- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.061
bu ekşiye-tatlıya aşerme olayına göre cinsiyet belirleme tamamen safsata. benim kuzenin hep ekşi yedi. aklınıza gelebilecek bütün ekşi meyveler, otlar ( ay ağzım sulandı yazarken) ama oğlu oldu. biraz mide bulantısıyla alakalı. bulantı çok olunca insanın tatlı yiyesi gelmiyor doğal olarak, ekşiye yöneliyor..
arkadaşlar benim topikte dikkatimi çeken birşey oldu.herkes birşeylerden bahsediyor.fakat bazı arkadaşlarda sanki biraz asabilik var kızıyor gibi geldi.birde 9 ay burdayız birlikteyiz belki sonrasındada kimse alınganlık yapmasın kırılmasın isterim.herkesin düşüncesi görüşleri farklı tabikide hepimizin hamileliği bir olmak zorunda değil birimize zararlı olan diğerine faydalıdır.hepiniz biraz daha rahat olun bebişlerinize allahın izniyle birşey olmaz ne kadar pinpirikli olursak ozaman siter yaparız işte ozaman allah korusun birşey olur.panik yapmayın rahat olun...
neden öyle gözlerini açtın canım merak ettim benyiyemiyorsun diye mi,ben de ekşi sevmiyorum hiç....
benim ne ekşiye nede tatlıya karşı bir aşerme durumum var ikisinide hiç istemiyorum.önüme gelirse yerim ama arama.şimdi benim bebşin cinsiyeti gitti desenize..:90:
fındık ezmesine ve ülkerin gofretine bayılırım. görür görmez canım çekti.. bi de şu ülker dolciayi gördünüz mü bilmem reklamlarda. 1 aydır arıyorum yaa...
valla canım beni sorsan aynı durumdayım. Daha birşeye aşermişliğim vuku bulmadı. Olsa da kocamı terletsem aslında ama. Herşeyi yiyorum ben tatlı ekşi farketmiyor...
ayy canım tühh söylemeseydim keşke...ama markette her an bulunabilir diye söylemiştim,eşine söyle o getirsin artık akşam...ben öyle yapıyorum genelde
ben bulabiliyorum canım var marketlerde eşim bayılırda onlara ama ben pek sevmiyorum puding türü şeyleri
canım benim doğru ama sürekli bir özür dileme sürekli bir açıklama yapma durumu ondan dolayı dedim.tabikide alınganlık devam etmiyor ama ben öyle hissettim...
Benimde çok midem bulanıyo aslında cnm ama ekşi eskiden de hiç sevmezdim şimdide sevmiyorum tatlıya daha düşkünüm.. :44:
Kimlerden bahsediyosun mesela cnm?
Alınganlık olduğunda falan o an hemen çözüldüğünü gördüm çoğu zaman ben..
Veya yanlış anlaşılma olduğunda.
Bide şöyle bişey var yüzyüze konuşmuyoruz burda yazıyoruz sadece kimin nasıl bi uslupla konuştuğunu neyi espri yaptığını neyi çok ciddi söylediğini anlamakta sıkıntı çekiyo olabiliriz..
Ki en basiti sözlülük döneminde eşimle en çok tartıştığımız zaman msnde konuştuğumuz zamandı çnkü sesimizi duymuyoruz tonlamalarımızı duymuyoruz mimiklerimizi göremiyoruz..
Ama dediğin gibi bi asabilik veya agrasiflik kimseden sezmedim ben açıkcası..
ya kızlar kimse beni yanlış anlamasın..
ben çikolata zararlı demedim.. sadece kafein içeriyor dedim ve bu bebeğe zararlı.. mutlaka fazla tüketim olunca etkilenirler.. ama niye herkes hucumladı ben onu anlamadım..
sonuçta birşeyler paylaşıyoruz burda...
en yakınımdaki örneği vereyim..
