2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aa cnm öyle düşünmee,şimdi önde gidio bi daha gittiğimde belki de normal gününde görünecek.Bz çok iyi bakıyoruz diye önden gittiği fln yok bizim yediklerimiz daha yeni bebeğe geçmeye başladı zaten..

doğrusun canım,aynen öyle

gunaydınlar.....
tbrkler cnm...bence de 2012 erkek yılı gibi gözüküyor..

ben ıkı gundur cok kotuyum...bulantılarım ııce azıttı..kusuyorum sürekli...
bıtecegıne nıe böyle oluyo anlamaıyorum..ıns. benımkısı 9 ay sürenlerden olmaz (

arkadaşlar satlar her ne kadar aynı olsada bazen gebeliğin başlama tarihleri farklıdır.düşünün herkesin rgli süresi aynı değil bazılarının 3 gün bazılarının 7 gün.birde hemen mi hamile kaldı yoksa 1 hafta sonramı bunlar etkiliyor bebeğin gün sayısını.reglinin hemen arkasından hamile kalanların daha büyük görünebiliyor.

sağol canım beni rahatlattın aslında biliyorum herkesinki aynı olmayabilir ama 2 arkadaşta aynı SAT benle 2 side 1 hafta önde olunca acaba dedim bebeğim etkilendimi die

onnlda alakası warda en büyük etken bebeğin gelişimi bunda ailesel faktörlerde war tabi bnm oğlan babasına bnzerse bnm eşim 187 118 kilo :) 4 buçuk kilo doğmuş 40ında 7 buçuk kiloymuş :)

buarada tabloda nurrose ve ecemceren in arasında kalakaldım erkekkkk yazıyor belki araya bi kız gelir pembiş pembiş

HERKESE GÜNAYDIN OĞLUM OLUYORRRRRRR...............14+2DEYMİŞİZ HEMDE KOCAMAN PİPİSİ WAR
hayırlı olsun ben dedim 2012 erkek yılı olacak ama bu zamanlarda yapılan analiz doğru olmayabiliyor o açıdan hemen mavilere saldırmayalım herkes alışveriş için gün sayıyor :)))
daha çok erken benim 4. yılım onlarında olur inşallah

yok tatlım olurmu öyle geç döllenme olmuştur sadece bizlerde biliniyor sen böyle şeylere üzülme ama iştahınıda açmaya çalış bize gel ben nasıl açarım senin iştahı::)))inan bizlerde yaşıyoruz bir sürü sıkıntı iki ayrı insanın aynı evde mutlu mesut geçinmesine imkan yok ilk zamanlar da daha çok olur benim eşimde çok değişti bizde kavga ettik Allahtan bir hafta boyunca gün aşırı nöbetçide bir parça sakinleşebilirim birbirimizi özleriz dip dibede çok sorun çıkarıyor

günaydın annecikler.

ayy dün baya bi temizlik yaptım, sonra da akşam eşimle yemeğe gittik o yüzden nete giremedim...

ya bu cinsiyet konusunu bende merak ediyorum. hatta sırf bunun için erken gidecektim doktora ama sonra vazgeçtim.. antepe düğüne gideceğiz oraya gitmeden öğreneyim diyordum ama sonra baktım ki doktorlar çok yanılıyorlarmış ne kadar geç gitsem o kadar kesin öğrenirim diye düşündüm..

ben bugun gıdıcem ama cınsıyet konusunda umıdım yok
daha 12+2
hayırlısı artık ne dıyelım :)
sanırım ben bır dahakı kontrolde ogrenırım
oda temmuzun 8i olur ozamana kadarda 16 haftalık olur kesın olur heralde

aaa birde ben bu sabah tartıldım 63 kilo olmuşum yarım kilo gene almışım.üfffff ya dikkat te ediyorum ama almalar devam ediyor.kızımda karnım 6.ayın ilk günü birden çıkmıştı o güne kadar armut kadar birşeydi.ama bunda öne doğru bayağı bir çıktı belirginleşti.acil kıyafet lamam lazım çünkü kıyafetlerimde olmuyor.bir şişlik olmuş bende 65 kg ken giydiğim kıyafetlerim olmuyor...

