- Konu Sahibi antidepresif
-
konu güzel olmuş gerçekten tablo harika
bende bilgilerimi gönderdim yılbaşı annesi olmaya kararlıyım aralık ocak arasına sıkışmak çok kötü
hayırlısıyla kız ve erkek de olsa di mi :))
hepsini öğrensek sonraki kontrolde iyi olur ama şaşırmazlar kuzu, yerleri belli, sağdaki, soldaki, üstteki şimdilik adları
bende 6 haftadır yasaklıyım canım .eğer serbest diyorsa yinede temkinli ol .ben hiç yasaklı değilken akıntım başlamıştı ona bağlamıştı doktorum .alıştıra alıştıra ne bilim psikolojin düzelene kadar göster elletme modeliyle başla istersen
sen benden de psikopatmışın heee
geldi az önce, canım bişeler çekerken canımın çektiği bişeyden almış gelmiş, hadi dedim yırttın
ilişki biz de bi kere denemiştik, evet acımıştı, sanırım endişe olduğundan konsantre olamıyoruz, bi de hormonlar tepetaklak
ben en geç aralık başı pırtlatırım heraldesağlıkla gelsin de kuzularımız
kızlar konu sabitlenmiyomuş,daha doğrusu hiç bi ayda paylaşımlar sabitlenmio dedi moderatör.zaten herkes aktif olduğu için konu hep yukarda kalıyo yapacak bişey yok
canım zaten sürekli güncel maşallahkızlar konu sabitlenmiyomuş,daha doğrusu hiç bi ayda paylaşımlar sabitlenmio dedi moderatör.zaten herkes aktif olduğu için konu hep yukarda kalıyo yapacak bişey yok
Bencede çok iyi oldu..
Yok yok sen ocak annesisin burdasın burda
Sağdaki soldaki üsttekimi hahahahah
Karar verdinmi sen doktora cnm?
aylin kız seninkiler kız olursa iyicene dombiş olacaksın yok erkek olursa füze olacaksın hee.
Bencede çok iyi oldu..
Yok yok sen ocak annesisin burdasın burda
Sağdaki soldaki üsttekimi hahahahah
Karar verdinmi sen doktora cnm?
anam aylin ayıp olacak ama o kadar kişini içinde yazdırcan bana şimdikhahahaaa göster ama elletme ha, alemsin kuzu :13:
evet benim acelem yok da adamcağızım için aynı şeyi diyemeyebilirim, bişe demiyo da, ben biliyorum
canım zaten sürekli güncel maşallah
tatlım ben değişmeyi düşünüyodum ama emin diildim, çünkü işinde çok iyi hatun, eşim de aynı şekilde düşünüyo, bi sonraki kontroldeki haline tavrına bakıcaz artık... hayırlısı
selam geçmişi okuyayım dedim kendımı burda buldum
niye eski konumuz kapandı?
ne kadar çok paylaşımlarımız vardı hepsi gitti mii?
selam geçmişi okuyayım dedim kendımı burda buldum
niye eski konumuz kapandı?
ne kadar çok paylaşımlarımız vardı hepsi gitti mii?
kuzuuu iyi oldu geldiğin, ben göbiş topiinin adını da değiştirttim, 2012 ocak annelerinin göbişleri karşınızda.. oldu, sen de cici topiini değiştir de uyumlu olsun oke mi
niye buraya geldiimizi anlatır kızlar,
ben çıkıyorum yavrular, iyi geceleeeeer
bebişlerinizi görün rüyanızda inşallah
şimdilik füze modundayımaylin kız seninkiler kız olursa iyicene dombiş olacaksın yok erkek olursa füze olacaksın hee.
doktorum diyor yılbaşı annesi ol diyor .oldu diyorum .eneste de bayramda doğurtalım seni diyordu arafe günü pırtlattım psikolojik baskı diye buna derlerşimdi yılbaşı bu hatun birşeyler yapacakya bana bir gün öncesi verir gazı verir gazı pırtlar .ama kız bebekler daha mı duruyor nedir arkadaş 42. haftasında doğurmuştu bir seferinde.
anam aylin ayıp olacak ama o kadar kişini içinde yazdırcan bana şimdikadamın gönlünü etmenin türleri de var ,anlarsın ya ay dicekler medine ne alem karı .ayıp yok tamam mı kızlar :78:
Tabi cnm işinde iyiyse güveniyosan bi şans daha ver ama bu sefer seni üzmesine izin verme cevabını ver bişey derse..
aylin kız seninkiler kız olursa iyicene dombiş olacaksın yok erkek olursa füze olacaksın hee.
doktorum diyor yılbaşı annesi ol diyor .oldu diyorum .eneste de bayramda doğurtalım seni diyordu arafe günü pırtlattım psikolojik baskı diye buna derlerşimdi yılbaşı bu hatun birşeyler yapacakya bana bir gün öncesi verir gazı verir gazı pırtlar .ama kız bebekler daha mı duruyor nedir arkadaş 42. haftasında doğurmuştu bir seferinde.
anam aylin ayıp olacak ama o kadar kişini içinde yazdırcan bana şimdikadamın gönlünü etmenin türleri de var ,anlarsın ya ay dicekler medine ne alem karı .ayıp yok tamam mı kızlar :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?