lazım, sonra kı dendi erkekmişleri falan çok duyuyoruz

bana da pipi göremedim henüz ama genel itibariyle kızdan çok erkeğe benziyor demişti doktorum. bakalım cuma sabah 8,30da randevum.

kızlar bişi sorucam sabah akşam tartılanınız var mı? benim sabah ve akşam arasında 1 kilo fark çıkıyor.akşam yatmadan önce yağlandıktan sonra yağın emilmesini beklerken cıbıl cıbıl çıkıyorum tartıya 67,5, sabah aynı şekilde yağlanıp cıbıldak çıkıyorum 66,5. eşime diyorum sataşıyor bana, sabaha kadar salıyorsun farkında değilsin, demekki 1 kilo salınım yapıyon diyo sizde de bu kadar fark oluyor mu?

Son düzenleme:

amann antepte sıcak olur canım dikkat et kendine sürekli su iç güneşte kalma sürekli sıvı al buraya çok yakın antep bilirim sıcağını

allah gönlündekini versin canım benım içime hiç kız doğmadı ve hislerim hep çıkar bakalım bunda tutacakmı hayırlısı neyse hakkımızda o olsun canım erkek evladında şirinlikleri var ve bence doğru düzgün erkek çocuk yetiştirmek de bi okadar önemli

ya evet işte 12 haftalıkken doktor kıza benziyor dedi. 14 haftalıkken başka bi doktor % 70 erkek dedi. insan şapşala dönüyor. hiç söylemeyen doktor en iyisi canım bence. bende çok merak ediyorum ama bekleyeyim bakalım. inşallah bi dahaki randevuda gösterir kuzucum bi hafta kaldı zaten birşey değil bekleriz...

bende iki kilo bile fark çıkabiliyor ki çok normal. ama ben acaip içecek içiyorum. ayran süt su vs. e birde yemeğin üzerine akşam çıkınca 1 kilo farketmesi çok normal. ama bence akşam tartılmana gerek yok. sabah wc den sonra çık en doğrusunu o söyler..

ben yemeğin üstüne falan çıksam 2-3 kilo oynar, ben yemeğimi en geç 7,5da yer , yemekten sonra 1 saat tempolu yürürüm. yatarken sadece yoğurt yiyorum, midem çok dolu olmuyor yani tatlım.

benim eşim antepli. şimdi de görümcemin düğünü var onun için gidiyoruz. ama o ne öyle ya. ben de manisalıyım bizim oralarda sıcak ama ben antep adana gibisini görmedim. evin içinde yatmak zaten mümkün değil. ilk evlendiğimiz zaman ben öyle yatmam evin üstünde dedim (onlar dam diyorlar) sonra baktım uyuncak gibi dedil mecbur yattım bende.

aslına sorarsan eşim erkek istiyor benim de gönlümden geçen erkek ama hayırlısı tabi..

Ben de aksine sabah daha ağır çıkıyorum, sabahları çok ödem oluyor bende, eskiden de böyleydi...

Aslında 16. Haftadan önce yapılan cinsiyet tahminleri yanıltıcı olabiliyormuş, 16. hafta garantiymiş çoğu zaman, bidahaki randevunda öğrenirsin sen tatlım, ben de tatil dönüşü 16. Haftama girmiş olucam, öğrenebilir miyim acaba

günaydınn anecikler,

ya sabah sabah birşey soracağım benim dünden beri ayaklarım çok yanıyor, yürüyüp eve gelince.. sizde de oluyor mu?? ödem yok şiş değil ama yanma var...
Günaydın canım :79: ben de uzun zamandır var hem yanma, hem şişlik, hem ağrı akşam eve gidince yıkayıp ayak kremim var naneli gibi bişi ferahlatıo onu sürüorum, yüksek bi yere dayayıp yatıorum

Bunu deniycem umarım işe yarar :26: çünkü o sorunların hepsi mevcut bende

günaydın canım senin bıcırık pek bi yaramaz çıktı çektirecek size herhalde :90: benim bebiş de uğğraştırdı ölçüm yapılırken ama 15-20 dk uğraştı dr bi sağa döndüm öksürdüm bekledim bi sola yatırıp öksürdum ölçtü o şekilde. bi dahaki denemedi ölçtürür inşallah ne diyelim

Günaydın canım :79: ben de uzun zamandır var hem yanma, hem şişlik, hem ağrı akşam eve gidince yıkayıp ayak kremim var naneli gibi bişi ferahlatıo onu sürüorum, yüksek bi yere dayayıp yatıorum

benim de var ayak kremim böyle soğukluk hissi veriyor. ama sürmeye çekiniyorum. hamileliğin 7. ayına kadar kullanılabilirmiş ama insan yine de tedirgin oluyor..

selam ben hersabah tartıda 73 geliyorum şort atlet gecede 75 ama çok su içiyorum her ögünde 3koca bardak çok suyun zararı yoktur inşallah ben daha kilo almadım 11+1im 73bucukts hsmile kaldım halada 73üm ama karnım büyüyo hçbir kyefetim olmuyo .. simrancım yağlanıyorum dedinya bu ne yağı merak ettim

eşin çok alemmiş dijital tartılarda yeri hafif kaysa sonuç değişiyor dr da diğerinden var sanırım o daha güvenilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…