ah cnm sen gelde bana sor
evet kg vermısdım ama bı sıskınlık var bendede
kot mot zaten asla gıyemem artık
sureklıde bunalıyorum
bugun kurs cıkısı alısverıse gıdıcem bende

ilk çocuğun sezaryendir büyük ihtimal. aynısı bende de var.

merhaba hanımlar, buraya yeni üye oldum buda benim ilk mesajım, herkes çok içten çok samimi, ve en güzeli birbirini en iyi anlayanlar grupları oluşuyor. Bu siteyi keşfedince çok mutlu oldum.
Bende ocak 6 da bebişime kavuşacağım inşallah.
allah hepimize sağlık, sabır, kolaylık ve o güzel günün mutluluğunu yaşatsın. :81:
çok güzel bir tablo hazırlanmış benide ekleyebilirmisiniz.
Tabloyu görünce kilo durumumu çok abartmış olduğumu düşünmüştüm, sayenizde içim rahatladı, bilgilerimi nereye göndermem gerek.

günaydın şekerler.. bakıyorum konumuz kilo alımına dönmüş... o zaman buyrun okuyun..

American Dietetic Associalion (Amerikan Diyetisyenler Birliği)’ne göre;

Anne adayı Ortalama alınması gereken kilo Maksimum alınması gereken kilo
Düşük ağırlıklı 12 kg // 18 kg
İdeal ağırlıklı 9 kg // 12 kg
Kilolu 7 kg // 11 kg
İkiz bebek 16 kg // 20 kg olmalı.

Hamileliğin ortalama 39-40 hafta olduğu kabul edildiğinde, anne adaylarının, hem doğum hem de doğumdan sonraki günler için kilolarını kontrol etmesi son derece önemli.

Normal kilolu kadınların kontrollü bir hamilelik için, alması gereken kilo miktarları:

Gebeliğin 4. ayına kadar; toplam 1 veya 3 kg almak idealdir.
Gebeliğin 5. ayında; en fazla 1 kg
Gebeliğin 6. ayında; en fazla 1 kg
Gebeliğin 7. ayında; en fazla 2 kg
Gebeliğin 8. ayında; en fazla 2 kg
Gebeliğin 9. ayında; en fazla 2 kg almalısınız.

Son düzenleme:

ben uyarım buna :)

bitmedi daha tasınma işi canım ama benım odam yerleşti. sağolsunlar bişey yaptırmıyorlar bana. bazen diyorum allah ne zaman vereceğini biliyo işte . iyiki bu zamanda hamile kalmışım yoksa canımı çıkarırlardı. şimid hamileyım diye bişey diyemıyorlar yarınkı randevumu hatırlaman da çok hoşuma gitti yaniii
ee neler kaçırdım biri bana özet geçsin yaw. sigaradan bahsedilmiş çok şükür hayatımda hiç içmedim. eşimde otlakçıdır ortamını buldumu bid otlanacak birini içer. normalde içmez
bide kılo muhabbeti yapmışşınız. tartıda 2 kılo aldım gibi görünüyo ama sankı daha bi irileştim. ödem de yok çok şükür ama neden öyle görünüyor anlamadım :44:

:18: ben ilk 3 ayımda 4,5 kilo aldım, ablam 5 yıl önceki hamileliğinde 33 kilo almıştı, açıkcası tedirginim, kiloma dikkat ediyorum ama 6 gün önce doktorum aldığım hormon ilacı olan progesteron ilacını bıraktırdı. hormon ilacınında etkisi olduğunu düşünüyorum.

hoşgeldin..
satlarımız sanırım aynı canım. benim 1 nisandı 6 ocak olarak görünüyor doğum. bilgilerini nurrose nickli arkadaşa mesaj atarsan seni ekler. bebişin cinsiyeti belli oldu mu?? inşallah sağlıcakla alırsın yawrunu kucağına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…