eltim 15 haziranda doğum yaptı.. hamileliği boyunca deli gibi çikolata yedi ve çay içti.. sakınan göze çöp batar diyipte.. şimdi de bebeği uyutabilmek susturabilmek için daha 10 günlükken emzik vermeye başladı.. gazını falan çıkaramıyor.. asabileşiyor bir damlacık şey.. ha illa çikolatadandır demiyorum.. ama aşırı dikkatsiz beslendi.. ve zararlı olabilecek herşeyden yedi..
neyse ya ben okumaya devam edeyim daha iyisi.. ilk katıldığım zamanlarda bişi dedim yine herkes üstüme zıpladı..
ya kızlar kimse beni yanlış anlamasın..
ben çikolata zararlı demedim.. sadece kafein içeriyor dedim ve bu bebeğe zararlı.. mutlaka fazla tüketim olunca etkilenirler.. ama niye herkes hucumladı ben onu anlamadım..
sonuçta birşeyler paylaşıyoruz burda...
en yakınımdaki örneği vereyim..
eltim 15 haziranda doğum yaptı.. hamileliği boyunca deli gibi çikolata yedi ve çay içti.. sakınan göze çöp batar diyipte.. şimdi de bebeği uyutabilmek susturabilmek için daha 10 günlükken emzik vermeye başladı.. gazını falan çıkaramıyor.. asabileşiyor bir damlacık şey.. ha illa çikolatadandır demiyorum.. ama aşırı dikkatsiz beslendi.. ve zararlı olabilecek herşeyden yedi..
neyse ya ben okumaya devam edeyim daha iyisi.. ilk katıldığım zamanlarda bişi dedim yine herkes üstüme zıpladı..
evvet cnmm yaaaaaaaaaaaaaa bende hiiiçççççççççç aşermedimmmm. Açıkcası bende hamileliğime dair hiç belirti yokkk miğdem bulanmadııı mesella daha çok anlatılan şey bende yokkk.
valla canım beni sorsan aynı durumdayım. daha birşeye aşermişliğim vuku bulmadı. olsa da kocamı terletsem aslında ama. herşeyi yiyorum ben tatlı ekşi farketmiyor...
canım benim doğru ama sürekli bir özür dileme sürekli bir açıklama yapma durumu ondan dolayı dedim.tabikide alınganlık devam etmiyor ama ben öyle hissettim...
bende geçen terleteyim diye dedimki canım bir bal kabağı olsada tatlısını yapsam.döndü bu mevsimde.dedim bebek mevsim dinlemiyor diye.kara kara düşünmeye başladı sonra şaka diyince bir oh çekişi vardıki görmeliydiniz...
ben de kakao yağı kullanıyorum özellikle belim ağrıdığında eşim kakao yağıyla masaj yapıyo birkaç gün hafifliyoslm kızlarrr
kopmuşsunuz gene muhabbet derin kremmi yeni konunuz kız kardeşim verdi banada çatlak önleyiciymiş ama ben doktoruma danışmadan henüz kullanmadım . Gögüslerime kakao yagı sürdüm o da 2 defa
ben ikili test yaptırmadım ama ilk 2 kontrolümüzde alttan bakmıştı bu sefer göbekten bakıp ense ve burun kemiğimi ölçtüKizlar dun de sordum ama sadece şeyda cvp verdi sagiolsun ikili testi yaptiran arkadaslar göbeginizdendenmi yoksa alttanmi bakti doktor lütfen cvp;(
ooooooooooo hadi bakalımm cnmmm erken gitme kuzumm bebişler uyuyorr. Birde bol su iç girmeden olurmuu o zaman hareket ediyorlarrr.
kızlar ben gittiğinde heyecandan uyuyamadım 30-40 dakika metroda geçti sabah vaktim orda 2 durak arayla çukulata yedim nestleden 5 parça falan gittiğimde bebeğim kıpır kıpırdı doktorumuz ve hemşireler çok şaşırdı çikolatadan mı yoksa benim heyecanım mı yansıdı bebeğime bilmem birde gidene kadar bir rampa vardı orda mecbur derin nefes aldım sebep ne bilmiyorum ama tek bildiğim bebeğimin beni çok mutlu ettiği e sürekli gözümün önüne gelmesiçikolata yemeyi unutmayın kızlar...
