- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.821
canım benim yanma derken nasıl yanma? ateş mi basıyor, sızlıyor mu anlayamadım sabah sabah beynim daha yarım kapasite çalışıyor galiba:))
ayak için alışverişte tanıştığım 9 aylık hamile bir bayan şöyle bi tarif vermişti, leğene soğuk su ve kaya tuzu koyup ayağını 15 dk beklet, ne ağrı ne şiş ne sızı ne yanma kalmaz demişti. sıcak havalarda çok oluyormuş bu şikayetler.
günaydınn anecikler,
ya sabah sabah birşey soracağım benim dünden beri ayaklarım çok yanıyor, yürüyüp eve gelince.. sizde de oluyor mu?? ödem yok şiş değil ama yanma var...
cnm buarada sen öğrenmedinmi cinsiyeti 15.haftanın içindesin:26:
günaydınn anecikler,
ya sabah sabah birşey soracağım benim dünden beri ayaklarım çok yanıyor, yürüyüp eve gelince.. sizde de oluyor mu?? ödem yok şiş değil ama yanma var...
ne güzel hergün görüyorsun bebeğini canım :)
günaydın cnm benim gaza gelmeye ihtiyacım var gitsem söyliycek bu defa sanırım ama ne biliyim hem çok heycanlıyım hemde bi türlü gaza gelemiyorummsenın ölçüm yarın yapılacakt dimi ama daha 2 bilemedin 3 hafat sonra söyler senın doktorun
sorma tatlım yaa. 15. haftanın içindeyim. birde bebiş 10 gün önden gidiyordu,en son doktora gittiğimde hala öyle mi bilmiyorum tabii. en son yaklaşık 1 hafta önce gittim 15 haftalık dedi ve % 70 erkek dedi bak bu çıkıntı pipi olabilir dedi ama kesin konuşmadı . 20 sinde tekrar gidicem o zaman net öğrenirim artık, inşallah
günaydın cnm bendede oluyor yanma normal bence merak etme hatta bende şiş var bide çok ayakta kalınca ertesi gün sabah üstüne basamıyorum
iyiyim edacım sen nasılsın?keyifler nasıl?günaydın cnm benim gaza gelmeye ihtiyacım var gitsem söyliycek bu defa sanırım ama ne biliyim hem çok heycanlıyım hemde bi türlü gaza gelemiyorummsenın ölçüm yarın yapılacakt dimi ama daha 2 bilemedin 3 hafat sonra söyler senın doktorun
günaydın canımm nasılsın
günaydın cnm bendede oluyor yanma normal bence merak etme hatta bende şiş var bide çok ayakta kalınca ertesi gün sabah üstüne basamıyorum
iyi canım sevindim ağrı sızı olmasında, soğuk suyla yıkarsın geçer yanma.ayaklarım çok sıcak oluyor. öyle bi yanma canım.. sızlama filan yok.. sıcaklardan mı gebelik mi anlayamadım
aramızda 4 gün var senle belki bende öğrenirimama genelde erkek olanlar hemen öğrendi kız çocuk geç öğrenilir die biliyorum ben
Cnm bende de oluyor ama ben işyerinde bütün gün oturduğum için ödem de var, ondan kaynaklanıyor yani, çöp kovasını ters çevirdim ayaklarımı uzatıyorum, yine de gün sonunda davul gibi oluyor :)
Evet bu 3. gidişim olacak ölçtürmüyor bebiş ensesini
Bugün ara verdik, yarın tekrar denicez, olmazsa Cuma...
