2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben oğlumda bozdum misafir odasını konsolu girişe koydum masayı mutfa koltuklarıda ihtiyacı olan birine verdim gitti. Çocuk dogdugunda anlıcaksın oda şart ıvırı zıvırı oyunca çamaşırı bide okul derdi başladımı dersi iikide bozmuşum diyorum . Bu garibe bozulacak oda da yok aralarında 11 yaş olucak aynı odada olmaz şimdilik mecburen beşik alıcam Allah büyük bir ev meselesi var bi kaç yıla kadar orası kesinleşirse gerekirse fark verir bir oda büyügünü alırım. Şimdilik kızçemin odası olmucak ama ben hala odalara bakıyorum yaa

birgün forum marmara mothercare de karşılaşırsak şaşırmam canım valla yataklarına hiç bakmadım canım. eşimle sepetleri çok beğendik ama güvenilir gelmedi bana. benim yatak odamda o ahşap beşiği koyacak kadar yer var. oda yapmayı düşünüyorum ben ama ilk 6 ay için bi beşik lazım.. yatak mevzuunu bir şekilde çözeriz herhalde. olmadı anacığım yün yatak diksin

üst katlarda oturmuyorum ama,balkon kapattıranlara gıcık oluyorum.
evi alır almaz daha taşınmadan tak diye balkonları kapattırıyorlar..insanlar ne kadar meraklıymış cezaevi gibi yerde yaşamaya...
evlenmeden önce iskenderun da yaşıyordum.orada tüm günümüz balkonda geçerdi.insan sıkılınca kendini balkona atar bi hava alır.gökyüzü görür..biz eşimle birlikte balkonda oturmayı çok severiz.yemeklerimizi mümkün olduğu kadar balkonda yeriz.
insan çamaşır asar,yatak yorgan havalandırır ne bileyim... bana hiç yakın olmayan bişey balkon kapamak...

Son düzenleme:
hımmm... sen de haklısın, park yataklara incecik bi yatak konuyo
kızlar ya o park beşikleri ben hiç beğenmiyorum...kullanışsız geliyor bana dediğin gibi canım çok derin eğilip kalkarken zor olur ya...ancak oyun oynarken iyi bence onlar...içinde yavrum o zamanda kafes gibi...
yeğenime 6 aylığa kadar park yatak kullandılar, sonra odasını yaptılar, sonra da park yatakta bize ne oyunlar yaptı sıpaa :)) fermuarla açılıyoya bi tarafı orayı açık bırakıyoduk, içine giriyo çıkıyo cee yapıyo falan :)) o yüzden sanırım park yataklara sempatim var :)))
ya bu sepetler bana da güvenli gelmiyo..
tatlım daha küçük mobilya beşikler de var sanırım..
aaah ah sorma kuzu, bizim de masraf çok olcak ama sağlıkla gelsinler de inşallah bi şekilde hallolur inşallah,Allah yardım eder...
evet tatlım bana doktor 30 temmuzda gel o zamana doğru ayarla randevuyu sekreterden dedi ama ben 20sine aldım dayanamadım....hadi bakalım bebiş gösterir inşallah canım hayırlısı
inşallah gösterir nazlanmadan :)

Karşılaşabiliriz ben ethica incirliye gittiğim için doktor çıkışı yemeğe falan marmara foruma gidiyoruz, ve tabi ki mothercare e

Ben de oda yapıcam bebişime ama ilk 6 ay falan yanımda kalması için ne alacağıma karar veremedim, yatak odam geniş olsa karyolasını önce odama alır, sonra kendi odasına geçirirdim ama yatak odam dar benim, sanırım 60*120 bir karyola da yatak odama alıcam çünkü beşiklerin yataklarını beğenmedim hiç.

canım sen hataylımısın

aylincim senin üçüzleri aynı park yatakta oyun oynarken düşündüm ayy ayy ayy ne şirin olurlar yaa...bir de senin cinsiyetleri çok merak ediyorum ben hepsi kız ya da hepsi erkek mi yoksa karışık mı olacaklar? hadi bakalım benim gitmeme de 9 gün kaldı bakalım göstercekmi benimki

ebruli
canım benim slm nasılsın bütün gün net kesikti yeni geldi...mj okudum fakat mj atamadım deniyorum.canım bende bugün doktora gittim bebeğim ense yapmış sırt üstü uyuyordu doktor ne yaptıysa uyanmadı.uykusu derin bir bebiş bu ya...çok heyecanlıydım.ama göremedik.fırlamayı...yarında 2 li test vede tarama testlerini yaptıracağım.bugün yapacaktım fakat 100 tl.istediler.yaptırmadım.labaratuarcı arkadaşımız var bu gün izinliydi yarın gelecek bize ücretsiz yapacak.bebeğin ense kalınlığı 1,5 cm doktor gayet iyi dedi 3 cm ve üstü problem yaratır dedi...

Son düzenleme:
inşallah o günleri de görürüz yaf :) hayırlısı tabi ama hem kız hem erkek olan olsa güsel olurdu hee
bişe kalmamış senin, benim iki haftam var daha

maşallah :)

canım ne güzel bebişini görmüşsün...çok şükür bi sıkıntı yok.çok sevindim

merhaba kızlr,

bende 5 haftadan sonra bugün kontrole gidiyorum..

bu doktorun özle muayenehanesine..

125 lira muayene çokmu sizce?

inşallah o günleri de görürüz yaf :) hayırlısı tabi ama hem kız hem erkek olan olsa güsel olurdu hee
bişe kalmamış senin, benim iki haftam var daha

maşallah :)
teşekkür ederim.
canım ne güzel bebişini görmüşsün...çok şükür bi sıkıntı yok.çok sevindim
ebruli canım bir cörsen ultrasyon filminde resmen uzanmış okadar şekli belirğinki anlatamam.tahlilleri yapıp tekrar kontrole gidersem tekrar bakarız belki ozaman gösteriri.darısı senin ve diğer arkadaşların başına..

slm arkadaşlar nasılsınız.....

bişey soracam sizlere burun ölçümü nedir merak ettim bizde öle bişey yapılmadıda...

bizde bu c.tesi gidecektik dr a ama dolu olduğu için cumaya aldık randevumuzu :))) yarın 17. haftaya başlıyoruz hayırlısıyla ....
inş. bu sefer cinsiyetini öğreniriz... :)))))

canım benim bizim boyun ölçümü yaptı ama burun yapmadı.öyle birşeyi bende burda duydum...17 hafta halen kendisini göttermediyse canım benim bu kesin kızdır ben söyleyeyim...yinede sağlıklı hayırlısı olsun...

ilk eklediğin resimdeki sabitlenebilio canım,sallanmasını istemediğin zaman sabitleyebiliyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…