ben unuttum sinirden..çikolata enerji veriyo ve kıpır kıpır oluyolar bebişler..
bende ok özledim denizi ya gitmsem kafama kadar gömülcem içineya güneş kremi sürdüm kollarıma falan az önce, tatili hatırlattı( ben deniz aşeriyorummm yaaaaa
ben yedim çikolata doktora da söyledim çok şanslısınız bu haftada bu hareketleri herkes göremezSelam kızlar.. yeni topiğimiz hayırlı olsun.. :)
geçmişi öyle üstten okudum .. 100sayfaya zor yetişirdim yoksa..
benimde ayın 19da devlet hastanesindeki randevumuz.. yarın da özele gidicem.. eğr belli olursa ve gösterirse cinsiyetimizi öğreniriz inşallah.. olmadı ayın 19da öğreniriz artık.. kısmet..
bu arada bebişin kıpraşması için kızlar bir tavsiyede bulunmak istiyorum..
çilolata aslında bebiklere zararlı çünkü içinde kafein maddesi var.. o yüzden onu yiyince kıpır kıpır oluyorlar.. ha kahve içmişsiniz ha çikolata yemişsiniz.. yani farklı olmuyor.. tabi fazla tatlı yiyen biri değilseniz.. 2 haftada öyle ufak bir çikolata yemenizde sakınca yok herhalde..
ama hareketlenmesi için burundan derin nefes alıp ağızdan vererek daha fazla oksijen göndermiş oluyoruz bebeğe pompalanan kanla.. ve bu da hareket etmesini sağlıyor..
bende birkaç kere oldu yiyene kadar aklından çıkmıyor insanınevvet cnmm yaaaaaaaaaaaaaa bende hiiiçççççççççç aşermedimmmm. Açıkcası bende hamileliğime dair hiç belirti yokkk miğdem bulanmadııı mesella daha çok anlatılan şey bende yokkk.
Alınganlık dersen evet alınganlık yapanlar var daha doğrusu fazla hassas olanlar desek daha doğru..
Ama agrasiflik veya asabilk görmedim ben açıkcası..
Bide şöyle bişey var burda hepimiz hamileyiz kimse kimsenin nazını,kaprisini,alınganlığını çekmek zorunda değil..
ben de kakao yağı kullanıyorum özellikle belim ağrıdığında eşim kakao yağıyla masaj yapıyo birkaç gün hafifliyo
ben ikili test yaptırmadım ama ilk 2 kontrolümüzde alttan bakmıştı bu sefer göbekten bakıp ense ve burun kemiğimi ölçtü
kızlar ben gittiğinde heyecandan uyuyamadım 30-40 dakika metroda geçti sabah vaktim orda 2 durak arayla çukulata yedim nestleden 5 parça falan gittiğimde bebeğim kıpır kıpırdı doktorumuz ve hemşireler çok şaşırdı çikolatadan mı yoksa benim heyecanım mı yansıdı bebeğime bilmem birde gidene kadar bir rampa vardı orda mecbur derin nefes aldım sebep ne bilmiyorum ama tek bildiğim bebeğimin beni çok mutlu ettiği e sürekli gözümün önüne gelmesi
bende ok özledim denizi ya gitmsem kafama kadar gömülcem içine
Ben yedim çikolata doktora da söyledim çok şanslısınız bu haftada bu hareketleri herkes göremezdedi bende çikolata yedim dedim bişi demedi
bende birkaç kere oldu yiyene kadar aklından çıkmıyor insanın
Alınganlık dersen evet alınganlık yapanlar var daha doğrusu fazla hassas olanlar desek daha doğru..
Ama agrasiflik veya asabilk görmedim ben açıkcası..
Bide şöyle bişey var burda hepimiz hamileyiz kimse kimsenin nazını,kaprisini,alınganlığını çekmek zorunda değil..
feryad cımm ben bunu kesinlikle deniyeceğim cnmmmmm.birde su içeceğimmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?