Ay Edacım nasıl duruyorsun gitmeden ya, gitsen söyler şimdi 15. haftana girmişsin :)
valla aslında benim niyetimde bu hafta gitmek vardı sonra vazgeçtim. ne kadar geç öğrenirsem o kadar kesin olur diye.. ben hamile olduğumu testle öğrendikten sonra da böyle beklemiştim 10 gün kadar sırf ilk gittiğimde keseyi görebileyim diye..
bana da pipi göremedim henüz ama genel itibariyle kızdan çok erkeğe benziyor demişti doktorum. bakalım cuma sabah 8,30da randevum.sorma tatlım yaa. 15. haftanın içindeyim. birde bebiş 10 gün önden gidiyordu,en son doktora gittiğimde hala öyle mi bilmiyorum tabii. en son yaklaşık 1 hafta önce gittim 15 haftalık dedi ve % 70 erkek dedi bak bu çıkıntı pipi olabilir dedi ama kesin konuşmadı . 20 sinde tekrar gidicem o zaman net öğrenirim artık, inşallah
iyiyim edacım sen nasılsın?keyifler nasıl?
rüyamda bebeğimi gördüm boyle tombiş kollu mazlum utangaç bi oğlan çocuğuydu.üzerinde body vardı sadece, sıcaktan bunalmış heralde soymuşum bebeği:)
iyi diyelim iyi olalım canım çok şükür halımıze doktorum geldiğinden beri gitsemmi gitmesemmi heycanı kapladı yani göstermezse cinsiyetı hayal kırıklığına uğramak istemıyorum..ne güzel görmüşsün tombiğini ben hiç görmedim yaa
iyi canım sevindim ağrı sızı olmasında, soğuk suyla yıkarsın geçer yanma.
ya her sabah yataktan kalkınca kendimi soyuk suyun altına sokasım geliyor, hemen hemen hergün duş alıyorum.. havalar da acaip ısınmaya başladı . ay birde yarın antepe gidicez 5 günlüğüne orda ne yaparım hiç bilmiyorum..
ya benim içime hep kız doğuyordu hatta doktor cinsiyete bi bakalım dediğinde içimden hadi kızım göster doktor teyzeye diye geçirdim. ama sanırım erkek. şimdi öyle geliyor artık.. hayırlısı ya sağlıklı doğuralım da inşallah...
ya evet işte 12 haftalıkken doktor kıza benziyor dedi. 14 haftalıkken başka bi doktor % 70 erkek dedi. insan şapşala dönüyor. hiç söylemeyen doktor en iyisi canım bence. bende çok merak ediyorum ama bekleyeyim bakalım. inşallah bi dahaki randevuda gösterir kuzucum bi hafta kaldı zaten birşey değil bekleriz...Onu ben de beklemiştim, 4 haftalıkken öğrenip 6 haftalıkken gittim doktora, ama cinsiyeti çok merak ediyorum, benim doktor da bir tuhaf, tahmin bile yapmıyor, o böyle yaptıkça ben daha çok merak ediyorum
Aslında en doğrusunu yapıyorsun, kesin emin olmak lazım, sonra kı dendi erkekmişleri falan çok duyuyoruz
bana da pipi göremedim henüz ama genel itibariyle kızdan çok erkeğe benziyor demişti doktorum. bakalım cuma sabah 8,30da randevum.
kızlar bişi sorucam sabah akşam tartılanınız var mı? benim sabah ve akşam arasında 1 kilo fark çıkıyor.akşam yatmadan önce yağlandıktan sonra yağın emilmesini beklerken cıbıl cıbıl çıkıyorum tartıya 67,5, sabah aynı şekilde yağlanıp cıbıldak çıkıyorum 66,5. eşime diyorum sataşıyor bana, sabaha kadar salıyorsun farkında değilsin, demekki 1 kilo salınım yapıyon diyosizde de bu kadar fark oluyor mu?
ya evet işte 12 haftalıkken doktor kıza benziyor dedi. 14 haftalıkken başka bi doktor % 70 erkek dedi. insan şapşala dönüyor. hiç söylemeyen doktor en iyisi canım bence. bende çok merak ediyorum ama bekleyeyim bakalım. inşallah bi dahaki randevuda gösterir kuzucum bi hafta kaldı zaten birşey değil bekleriz...
bende iki kilo bile fark çıkabiliyor ki çok normal. ama ben acaip içecek içiyorum. ayran süt su vs. e birde yemeğin üzerine akşam çıkınca 1 kilo farketmesi çok normal. ama bence akşam tartılmana gerek yok. sabah wc den sonra çık en doğrusunu o söyler..
