- Konu Sahibi antidepresif
-
kızlar yardım canım inanılmaz sigara istiyor anlamıyorum öğrendiğim günden beri içmiyorum ama hala canım istiyor benim gibi olanınız varmı benim midem neden bulanmıyorrrrrrrrrrrrrr
kızlar ya sizde benim gibi her dakika hastaneye gitmek istiyomusunuz yaaaa ben çok fenayım her dakika hastaneye gitmek istiyorum ne olacak böyle
canım benim de midem bulanıyor herrrrrr şeyden tiksindim, sigara hariçama tuttum kendimi, bir tane bile içmedim, asla da içmem, bebişimi sütten kesene kadar en azından,
Keşke sonra da içmesem ama kendime hiç güvenmiyorum
Bu konuda yardımcı olamicam, kelin ilacı hesabı oldu bu
tmm cnm düzelttim,bugun çok kişiyi ekledim karışıklı olmuş
bende içmedim içenlere de çok kızardım ama benim anlamadığım canım neden hala istiyor ben tamamen bırakmayı hayal ederken bebeğime rağmen canımın istemesi sinir bir durum eşimde içiyor bana söz vermesine rağmen bırakmadı onada sinir oluyorum
canım benim de midem bulanıyor herrrrrr şeyden tiksindim, sigara hariçama tuttum kendimi, bir tane bile içmedim, asla da içmem, bebişimi sütten kesene kadar en azından,
Keşke sonra da içmesem ama kendime hiç güvenmiyorum
Bu konuda yardımcı olamicam, kelin ilacı hesabı oldu bu
Anlıyorum canım, ben de aynı durumdayım, üstelik benim canım sürekli soğuk bir kola ya da bira açıp bir de sigara yakmak istiyorhamile kalır kalmaz sigaradan tiksindenlerden olsaydık keşke... napalım dayanıcaz yapacak bir şey yok...
Benim eşim de güya bırakacaktı, ama bırakamadı tabi... En azından benimleyken içmiyor, sadece iş yerinde içiyormuş, yine de kokusu siniyor, ben de çok sinir oluyorum
evet canım kötü kokuyor ben tavsiye etmem.bugün 2 tane daha lierac krem aldırdım .kokusuz ve güzel sürülüyor hem çamaşırlarınıda leke yapmıyor.bebek yağıda yağ lekesi yapıyor losyonunu tavsiye ederim güzel nemlendiriyor.kakao yağını tavsiye etmiyor musunuz yani.mide durumlar ortada çok mu kötü kokuyor ?
kızların dediklerine katılıyorum..bencede 2 ay kala hazır olmalı herşey.ne olur ne olmaz...
geçmiş olsun canım yaa baya pahalıya geliyor tamirde(
evet canım bende oğluşa alacağım Çilek > Riverton 155*215 cm kaz tüyü yorgan tek kişilik (%15wgd - %85wgf) baksana canım sence de iyi olur mu ya çilek ürün ya koku yapar mı ki arkadaş demiş dikat et koku yapmamasına diye .107 tl imiş 79 a düşmüş .Ben kullaniyorum canim senelerdir hem hafif kisin sicacik yastiklarimda kaz tüyu bebişimede almayi düşünüyorum
canım benim 9 ay içmeyeceksin ve sütten kesene kadarda içmeyeceksin sonuçta zaten soğursun sigaradan ila içecem dersen içersin ama canının çekeceğini sanmıyorum sigara bir bırakıldımı gerçekten tiksiniyorlarmış.ben gerçi duydum.çünkü hayatım boyunca elime sigara almış değilim almayıda allah nasip etmesin eşim günde bir kaçtane içer ama yanıma gelirkende bayağı bir aklanır paklanır yoksa yaklaştırmam...
canım benim 9 ay içmeyeceksin ve sütten kesene kadarda içmeyeceksin sonuçta zaten soğursun sigaradan ila içecem dersen içersin ama canının çekeceğini sanmıyorum sigara bir bırakıldımı gerçekten tiksiniyorlarmış.ben gerçi duydum.çünkü hayatım boyunca elime sigara almış değilim almayıda allah nasip etmesin eşim günde bir kaçtane içer ama yanıma gelirkende bayağı bir aklanır paklanır yoksa yaklaştırmam...
alkış merssetciğimee simgeleri yapmıyo pc m ya :-( yoksa birsürü alkış yapacaktım sana .Umarım dediğin gibi olur, zaten kabaca bir hesapla en az 2 yıl içmemiş olucam, unuturum o zamana kadar dimi
Bu arada bizim şirketten bir kız, hamileyken günde 1.5 paket sigara içiyordu, 6 aylıkken erken doğum yaptı ve bebeğini kaybetti, şimdi yine hamile ve yine sigara içiyor, onu gördükçe deliriyorum inan ağzını burnunu kırasım geliyor
neymiş bırakamazmış, o kadar insan sigara içiyormuş bebekleri sağlıklı doğuyormuş bilmemne,
bırakılmasa ben bırakamazdım, nerdeyse 14 yıldır içiyorum aralıksız içiyorum ben bu zıkkımı ve bebeğimleyken asla asla içmem, bırak içmeyi, sigara içilen ortama bile girmem
Money Club
kızlar cappy meyvesuyu var %75 indirimli kampanyaymış .ben katıldım belki katılmak isteyen olur hı .
kızlar yardım canım inanılmaz sigara istiyor anlamıyorum öğrendiğim günden beri içmiyorum ama hala canım istiyor benim gibi olanınız varmı benim midem neden bulanmıyorrrrrrrrrrrrrr
Umarım dediğin gibi olur, zaten kabaca bir hesapla en az 2 yıl içmemiş olucam, unuturum o zamana kadar dimi
Bu arada bizim şirketten bir kız, hamileyken günde 1.5 paket sigara içiyordu, 6 aylıkken erken doğum yaptı ve bebeğini kaybetti, şimdi yine hamile ve yine sigara içiyor, onu gördükçe deliriyorum inan ağzını burnunu kırasım geliyor
neymiş bırakamazmış, o kadar insan sigara içiyormuş bebekleri sağlıklı doğuyormuş, onun geçen yılki bebeğinin ölümü kadermiş bilmemne,
bırakılmasa ben bırakamazdım, nerdeyse 14 yıldır içiyorum aralıksız içiyorum ben bu zıkkımı ve bebeğimleyken asla asla içmem, bırak içmeyi, sigara içilen ortama bile girmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?