2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler

KULLANICI ADI pocarahontas
YAŞADIĞI ŞEHİR Sakarya
ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ ilk
SON ADET TARİHİ 01.Nis
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ 06.Oca 2012
CİNSİYET % 80 erkek
BEBEĞİN İSMİ Artun Şaban(değişir kız olursa Zehra Duru)
ANNENİN YAŞI 27
HAMİLE KALDIĞI KİLOSU 55
GÜNCEL KİLOSU 59,5
KESİN DOĞUM TARİHİ Belli değil
DOĞUM ŞEKLİ doğal doğum
SON HABERLER 08/07/2011 ikili test sonucu çıkacak
GÜNCELLEME TARİHİ 08/07/2011

sen buraya yaz canım. nurrose burda zaten belki görür. olmadı biz de mesaj atarız..

ay bende heves yaptım tartıldım şimdi. 60. 5 çıktı yarım kilosu saçtır, 60 diyelim. ben 3 kilo aldım ama vermen çok normal canım yaa. benim teyzemin kızı ilk 3 ayda kilo vermişti ama hamileliğini 19 kilo ile bitirdi..

ya dün çift porsiyon yemek yedikten sonra bir teknoloji mağazasına girdik, ordaki erkek kasiyer bana baktı sonra yanındaki diğer kasiyere gösterdi. çok bariz göbeğime baktılar. normal göbek sandılar sanırım. çok sinir oldum yaa. o göbek değil bebek diye bağırasım geldi.. :95: :95: :95:

kilo kilo kilo benimde korkulu rüyam oldu bir gün kilolarını dert edeceksin deseler inanmazdım şimdiki halimi seviyorum ama ilerleyen aylardaki alacağım kilolar beni korkutuyor hamile kalmadan önce yüzüyordum şimdi onuda yapamıyorum 3 ay bir dolsun hemen başlayacağım yoga ve pilates dvd leride aldım daha elime geçmedi ama
bu arada sabah ebru şallıyı gördük zap yaparken baya zor hareketler yapıyordu annem bu canlı mı iyi gaz da kaçırmıyor dedi çok güldüm ben şu anda gazman gibiyim o hamileyken de yaptı demek ki herkes de olmuyor o da beni buldu

tamamdır canım yolladımm..

ben gider sorardım neden bakıyorsunuz diye ama o göbek değil bebek güzel laf

hahaha yarım kilosu saçmıdır
Benimde saçlarım baya uzun hmm bu fikri sevdim benmde yarım kilosu saç o zaman hahahhahahah
Bilmiyorum cnm gerçekten çok merak ediyorum kaç kiloyla bitircem hamileliği midem bulanmadığı ve ağrımadığı zamnlar 2dk ağzm boş durmuyo hemen bişiler yemek istiyorum o yüzden baya kilolu bitirebilirm
Erkek kasiyer bakıp bide diğer kasiyeremi gösterdi yok artık terbiyesizler
Belkide bebiş olduğunu anlamışlardır..
Aman boşver tatlım sen onları ileriki aylarda nasılsa belli etcek bebişlerimiz kendilerini..

Çok teşekkürler;

buarada arkadaşlar bana 7 aylık hamile olan arkadaşım, bebişin cinsiyeti belli olunca ilk alacağın şey ''don'' olsun çok donanımlı çok bereketli oluyormuş dedi, kendisi öyle yapmış gerçektende çok eşyası olmuş. Bekliyorum şimdi dr. %80 erkek dedi ama kesin olarak netleşince ilk alacağım şey bebişimin doncuku olcak :)
bilginize..

tamamdır canım yolladımm..

ekledim cnm

Kızlar ben de henüz hiç kilo almadım ama son 3 haftadır eski pantolonlarımı giyemiyorum, baya bildiğiniz hamile pantolonu giyiyorum ben çünkü göbek 5-6 aylık büyüklüğünde
zaten kimse göbek olduğunu düşünmüyor, insan evladında böyle göbek olamaz, bariz bebek benimki
E bu durum da yavaştan hoşuma gitmeye başladı, mesela geçen gün randevu almadan kuaföre gittim, sırada bekleyen onlarca kişi var, asistan kız yanıma geldi, siz hamilesiniz öncelik verelim diyip beni hemen aldı

arkadaşlar ya 2 gündür kalçalarım çok ağrıyor belime birleşim yeri.yürürken sanki kopacak gibi gece üzerine uyuyamıyordum bile...şuan başımda öyle şiddetli ağrıyorki allahım tahammül edilecek gibi değil...sabaha kadar uyuyamadım toplam 1 saat uyumuşumdur herhalde..

Ooo ne güzel avantajlarını yaşamaya başlamışsın ne güzel ya hahahah

Azıcık ayakta duruym yani atıyorum bulaşıkları yerleştiriyim sonra oturduğmda belim felaket ağrıyo..
Bi kaç gündürde başım ağrıyo valla neden bilmiyorum ama genelde bel ağrısı oluyo burdaki kızlarda da..
Dayanılmaz bi baş ağrın varsa parol fln iç cnm..

geçmiş olsun kalça ağrısı bende de var arada oluyor anlamlandıramadım gebeliktendir dedim aldırmadım kont gidince dr söylerim ama baş ağrısını dr bir danış istersen benim dr sorun olursa telefon aç dedi tlf varsa ara bir danış istersen

aynı ağrıdan bende de var canım, dün eşimle yürüyüşe çıktık, yarı yolda taksi çevirip eve zor attım kendimi, belim koacak gibi oldu, sonra da uzandım zaten kalkamadım, ben bütün gün masabaşında oturmama da bağlıyorum, hiç hareket etmeyince, bele daha fazla baskı biniyor.

geç oldu ama. bizim ilk eşyamız oyuncaktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…