amann antepte sıcak olur canım dikkat et kendine sürekli su iç güneşte kalma sürekli sıvı al buraya çok yakın antep bilirim sıcağını
allah gönlündekini versin canım benım içime hiç kız doğmadı ve hislerim hep çıkar bakalım bunda tutacakmıhayırlısı neyse hakkımızda o olsun canım erkek evladında şirinlikleri var ve bence doğru düzgün erkek çocuk yetiştirmek de bi okadar önemli
kızlar bişi sorucam sabah akşam tartılanınız var mı? benim sabah ve akşam arasında 1 kilo fark çıkıyor.akşam yatmadan önce yağlandıktan sonra yağın emilmesini beklerken cıbıl cıbıl çıkıyorum tartıya 67,5, sabah aynı şekilde yağlanıp cıbıldak çıkıyorum 66,5. eşime diyorum sataşıyor bana, sabaha kadar salıyorsun farkında değilsin, demekki 1 kilo salınım yapıyon diyosizde de bu kadar fark oluyor mu?
ya evet işte 12 haftalıkken doktor kıza benziyor dedi. 14 haftalıkken başka bi doktor % 70 erkek dedi. insan şapşala dönüyor. hiç söylemeyen doktor en iyisi canım bence. bende çok merak ediyorum ama bekleyeyim bakalım. inşallah bi dahaki randevuda gösterir kuzucum bi hafta kaldı zaten birşey değil bekleriz...
bende iki kilo bile fark çıkabiliyor ki çok normal. ama ben acaip içecek içiyorum. ayran süt su vs. e birde yemeğin üzerine akşam çıkınca 1 kilo farketmesi çok normal. ama bence akşam tartılmana gerek yok. sabah wc den sonra çık en doğrusunu o söyler..
Günaydın canım :79: ben de uzun zamandır var hem yanma, hem şişlik, hem ağrı akşam eve gidince yıkayıp ayak kremim var naneli gibi bişi ferahlatıo onu sürüorum, yüksek bi yere dayayıp yatıorumgünaydınn anecikler,
Bunu deniycem umarım işe yarar :26: çünkü o sorunların hepsi mevcut bendecanım benim yanma derken nasıl yanma? ateş mi basıyor, sızlıyor mu anlayamadım sabah sabah beynim daha yarım kapasite çalışıyor galiba:))
ayak için alışverişte tanıştığım 9 aylık hamile bir bayan şöyle bi tarif vermişti, leğene soğuk su ve kaya tuzu koyup ayağını 15 dk beklet, ne ağrı ne şiş ne sızı ne yanma kalmaz demişti. sıcak havalarda çok oluyormuş bu şikayetler.
günaydın canım senin bıcırık pek bi yaramaz çıktı çektirecek size herhalde :90: benim bebiş de uğğraştırdı ölçüm yapılırken ama 15-20 dk uğraştı dr bi sağa döndüm öksürdüm bekledim bi sola yatırıp öksürdum ölçtü o şekilde. bi dahaki denemedi ölçtürür inşallah ne diyelimGünaydın Arkadaşlar,
Dün yine yaptıramadık ense ölçümümüzü, bir türlü istenen pozisyona gelmiyor benim yaramaz, yarın yine doktordayız, cinsiyet tahminimiz yok tabi ki, doktorum çok ketum bu konuda, sizden haberler nasıl?
Günaydın canım :79: ben de uzun zamandır var hem yanma, hem şişlik, hem ağrı akşam eve gidince yıkayıp ayak kremim var naneli gibi bişi ferahlatıo onu sürüorum, yüksek bi yere dayayıp yatıorum
bana da pipi göremedim henüz ama genel itibariyle kızdan çok erkeğe benziyor demişti doktorum. bakalım cuma sabah 8,30da randevum.
Günaydın Arkadaşlar,
Dün yine yaptıramadık ense ölçümümüzü, bir türlü istenen pozisyona gelmiyor benim yaramaz, yarın yine doktordayız, cinsiyet tahminimiz yok tabi ki, doktorum çok ketum bu konuda, sizden haberler nasıl?
inşallah bu sfer yaptırıp kurtulursun benimde yarın kont var hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?