- Konu Sahibi antidepresif
-
canım benim üçüzya, karnım baya çıktı, kıyafet sorun oldu iyice...
Tatlım sende okumuşsun işte hamileler kullanmış bişey olmamış doktoruna söylediğinde de muhtemelen bişey olmaz diycektir..
Zaten kontrlnde yarın üzme boşuna yarına kadar kendini..
tamam işte gülüm, bişecik olmamıştır merak etme annesi :)
amacım seni üzmek değildi canım bende burada görüp aldım eşim bana çok kızacak beni dinlemiyorsun diye.ben burada ne okursam ciddiye alıyorum . sende bundan sonra sürme şu bahsedilen krem varya lierac onuda 3. aydan sonra kullanın diyorlar biz bu çatlakları 3 aydan sonraya bırakalım
Ya olmuştur derse :26:
Yok cnm sen en doğrusunu yaptın yazmakla, ben de bir kremin zararlı olabileceğini aklıma bile getirmezdim açıkcası, zaten bundan sonra sürmem de şu ana kadar ev az 10-15 kez sürmüşümdür
ben burda hiç ilaç tavsiyesi yapıldığını görmemiştim ama internette hamilelikle ilgili sık sık araştırıyorum ve orda forumlarda insanların birbirini yanılttığını böyle önemli şeylerin dikkate alınmaması gerektiğini okumuştum. o yüzden çok kızdım az önce. 10 cm lik ceninle 3.5 yaşındaki çocuk bir tutulur mu yaakonuşayım bişeyler yazayım diye bilip bilmeden.. bizim ceninlerimiz sadece doğana kadar daha 5 kat büyüyecek içimizde.. ohooo.. cahillik yemin ederim..
bence uyarı yapın iyidir ama öneri kesinlikle yapmayın..
Yok cnm sen en doğrusunu yaptın yazmakla, ben de bir kremin zararlı olabileceğini aklıma bile getirmezdim açıkcası, zaten bundan sonra sürmem de şu ana kadar ev az 10-15 kez sürmüşümdür
benim gibi her gördüğünüze atlamayın işte bir daha dr söylemeden bir şey almayacağım ben okudum kuşkulandım sizleri üzmek değil amacım benim dikkatimi çekti kullanmam dedim sadece gerisi size kalmış ayrıca sana katılıyorum ceninle bir bebeği kıyaslamamak gerekir
canım eğer üşenmez de samatya eğitim araştırma hastanesine gelirsen bedavaya yaptırırsın. ben yaklaşık 1 satte hallettim bütün işlemlerimi. vermek . netten randevu alıyorsun. ikili test yaptıracaktım diyorsun. bebiş dönerse doktor ensesini ölçüp kan vermeye gidiyorsun.kan vermek için sıra beklemiyorsun. kan testini acıbademe yaptırıyorlar. netten yaklaşık 1 hafta sonra çıkıyor sonuçların. baya da ayrıntılı bir test. özellerde fiyat ne durumda tam bilgim yok...
Bi önceki muaynende kullanmamıştıydın cnm 10-15 kere kullandıysan o zamanda kullanmışsındır ve bebişin sağlıklıydı dimi içini ferah tut o yüzden kötüyü düşünme..
Hem kendin netten araştırmışsın hamile kadınlar kullanmışlar bşey olmamış sen alt tarafı kaç kere sürdünki onlar kdr sürmemişsindir bile..
Yarın kaçta randevun?
Yok cnm sen en doğrusunu yaptın yazmakla, ben de bir kremin zararlı olabileceğini aklıma bile getirmezdim açıkcası, zaten bundan sonra sürmem de şu ana kadar en az 10-15 kez sürmüşümdür
yarın 10:30 da, of şimdi eşim de başımın etini yiyecek doktora sormadan niye sürdün diyeBu arada işi gücü bıraktım internetten bu kremi araştırıyorum, gebelikte kullanan o kadar çok kişi var ki, hem de doktor tavsiyesiyle kullanmışlar, doktor danışma sitelerinde de doktorlar hep zararsız yazmış,
açıkcası ben hiç doktora sormayı bile düşünmemiştim çünkü, hiç ilaç gibi görmüyorum ki nerdeyse 10 yıldır kullandığım krem bu...
Bu hatam için kendimi hiç affetmicem...
Yarın 10:30 da, of şimdi eşim de başımın etini yiyecek doktora sormadan niye sürdün diyebu arada işi gücü bıraktım internetten bu kremi araştırıyorum, gebelikte kullanan o kadar çok kişi var ki, hem de doktor tavsiyesiyle kullanmışlar, doktor danışma sitelerinde de doktorlar hep zararsız yazmış,
açıkcası ben hiç doktora sormayı bile düşünmemiştim çünkü, hiç ilaç gibi görmüyorum ki nerdeyse 10 yıldır kullandığım krem bu...
yaaa çok pardon da okuyrm 5.ye anlamdm ne kremi bu ?
excipial lipo cnm nemlendiri..
çalıştığım için mesafeler maalesef çok önemli, beylikdüzü civarında yaptırmaya çalışacağım...beni kızdırn şey hastanelerin fiyat politikaları,,,sömürmek için çakal gibi bekliyorlar :)))
eee hamilelkde kullanılyr dio
Yarın 10:30 da, of şimdi eşim de başımın etini yiyecek doktora sormadan niye sürdün diyebu arada işi gücü bıraktım internetten bu kremi araştırıyorum, gebelikte kullanan o kadar çok kişi var ki, hem de doktor tavsiyesiyle kullanmışlar, doktor danışma sitelerinde de doktorlar hep zararsız yazmış,
Nerde diyo cnm?
İçinde kağıtta hayvanlarda denenmemiştir falan filan hamilelerinde zorunlu olmadığı sürece kullanmaması önerilir gibi şeyler yazıyo ama meserrette araştırmış bi çok hamile kullanmış doktor tavsiyesiyle..
Bişey olucağını zannetmiyorum o yüzden ama doktoruma sorcam bidahaki randevumda fakat içim rahat ederde kullanabilirmiyim bilemiycem..
siz merk etmyn ben hemn soruyrm kadın doğumcuyaa içiniz rahat etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?